Προς το περιεχόμενο

iweb

msakis01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας , εχω φτιαξει μια σελιδα στο iweb το καινουργιο με συνδρομη του mobileme και θελω για λογους ασφαλειας να την κρατησω backup.Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να το κανω αυτο;

Σας ευχαριστω!!!

iphone.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας , εχω φτιαξει μια σελιδα στο iweb το καινουργιο με συνδρομη του mobileme και θελω για λογους ασφαλειας να την κρατησω backup.Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να το κανω αυτο;

Σας ευχαριστω!!!

Κανεις δεν γνωριζει;

iphone.png

iphone.png

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αν μέσα από το iweb του δώσεις σαν publish location το desktop θα στο κάνει save σε ένα φάκελο εκεί!

Καλησπερα σε ευχαριστω για την απαντηση σου το εκανα και επιασε οπως μου ειπες, μηπως γνωριζεις πως μπορω να το επαναφερω;διοτι χρειαζονταν format το mac....

δε γίνεται να "επαναφέρεις" από το αρχείο που γίνεται export στο desktop παρά μόνο αν κάνεις νέο iweb και copy paste..... αν θες να κάνεις backup το site σε επεξεργασιμη μορφή πρέπει να κάνεις backup ένα αρχείο domain.sites2 το οποίο μπορείς να το βρεις με ένα πρόγραμμα σαν: http://www.macupdate.com/app/mac/30073/find-file

δε γίνεται να "επαναφέρεις" από το αρχείο που γίνεται export στο desktop παρά μόνο αν κάνεις νέο iweb και copy paste..... αν θες να κάνεις backup το site σε επεξεργασιμη μορφή πρέπει να κάνεις backup ένα αρχείο domain.sites2 το οποίο μπορείς να το βρεις με ένα πρόγραμμα σαν: http://www.macupdate.com/app/mac/30073/find-file

Πως μπορω να το κανω με copy-paste μηπως θα μπορουσες να με βοηθουσες περισσοτερο? χρειαζομαι οπως δηποτε βοηθεια διοτι ειναι πολυ σημαντικο το site να το ξανα επαναφερω.

Thanks....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...