ektor7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Να σας πω τι χρησιμοποιώ εγώ ως "βάση" και έχω πετύχει πτώση θερμοκρασίας γύρω στους 6 βαθμούς σε full load στην gpu; Τίποτα. Ή μάλλον σχεδόν τίποτα. Από όλες τις βάσεις που έχω δοκιμάσει, καμία δεν με είχε ικανοποιήσει πλήρως. Βασικά σιχαίνομαι να έχω μια γκουμούτσα κάτω από το λάπτοπ μου. Το μυστικό είναι να υπάρχει ροή ψυχρού αέρα κάτω από το μηχάνημα. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι εσωτερικοί ανεμιστήρες. Οπότε σήκωσα την πίσω πλευρά του φορητού με δυο αυτοσχέδια ποδαράκια (πχ "στοπ" για πόρτες) και χρησιμοποιώ ένα usb ανεμιστηράκι που έχω αφαιρέσει από μια φθηνή βάση το οποίο έχω τοποθετήσει όρθιο πίσω δεξιά. Έτσι κατάφερα να έχω πολύ καλή ροή από κάτω, σε σημείο που να νιώθω τον αέρα να βγαίνει στην απέναντι (αριστερή) πλευρά όταν βάζω το χέρι μου. 6 βαθμοί κάτω, πολύ απλά, πολύ εύκολα, πολύ πιο φθηνά από τις ογκώδεις βάσεις που "πνίγουν" το μηχάνημα και χωρίς να σηκωθεί το λάπτοπ στον ουρανό. Σε συνδυασμό με την ICD 7 κατάφερα το Crysis 2 να μην ξεπερνά τους 82οC σε θερμοκρασία δωματίου 29oC και το furmark να μην ξεπερνά τους 87! (6970m) NZXT Cryo LX Aluminum(10 βαθμους κάτω σε full load cpu&gpu) Trust me!
kirileman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Να βάλουμε και την Coollaboratory Liquid Ultra και είμαστε ΟΚ. Μόνο μη σας πέσει σε αλουμίνιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.