Προς το περιεχόμενο

beats by dr dre


geotrian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει παιδια κανεις αγορασει τα ακουστικα beats του dr dre?

προχθες τα ανακαλυψα και μου αρεσαν αρκετα σαν design.....δεν μιλαω για καποιο μοντελο over-ear

για αυτα συγκεκριμενα -> http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5097&cat=2

Δημοσ.

Βρίσκω κάπως υπερβολική την τιμή τους.

Τα πρόσεξα πριν λίγο καιρό στο Παρίσι επειδή ένας στους τρεις σχεδόν φορούσαν τα on-ear. Αλλά όταν είδα την τιμή, έβαλα τα γέλια. Προτιμώ να έχω χειρότερο ήχο και design και να δώσω 50 ευρώ για ακουστικά, ειλικρινά.

 

για τα on ear πάλι, τα κοιτούσα με απορία μια μέρα στο πάμπλικ και αναρωτιόμουν ποιος μη επαγγελματίας δίνει 350 και 400 για ακουστικά για να τα φοράει στο δρόμο. Φαντάστηκα να πηγαίνω στο ταμείο με αυτά και να μου λέει ο ταμίας, 'καλά, εμείς, έτσι θέλουμε και βάζουμε ό,τι τιμή μας κατέβει, εσύ πόσο στόκος είσαι για να τα δώσεις!'

 

Δημοσ.

ασχετως με την τιμη τα δοκιμασες να δεις αν τουλαχιστον αξιζουν τα λεφτα τους ή απλα να χαμε να λεγαμε??

Δημοσ.

Δοκίμασα τα όβερ ήαρζ μόνο και - δεν είμαι ειδική αλλά - είναι πάρα μα πάρα πολύ ωραία. Τα άλλα δύσκολα θα τα δοκίμαζα.

Τώρα δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ζητάς από πάνω. Αν θα μπορούσα να κρίνω αν κάτι αξίζει τα λεφτά του χωρίς να λάβω υπ οψιν την τιμή. Όχι, δε μπορώ. Απλως θα επαναλάβω τη γνώμη μου και σταματάω: είναι υπερβολικά ακριβά.

Δημοσ.

Καταρχάς ποιο είναι το budget σου; δεύτερον τι χρήση θα τους κάνεις; δηλαδή κυρίως outdoor στο δρόμο κλπ ή indoors.

 

Έψαχνα πριν 2 μήνες για ακουστικά και πραγματικά έφαγα το κόσμο για να βρω κάτι της προκοπής.

Καταρχάς η άποψη μου για τα beats είναι ότι απλά είναι ΑΠΑΤΗ. εκμεταλλεύονται καθαρά το όνομα. Τα μπάσα είναι μπουκωμένα όσο δεν πάει. Άμα γουστάρεις μουσική με μπάσα ξεχασέ το. η παραμόρφωση ξεκινάει σε αρκετά χαμηλές συχνότητες και και όσο ανεβαίνεις τόσο χειρότερα. Στις μεσαίες τώρα η φάση είναι δράμα για άλλη μια φορά. φωνές δεν ακούγονται καλά, καθόλου καθαρά, μερικές φορές νομίζεις ότι η ηχογράφηση έγινε μέσα σε κανα τάφο ! !. Οι ψιλές απλά ΔΕΝ υπάρχουν.

 

Προσοχή είμαι τόσο αρνητικός γιατι απο τι στιγμή που θα δώσεις τόσα λεφτά όσο κάνουν τα beats, ε του πούστη περιμένεις μια ποιότητα.

 

Λοιπόν εγώ έψαχνα over ear ακουστικά με αποσπώμενο καλώδιο γιατί πολλές φορές λίγο θέλει να γίνει καμια μαλακία. Επειδή όμως δεν έβρισκα κάτι στα μέτρα μου για outdoor χρήση, τελικά κατέληψα με ενσωματομένο καλώδιο.

 

Τα ακουστικά που πήρα ήταν αυτά εδώ Phiaton MS400

 

οκ είναι λίγο ακριβά (εγώ τα πήρα από AMAZON US 180$) αλλά είναι value for money. Μεστό μπάσσο, σωστές ψιλές και χαμηλές. Ειδικά αν ακούσεις τραγούδια τύπου WAV , FLAC, γενικώς uncompressed θα πά8εις πλάκα. έρχονται και με μια ωραία θήκη και είναι απίστευτα βολικά και ελαφριά. Ακόμη και μετά από 1 ώρα συνεχούς ακρόασης δεν έχω την παραμικρή ενόχληση.

 

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...