pc_expert Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Να ενημερώσω κι εγώ με την σειρά μου το forum, ότι ο κύριος pc_expert, μου πρότεινε σήμερα λύση σε αυτό το πρόβλημα(το οποίο παρεπιπτόντως έχει λυθεί), έναντι 20 euro. Ειλικρινά λοιπόν ο κύριος θεωρεί πως είμαι κάποιος "ανίδεος", όπως αναφέρει και στο post του, και προσπαθεί να αρπάξει 20 euro για να κάνει download έναν driver. Ακόμα και κάποιος ανίδεος να ήμουν, το πρώτο μέλημα του κύριου pc_expert είναι να αρπάξει 20 euro με τον πιό γελείο τρόπο, παρά να μου πει την άποψή του για το πρόβλημα μου(αν υπήρχε ακόμα πρόβλημα). PS1: Αυτό που με εξόργισε πάνω απ΄όλα είναι το γεγονός πως ο κύριος pc_expert, προσπάθησε καθαρά να κοροιδέψει κάποιον πιθανώς ανίδεο, χαρακτηρίζοντάς μου μάλιστα τα 20 euro ως "κόστος εργασίας". Σιγά μην μας κόψεις και τιμολόγιο. Δηλαδή ρε φιλαράκι το format πόσο πάει, κανά 500άρι; PS2: Μπορώ μετά από αυτό να φανταστώ πόσο pc_expert είσαι... οι δουλειές βλέπω πάνε τόοοοοσο καλά, που προσφέρεις από μόνος σου τις υπηρεσίες σου πριν προλάβουμε καν να σου τις ζητήσουμε. Καταρχάς η παράθεση του θέματος μου με αυτό που γράφεις είναι άσχετη. Στο θέμα μου αναφέρομαι σε ψευτοτεχνικούς μεσάζοντες που δίνουν σε πραγματικούς τεχνικούς τις επισκευές και παίρνουν τον αέρα του μεσάζοντα. Εσύ με βάση αυτό γράφεις για το προσωπικό μήνυμα που σου έστειλα και το οποίο σου προσφέρω τις γνώσεις μου για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα που είχες με 1 driver για τον οποίο ζήτησες βοήθεια στα threads.Δέν σε αποκάλεσα ανίδεο ποτέ . Μόνος σου αυτοακυρώνεσαι με το να ζητάς βοήθεια στα threads. Προφανώς κι άν έχεις σπουδάσει πληροφορική δεν είσαι και τόσο ικανός για να ζητάς βοήθεια στα threads για 1 driver. Το ότι σου πρόσφερα τεχνική βοήθεια με αντίτιμο 20 Ευρώ σημαίνει ότι είναι όντως προσφορά μιας και οπουδήποτε να πάς ζητούν τουλάχιστον 40 με 50. Προφανώς λοιπόν δουλεύω σαν τεχνικός και πληρώνομαι για την δουλειά που κάνω. Ούτε αρπάζω λεφτά όπως λές ούτε μου τα χαρίζει κανείς. Το ότι επέλεξα το insomnia να βρω πελάτες είναι γιατί υπάρχει οικονομική ύφεση . Δεν φταίω όμως εγώ γι αυτή αλλά αυτοί που σε κυβερνούν . Μη βλέπεις λοιπόν απατεώνες και αρπάχτρες παντού . Γενικά είναι τσιτωμένος ο κόσμος και αρπάζεται εύκολα το κατανοώ αλλά δεν σου φταίνε οι συμπολίτες σου γι αυτό. Αναρωτιέμαι λοιπόν, ποιός είναι ο σκοπός αυτού του forum, να βοηθούμε ο ένας τον άλλο ή να εκμεταλευόμαστε ο ένας τον άλλο;;; Γιατί μόνο εκμετάλευση μπορώ να χαρακτηρίσω αυτήν την "προσφορά" για 20 euro έναν driver!! Η μάλλον δεν αναρωτιέμαι, ξέρω πολύ καλά ποιός είναι ο σκοπός του forum, άλλοι φαίνεται πως τον έχουν ξεχάσει ή παρανοήσει. Το ότι σου πρόσφερα τεχνική βοήθεια με αντίτιμο 20 Ευρώ σημαίνει ότι είναι όντως προσφορά μιας και οπουδήποτε να πάς ζητούν τουλάχιστον 40 με 50. Προφανώς λοιπόν δουλεύω σαν τεχνικός και πληρώνομαι για την δουλειά που κάνω. Δέν βλέπω καμμιά εκμετάλλευση λοιπόν σε αυτό.Όσον αφορά τον ρόλο του φόρουμ σίγουρα είναι η προαγωγή και διάδοση της γνώσης. Δυστυχώς όμως αντί να γράφονται τεχνικά θέματα πληροφορικής το insomnia έχει καταντήσει είτε φροντιστήριο για τεχνικούς είτε αποκούμπι για τον κόσμο που θέλει να κάνει τσάμπα τη δουλειά του όταν έχει πρόβλημα με τον υπολογιστή του. Επειδή όμως τσάμπα τρόφιμα και ρούχα δεν σου δίνει κανείς γιατί θα πρέπει τσάμπα να σου επισκευάζει κάποιος και τον υπολογιστή σου? Εάν συμφωνήσουμε ότι πρέπει να γίνεται τσάμπα κάτι τέτοιο τότε κι εγώ να πηγαίνω τσάμπα να ψωνίζω τρόφιμα από το super market και την λαϊκή της γειτονιάς μου. Ορίστε και μία φότο για να μην με περάσετε για τρελό.. Μόνος σου αυτοακυρώνεσαι και πάλι.
Hal9000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Ενδιαφέρουσα ανάλυση pc_expert. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να σπαμάρεις τα μέλη του insomnia και μετά να προσπαθείς να τετραγωνίσεις τον κύκλο ειδικά σε αυτό το θέμα που εσύ έχεις ανοίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις