Mr Alex Sports Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 παιδιά καθυστερεί πολύ στο πρώτο στάδιο στο Electronic Shipping Info Received ... λετε να έχει συμβεί τίποτα γιατί εδώ και 3-4 μέρες περίπου είναι σε αυτό το στάδιο
Mr Alex Sports Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 ναι φίλε ακόμη στο στάδιο Electronic Shipping Info Received
Mr Alex Sports Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 οκ τους έστειλα μαιλ ελπιζω να μου απαντήσουν σύντομα
Mr Alex Sports Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 τους έστειλα και δεν απαντάνε. Μάλιστα άλλαξε η κατάσταση μετά από λίγο στο usps από Electronic Shipping Info Received εξαφανίστηκε το δέμα και γράφει τα εξής: Track & Confirm is temporarily unavailable. We apologize for any inconvenience this might cause. Τι μπορεί να συμβαίνει και επίσης πρέπει να αγχώνομαι μην χάσω τα λεφτά μου (έχω πληρώσει μέσω paypal)????
Maldino Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Και μόνο που έχεις πληρώσει με paypal δεν έχεις να φοβάσε τίποτα. Περίμενε λίγο ακόμα να σου απαντήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.