Heatspreader Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Τι κατάσταση είναι αυτή με τις αγγελίες. Γιατί υπάρχει όριο 1500 χαρακτήρες βρε παιδιά? Θέλω να πουλήσω κάτι και να το περιγράψω. Ποιος ο λόγος τώρα να συμβαίνει αυτό?
c0prse_grinder Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Τι κατάσταση είναι αυτή με τις αγγελίες. Γιατί υπάρχει όριο 1500 χαρακτήρες βρε παιδιά? Θέλω να πουλήσω κάτι και να το περιγράψω. Ποιος ο λόγος τώρα να συμβαίνει αυτό? χαχαχαχ! μου θύμησες Ogunsoto!
PCharon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Γιατί υπάρχει όριο 1500 χαρακτήρες βρε παιδιά? Για να μη πουλάει ο άλλος το σπίτι του σε κομμάτια. Βάλε link προς το site του κατασκευαστή ή γράψε ότι θέλεις σε κάποιο txt και κάνε το host (πχ εδώ http://freetexthost.com/) και βάλε link εκεί, δικαιολογώντας πως το κάνεις λόγω του περιορισμού, αν είναι τόσο ανάγκη.
Heatspreader Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Απλά ποτέ δεν κατάλαβα αυτούς τους περιορισμούς... Έκοψα μερικά πράγματα και τελικά όλα ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.