Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Acer TravelMate 292LCi και κοστολογιση

driftingcris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερααα.......

Ενα φιλαρακη συνονοματο μετα απο 4 χρονια θυμιθικε οτι εχει λαπτοπ...

Το ανοιξε και ειχε προβλημα.. Αναβει και πριν το boot των windows βγαζει την οθονη που επιλεγεις απο που θες να κανεις μπουτ....

Με λεει, τι ειναι αυτο ρε μουτρο? Λεω κατσε. Παω προς το hard drive. Ετσι οπως παω να πατησω το κουμπι κανει τρελα το πληκτρολογιο. Δεν ακουμπαω και παει πανω κατω σαν να παταω τα βελακια. Μετα απο ποση ωρα προσπαθεια, το παταω. Μαυριζει η οθονη, και με ξαναβγαζει εκει... :mad: :mad: :mad:

Λεει παρτο να το δειτε μαζι με τον Σαμι(ενα φιλαρακι). Παμε σπιτι, το αναβω και τα ιδια. Δινω μια μπουνια το πληκτρολογιο και απο τοτε κανει τρελα αλλα σε πιο χαμηλο επιπεδο. Κανω δεν ξερω και 'γω στο bios και μετα μπενει. Μπενιε στα παραθυρα και μετα παιζω ενα underground 2.. Το κλεινουμε και του το παμε.. Το αναβουμε και κανει αυτα που εκανε και πριν...... 896568 φορες δοκιμασα και παλι το ιδιο.... Βαζω τα defaults στο bios και δεν βλεπω διαφορα.... Τωρα μου το εδωσε να το δω σπιτι.. Κανει τα ιδια.. Εγω μιριζομε μητρικη ή σκληρο....

Τι λετε?

Επισης αυτος επιμενει οτι το πηρε το 2007 καινουριο απο Γερμανια 1800 ευρω....

Βρε αγορι μου χρυσο, Αυτο βγηκε το 2003 και τωρα θα εχει 100 ευρω και ΠΟΛΛΑ λεω...

Οχι ρε μουτρο.. εκει τα δικα του... Λεει αν δεν μπορεσεις να το κανεις βαλτο στο Internet... Γελαω, ποσα λεφτα ρε Χρησταρα? Βαλτο 1000 ευρω λεει..

Τιιιιι????? Σκαμε στα γελια εγω και ο Σαμι... Χρησταρα λεει, ξερω τι σου λεω... Λεει βαλτο στο internet οσο θελεις εσυ.. Οχι! Τωρα θα το βαλω 1000 ευρω που θες εσυ... Βαλτο 8 κατοσταρικα ρε λεει... Ξαναγελαμε... Λεω οκ.. Εξαλου εσενα θα πριζουν οτι με τοσα παιρνουν ενα σφαιρατο.. ΟΧΙ!! Λεει.. Θα βαλεις το δικο σου τηλεφωνο.. Ξανα γελιο εμεις... Οχι το δικο σου θα βαλω... Κοροιδο ειμαι? Να πριζουν εμενα?

Τεσπα.. Ποσα θα δινατε?

Το λαπτοπ ειναι αυτο: http://www.acerdirec...275/version.asp απλα με 256mb RAM...

Οποιος το διαβασει ολο παιρνει Νομπελ :P

Παιδια να πω οτι δεν ειμαι κανς τετοιος http://www.insomnia.gr/topic/410782-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1/

Εξαλου ειμαι 14-15 χρονων :rolleyes:

Δημοσ.

έχουν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα σε acer έφταιγε η μπαταρία που είχε φουσκώσει..βγάλε την μπαταρία και δοκίμασε αν παίζει(με το τροφοδοτικό κουμπωμένο)

Δημοσ.

Το 2003 αν θυμαμαι καλα αγορασα το πρωτο μου desktop, ενα pentium 4 στα 3gHz και ενιωθα αρχοντας που ειχα απο τα πιο δυνατα μηχανηματα

της εποχης, με 256mb ram και 80αρι hdd!!

Τοτε το αγορασα στα 1600ευρω μονο το κουτι!

Το 2010 το πουλησα λειτουργικοτατο και χωρις κανενα απολυτως προβλημα στα.. 80ευρω!! :D

(απο εκει και επειτα βολευομαι με φθηνα λαπτοπ για να κανω την δουλεια μου! :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...