Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα, μαρκαρισμένη συνέχεια η επιφάνεια εργασίας

Shaflow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, αντιμετωπίζω ξαφνικό πρόβλημα με την επιφάνεια εργασίας, είναι συνεχώς όλες οι συντομεύσεις,φάκελοι και γενικότερα τα πάντα μαρκαρισμένα (highlighted-μπλε) και κάθε φορά που κάνω ανανέωση επιφάνειας εργασίας με δεξί κλικ κλπ μου γίνεται στιγμιαία όλη μπλε. Τα αρχεία εντός των φακέλων είναι κανονικά. Έχω είδη δοκιμάσει restart των windows(Xp edition). Δοκίμασα να ψάξω την αιτία στο ίντερνετ και κάποιος που είχαμε το ίδιο πρόβλημα του είχε δοθεί ως απάντηση να πάει στις ιδιότητες, μετά desktop/customize desktop και να κάνει uncheck κάποια πιθανή μαρκαρισμένη ιστοσελίδα. Το δοκίμασα αλλά δεν έχω καμία σελίδα ώστε να την κάνω uncheck. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις, συγγνώμη για τυχόν λάθη είμαι νέος στο φόρουμ. B)

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στο desktop και πήγαινε ιδιότητες. Μετά στην καρτέλα όπου αλλάζεις το φόντο πάτα Για προχωρημένους και στο web ξετσεκάρισε τα πάντα.

Μετά δεξί κλικ στο Ο Υπολογιστής μου->Ιδιότητες και στην καρτέλα Για προχωρημένους, κλικ στις ρυθμίσεις στο Επιδόσεις και τσεκάρισε (αν δεν είναι ήδη) την χρήση σκιών για εικονίδια.

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στο desktop και πήγαινε ιδιότητες. Μετά στην καρτέλα όπου αλλάζεις το φόντο πάτα Για προχωρημένους και στο web ξετσεκάρισε τα πάντα.

Μετά δεξί κλικ στο Ο Υπολογιστής μου->Ιδιότητες και στην καρτέλα Για προχωρημένους, κλικ στις ρυθμίσεις στο Επιδόσεις και τσεκάρισε (αν δεν είναι ήδη) την χρήση σκιών για εικονίδια.

αρχικά έκανα δεξί κλικ στο desktop και πήγα ιδιότητες post-221021-0-41502900-1307658571_thumb.jpg

έπειτα μου είπες να επιλέξω για προχωρημένους το οποίο δεν υπάρχει στην καρτέλα που αλλάζει το φόντο αλλά μόνο στην καρτέλα "εμφάνιση" post-221021-0-12283900-1307658724_thumb.jpg και από δεν μου εμφανίζει κάποια επιλογή για web post-221021-0-59401200-1307658831_thumb.jpg παρόλα αυτά πάνω από την επιλογή για προχωρημένους υπάρχει το "εφέ" στο οποίο έλεγε κάτι για σκιές, post-221021-0-71531000-1307659072_thumb.jpg το έκανα και μου εξαφανίστηκε το μισό φόντο...(τις φωτογραφίες τις τράβηξα μετά από τα αποτελέσματα)

στην καρτέλα αλλαγής φόντου.. "επιφάνεια εργασίας" υπάρχει παρόμοια επιλογή με το "για προχωρημένους" που λέει προσαρμογή, post-221021-0-82794500-1307659167_thumb.jpg εκεί υπάρχει το web απ'το οποίο στο "γενικά" post-221021-0-74833800-1307659306_thumb.jpg δεν έχω τσεκάρει τίποτα και στο "web" τα τσέκαρα όλα post-221021-0-32112700-1307659556_thumb.jpg όπως μου είπες αλλά και πάλι τίποτα.

Στο "υπολογιστής μου" τώρα πάτησα ιδιότητες και "για προχωρημένους" στην καρτέλα γενικά post-221021-0-31863100-1307659845_thumb.jpg το ίδιο και στην καρτέλα "συντόμευση" post-221021-0-73256000-1307659862_thumb.jpg αλλά και τα δύο δεν έλεγαν τίποτα για σκιές. Αν εννοείς την καρτέλα desktop->ιδιότητες->ρυθμίσεις τότε ούτε εκεί λέει κάτι για σκιές εικονιδίων παρά μόνο στην καρτέλα

εμφάνιση->εφέ->εμφάνιση σκιάς που ανέβασα στην pic 4 το οποίο δεν έκανε τίποτα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και αν έχεις να επισημάνεις κάτι θα με βοηθούσε πολύ :rolleyes:

Δημοσ.

Να μην τα τσεκάρεις στο Web, σου είπα να ξετσεκάρεις ότι έχει.

Τα τελευταία είναι από την συντόμευση του Ο Υπολογιστής μου. Δεν το θέλω από εκεί.

Πάτα στο Έναρξη και μετά ιδιότητες στο Ο Υπολογιστής μου που έχει εκεί. Αν δεν το έχει πήγαινε από τον πίνακα ελέγχου->σύστημα.

Εναλλακτικά εμφάνισε το κανονικό εικονίδιο με δεξί κλικ στο desktop->Ιδιότητες->Επιφάνεια εργασίας->Προσαρμογή επιφάνειας εργασίας και τσεκάρισε το Ο Υπολογιστής μου. Θα σου εμφανίσει το σωστό εικονίδιο και σε αυτό θα κάνεις δεξί κλικ->Ιδιότητες.

Μετά δες το παρακάτω.

post-100994-0-72267600-1307732966_thumb.png

Δημοσ.

Να μην τα τσεκάρεις στο Web, σου είπα να ξετσεκάρεις ότι έχει.

Τα τελευταία είναι από την συντόμευση του Ο Υπολογιστής μου. Δεν το θέλω από εκεί.

Πάτα στο Έναρξη και μετά ιδιότητες στο Ο Υπολογιστής μου που έχει εκεί. Αν δεν το έχει πήγαινε από τον πίνακα ελέγχου->σύστημα.

Εναλλακτικά εμφάνισε το κανονικό εικονίδιο με δεξί κλικ στο desktop->Ιδιότητες->Επιφάνεια εργασίας->Προσαρμογή επιφάνειας εργασίας και τσεκάρισε το Ο Υπολογιστής μου. Θα σου εμφανίσει το σωστό εικονίδιο και σε αυτό θα κάνεις δεξί κλικ->Ιδιότητες.

Μετά δες το παρακάτω.

post-100994-0-72267600-1307732966_thumb.png

done!! :mrgreen: έκανα ακριβώς ότι μου είπες... έδειχνε να λειτουργεί...τελικά δεν λειτούργησε... πάτησα από περιέργεια εμφάνιση μεγάλων εικονιδίων... μου γύρισε πίσω το μισό μου φόντο.... και μετά έκανα πάλι τα βήματα που μου πες.. αλλά με τα μεγάλα εικονίδια...και όντος τώρα ήταν unchecked το κουτάκι με τις σκιές στις ιδιότητες....του "υπολογιστής μου" . Ευχαριστώ πολύ φίλε :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...