Προς το περιεχόμενο

Αγορά από eBay MacBook Pro

planelover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θέλω να αγοράσω ένα Macbook Pro 15αρι (2011) και βρήκα ένα πολύ καλό στο eBay. Η τιμή του σε ευρω βγαινει 2200, ενω το αντιστοιχο στην Ελλαδα είναι πανω απο 3000! Η ερώτησή μου είναι, ο αποστολέας τα στέλνει με USPS, αυτό σημαίνει ότι περνάει τελωνείο;;; Αν ναι, πόσο πληρώνω; Με συμφέρει ακόμα να το αγοράσω από εκεί ή όχι;

'Ηδη έχω ψάξει αρκετά όμως δεν μπόρεσα να βρω κάποια απάντηση για αντικείμενο τόσο μεγάλης αξίας!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

ΟΧι σε ολα.δεν το επιχειρεις καν.

τι θα γινει αν χαθει,τι θα γινει αν σου στειλει ενα μουφα,χαλασμενο κτλ.?

Δημοσ.

Αν δεν είναι Top Seller δεν το τολμας.

Αν έρθει απο χώρα εκτός της ΕΕ θα περάσει τελωνείο κ το κόστος εκτελωνισμου εξαρτάται απο την αξία του προϊόντος.

Δημοσ.

Όπως ειπε ο mikelamar αν το πάρεις απο αμερική 99 % δεν το γλυτώνεις το τελωνείο και επειδή για να στο εκτελωνήσουν ζητάνε την απόδειξη απο το ebay/paypal μπορεί να πληρώσεις και 500 euro τελωνείο για αυτο προσοχή.

Έτσι την πάτησα και εγώ με το ipad 2 ενος φίλου

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς όπως είπε ο SPANK.

Προσωπικά, για προϊόντα αξίας 600€ τα οποία σταμάτησαν στο τελωνείο του Ελ. Βενιζέλος μου ζήτησαν 280€ η μεταφορική Fedex για να τα εκτελωνισει κ να μην ασχοληθώ προσωπικά καθόλου.

Τελικά τα εκτελωνισα μόνος μου, έχασα ένα ολόκληρο πρωινό 4-5 ώρες κ πλήρωσα 180€

Και να σου πω κ το χειρότερο, τα είχα πάρει απο Αγγλία

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς όπως είπε ο SPANK.

Προσωπικά, για προϊόντα αξίας 600€ τα οποία σταμάτησαν στο τελωνείο του Ελ. Βενιζέλος μου ζήτησαν 280€ η μεταφορική Fedex για να τα εκτελωνισει κ να μην ασχοληθώ προσωπικά καθόλου.

Τελικά τα εκτελωνισα μόνος μου, έχασα ένα ολόκληρο πρωινό 4-5 ώρες κ πλήρωσα 180€

Και να σου πω κ το χειρότερο, τα είχα πάρει απο Αγγλία

Δεν γίνετε αυτό που λες. Η αγγλία είναι στην Ε.Ε.

Δημοσ.

Λες να σε κοροϊδευω!!!

Αναλογα με το προϊον, την αξια, τον παραλήπτη (ιδιωτη/εταιρια), την μεταφορικη, υπαρχει πιθανοτητα να στο ανοιξουν.

Αν παρει πχ ενα dvd απο ΕΕ δεν θα δωσει κανεις σημασια, αν ομως παρεις ενα προϊον διατροφης, σωματικης περιποιησης ή οτιδηποτε εισερχετε στον οργανισμο στο δερμα ή τρωγεται/πινεται (αντηλιακο,κολωνια,βιταμινη) οι πιθανοτητες να το σταματησουν ειναι παρα πολλες.

Δημοσ.

Λες να σε κοροϊδευω!!!

Αναλογα με το προϊον, την αξια, τον παραλήπτη (ιδιωτη/εταιρια), την μεταφορικη, υπαρχει πιθανοτητα να στο ανοιξουν.

Αν παρει πχ ενα dvd απο ΕΕ δεν θα δωσει κανεις σημασια, αν ομως παρεις ενα προϊον διατροφης, σωματικης περιποιησης ή οτιδηποτε ερχετε σε επαφη με το δερμα ή τρωγεται/πινεται (αντηλιακο,κολωνια,βιταμινη) οι πιθανοτητες να το σταματησουν ειναι παρα πολλες.

Πρώτη φορά ακούω να σταματάνε στο τελονείο προϊόντα απο την E.E,

Δηλαδή αν πάρω μια τηλεόραση απο την Αγγλία θα την σμαματίσουν;

Δημοσ.

Απλά ήταν μεγάλη ποσότητα συν ότι ήταν είδος διατροφής.

Πήγα πηρα το οκ απο τον ΕΟΦ δήλωσα ότι είναι για προσωπική χρήση κ μετα πήγα Ελ. Βελ...για εκτελωνισμο.

Δημοσ.

http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=22622

http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=18077&page=3

ειναι μπερδεμα αν και δεν τα διαβασα ολα.ο εκτελωνιστης λεει απαγορευονται ολα τα ειδη διατροφης και απλα οτι οσα περνανε ειναι στην τυχη και ενας αλλος γραφει οτι ο εοφ του πε μεχρι 3 συσκευασιες!!!

Δημοσ.

Ο καθένας το μακρύ του κ το κοντό του φίλε μου, είναι μη μπλεξεις.

Το συμπέρασμα είναι ένα πάντως:

Εκτός ΕΕ πληρώνεις τελωνείο...διαφορετικά θα είχαμε όλοι Mac

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...