imperium Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Καλησπερα.θελω μια βοηθεια. ειχα αποθηκευσει ενα παιχνιδι στη καρτα μνημης και τωρα δεν μπορω να το σβησω γιατι λεει δεν το αναγνωριζει.Σε αλλα που εχω αποθηκευσει εχει και την εικονα του παιχνιδιου ενω σε αυτο εχει ενα μωβ τετραγωνακι. Πως μπορω να το σβησω?κραταει το 1/3 της καρτας μνημης. Ευχαριστω
driftingcris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Οταν εκανες save ειχες σβησει την κονσολα? Το save το παιρνει το παιχνιδι? Νομιζω μονο με format θα απαλαγεις
imperium Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 ειχα κανει save και μια μερα αποφασισα να το κανω delete ενω ημουν μεσα στο παιχνιδι και εσβησε. Πηγα να αποθηκευσω κατι αλλο και ελεγε δεν εχω χωρο και μπηκα στο menu της καρτας και ειδα αυτο και δεν εσβηνε.Δεν ειχε μετακινηθει η memory κατα τη διαρκεια του save και του delete. Format πως μπορω να κανω?αναγκαστικα θα χαθουν και τα αλλα που εχω αποθηκευσει στη memory
driftingcris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Νομιζω<--- οτι αν σβησεις εκεινο που λεει your system configuration κανει format ^^^^^
driftingcris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Καλητερα ψαχτολιγο για να μην κανεις καμια μ@λ@κι@ εξ αιτιας μου.... Googleαρε
imperium Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 ok. αλλωστε ειπες νομιζω.δεν θα σε κατηγορουσα για κατι. δεν με αναγκασες
imperium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Νομιζω<--- οτι αν σβησεις εκεινο που λεει your system configuration κανει format ^^^^^ το εσβησα αλλα δεν εγινε τιποτα κανεις καποια αλλη προταση?
L-Griever Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Και σε εμένα έχει γίνει αυτό το μωβ τετραγωνάκι που λες αλλά σβήστηκε.Το είχα σβήσει εγώ..Μάλλον θα χρειαστείς φορμάτ..Δεν έχεις δεύτερη κάρτα;
imperium Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 εχω δευτερη καρτα και τα εχω μεταφερει ολα εκει πως μπορω να κανω φορματ? παταω σβησιμο και ενω κανει την κινηση δεν το σβηνει και δεν το αναγνωριζει εκει που λεει τα στοιχεια
L-Griever Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Όταν είσαι στο μενού πάτα την κάρτα μνήμης με το πλήκτρο τρίγωνο και προσπάθησε.
imperium Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 οχι δεν εγινε τιποτα συνεχεια προσπαθουσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.