george_o/c Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ναι θα παίζει σε χαμηλές τιμές. Τώρα το τι επιδόσεις έχει και κατά πόσο mainstream/high-end θα είναι, δεν το ξέρουμε να σου πω την αλήθεια
cabdik Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πάντως εάν η στρατηγική της AMD είναι να βγάλει ένα οκταπύρινο και να χτυπήσει ένα τετραπύρινο , κάτι δεν μου πάει καλά . Δλδ εάν κατάλαβα καλά ο 8130 είναι απλά ένας mainstream ? η λογικη σου ειναι σωστη και συμφωνω. δεν μπορεις να βγαζεις τωρα εναν 8core πυρηνα και να λες ειναι ταχυτερος απο εναν 4core που βρισκεται ηδη στην αγορα ενα 6μηνο. ειναι αδικη η συγκριση και μονο την υποτιμα. αυτο ομως, καλο ειναι να κριθει, οταν θα βγει το τελικο προιον στην αγορα και οχι τωρα με υποθεσεις και θεωριες. και μην ξεχναμε ποτε οτι μιλαμε για διαφορετικες αρχιτεκτονικες επεξεργαστων, αρα και δεν υπαρχει καν αμεση συγκριση! οποια τεστ γινονται ειναι εντελως ενδεικτικα!
Erashep Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Απλά ελπίζω να μην έχει δώσει όλο της το βάρος για να έρθει στα ίσια με 2 επεξεργαστές που η intel (γνωστή για την τακτική της ) ετοιμάζεται να τους βάλει στο χρονοντούλαπο, και ακόμα δεν έχουν χρονίσει ... EDIT Cad ξέρεις πώς το σκέφτομαι με το απλοικό μου μυαλό ; οτι για να βγάλεις ένα ανταγωνιστικό προιόν θέτεις κάποια στανταρ με βάση το τι υπάρχει τώρα στην αγορά . άρα λοιπόν το να βγάλει ένα οχταπύρινο με σημερινή αξία π.χ 350 ευρώ δεν μου λέει κάτι όταν δεν μπορώ να το εκμεταλευτώ . και αυτό μου με φοβίζει περισσότερο δεν είναι εάν ο 8130 τα ρίχνει στον 2600κ έστω και οριακά γιατί αυτή την στιγμή που μιλάμε ο 2600κ ΔΕν απευθύνεται σε mainstream user , αλλά σε enthousiast . Αυτό που με φοβίζει εμένα προσωπικά που είμαι υποψηφιος αγοραστής για παράδειγμα όπως και εσύ και ο καθένας μας στην τελική . είναι τι γίνεται με τους πιο μικρούς Π.Χ 4110 , 6110 . Βλέπαμε ένα τεστ που έδειχνε τον 1090τ όσο περνάει ο καιρός να δείχνει τα δόντια του σε σύγχρονες εφαρμογές , συγκριτικά με τον 2500κ . αυτοί οι FX που ανέφερα θα βαδίζουν σε αυτό τον δρόμο ; ή θα είναι ανάξιοι αναφορας ακόμα και σε σχέση με τους Χ6 phenom ? . Γιατί ως ορισμός του mainstream user κάποιος θα μπορούσε να πει ΧΑΛΑΡΑ και το τονίζω αυτό στα @@ τι γίνεται με τι hi end μοντέλο, στα αυτά που είναι στο Price Range 200 ευρώ και κάτω θα έχουμε τίποτα ; Δεν ξέρω ειλικρινά έχω μπερδευτεί με αυτή την ιστορία .... πάντως και το σημειώνω αυτό , δεν μου αρέσει το γεγονός ότι όλο το βάρος πέφτει σε ένα οχταπύρινο cpu και να μας λένε ότι πρόκειται για mainstream cpu το βρίσκω από αντιφατικό έως και γελοίο ....
Doc1355 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Απλά ελπίζω να μην έχει δώσει όλο της το βάρος για να έρθει στα ίσια με 2 επεξεργαστές που η intel (γνωστή για την τακτική της ) ετοιμάζεται να τους βάλει στο χρονοντούλαπο, και ακόμα δεν έχουν χρονίσει ... Νομίζω πως με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε,αυτό που λές πάει να γίνει αν και ακόμα στην ουσία δέν έχουμε δεί κάτι χειροπιαστό..
parsifal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μεταφέρεται στην παρούσα ενότητα, γιατί το ύφος γραφής δεν παραπέμπει σε είδηση. Και παρακαλώ να χαλαρώσουν οι τόνοι.
Alchemist` Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Συνεχίζεις να παπαγαλίζεις και εδώ και εκεί που γράφεις τα περί steppings με πλήρη σακατεμένα chips κτλπ υπονοώντας κουτοπόνηρα στον αδαή χρήστη αποτυχία της AMD, αποτυχία της αρχιτεκτονικής, αποτυχία Launch και ανταγωνιστικών προϊόντων, λυπάμαι είσαι ο ορισμός του Intel Fanboy και εδώ και στο μαγαζάκι που γράφεις και δουλεύεις. Επαναλαμβάνω οτι όλα τα non release chips και steppings είναι επίτηδες σακατεμένα από την ίδια την εταιρεία για ανταγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους, εάν θες το πιστεύεις εάν θες όχι, από ότι βλέπω μάλλον δεν τα πας καλά με την κοινή λογική και προσπαθείς να πείσεις τους πάντες βασιζόμενος σε ασιατικά sites, σακατεμένα chips και κουτσομπολιά από άσχετους. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, άλλα ετοιμάσου να απογοητευτείς όταν έρθει η ώρα. Οι λόγοι πίσω από την προμήθεια bugged samples είναι ευνόητοι και πολύ λογικοί, αλλά προσωπικά διατηρώ τις αμφιβολίες μου... Ξέχασες την συμπεριφορά της AMD την περίοδο ανάπτυξης/launch των πρώτων Phenom?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μην τον ρωτας, εχει φαει permaban.
Alchemist` Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων ή αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων ή αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης Μην τον ρωτας, εχει φαει permaban. Δεν το είχα προσέξει, εντύπωση μου κάνει το ban... Δεν το λέω ειρωνικά, μπορεί ο grimpr να ήταν εριστικός αρκετές φορές, αλλά έχει συμβάλει με αρκετά ποστ ειδήσεων & πληροφοριών.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων ή αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων ή αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης Μπορει να εχασα την συζητηση και να σβηστηκαν θεματα αλλα για ποιον λογο να φαει ban ο grimpr? απεναντιας ηταν λογικα αυτα που ελεγε και ταυτοχρονα μας ενημερωνε κιολας αμεσα.
Skylined Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ποιοι είναι αυτοί οι ευνόητοι λόγοι για εμένα και όσους άλλους δε τους γνωρίζουν; Δεν έχω καταλάβει γιατί μετά από 2-3 χρόνια αναμονής της ελπιδοφόρας σειράς με τις απίστευτες επιδόσεις να δώσει τέτοια "πετσοκομμένα" χαμηλών επιδόσεων. Μακάρι το τελικό προϊόν να μην έχει καμία σχέση για δούμε σκληρό ανταγωνισμό όπως και στις κάρτες γραφικών όπου μετά από την κυκλοφορία των 4850-4870 της ATI όλα πηγαίνουν μια χαρά για τους καταναλωτές
Erashep Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εικάζω ότι ο στόχος της AMD είναι να "πιάσει" στον ύπνο την intel και να τις πάρει μεγάλα μερίδια από την mainstream προς hi -end αγορά . Δεδομένου ότι τα επερχόμενα νέα προιόντα της intel πάνε "καρφί" για hi - end , γιατί ενδεχομένως να θεωρεί η intel ότι την "έχει" την αγορά των mainstream με τους SB . ποντάρει εκεί η AMD και δεν θέλει να την "ξυπνήσει" . για να δούμε πάντως οι BD κάτι μεγάλο θα είναι ( φούσκα ή επιτυχία δεν ξέρω ) . Ενα είναι το σίγουρο θα συζητείται για πολύ καιρό ακόμη , με άγνωστα αποτελέσματα .
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 εφόσον τα Llano πηγαίνουν τόσο καλά, ποιος ο λόγος να βιαστεί τώρα για να κυκλοφορήσει τους 32nm Zambezi που βασίζονται στην αρχιτεκτονική Bulldozer; Σ' αυτό το ερώτημα δεν είναι αρμόδιος ο γράφων για να απαντήσει, αλλά θα θέλαμε να ακούσουμε την δική σας άποψη. George, νομιζω [σε εσενα] ανεφερα, οτι προσωπικα δεν ημουν τοσο κατενθουσιαμενος (sic) με τον Ζacate Ε350... Και γενικως τετοιου ειδους διθυραμβοι, με κανουν να κρατω μικροτερο καλαθι για οσα μεγαλοσχημα ακουγονται. Με το καλο παντως να φτασουν, να ειναι καλυτεροτεροι και, εννοειται, θα τους προτιμησουμε [ξανα!] αν οντως
ten-ten Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Κατα πάσα πιθανότητα τα έχει θαλασώσει η AMD , πείρε ένα ρίσκο που δεν το άντεχε αλλά ήταν και μονόδρομος , εάν ήθελε να ξεφύγει απο την σκιά της INTEL . Αν θυμηθώ τα samples της 6850 (6870 βαπτισμένα 6850, "καταλάθος" μοιρασμένα σε .... ) δύσκολα θα πιστέψω τα κουτσουρεμένα samples του BD . Το mainstream το είχε χαμένο απο την αρχή ... ο BD προορίζονταν και προορίζεται για την αγορά των servers (παράλληλη επεξεργασια στο mainstream είναι κοροιδία σκέτη , δεν υπάρχει , τουλάχιστον ακόμα).Αυτά.
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Κατα πασα πιθανοτητα ας περιμενουμε λεω εγω.περναει ο καιρος.ας αρχισουμε και τα μπανακια στις παραλιες και θα ερθουν οι μπουλντοζες χωρις να το καταλαβουμε.Και μετα βλεπουμε. Εγω παλι ειμαι της αποψης οτι οχι μονο δεν θα τα θαλασσωσει αλλα θα τα πανε και πολυ καλα.Ας μην ξεχναμε οτι ειναι ολοκληρωτικο revision και που και που,οι μηχανικοι της κατεβαζουν καλες ιδεες.
50EuroUser Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πρώτα τέστ Liano A8-3800 http://wccftech.com/2011/06/09/first-amd-llano-a8-3800-pictures-and-benchmarks-exposed-overclocked-to-3-0ghz-on-1-2v/ μια χαρά για ένα all-around budget system.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.