comsup Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, έχω αγοράσει το psp 3004 και πριν ασχοληθω με την περιπτωση του σπασίματος έχω αναβαθμίσει το fw στην τελευταια εκδοση που υπάρχει. Είχα διαβάσει ότι πρέπει να περιμένω να βγει κάτι για τη δικη μου περιπτωση. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πια λύση. Δεν ξέρω πολλά για το χειρισμό του psp θα ήθελα - αν υπαρχει κατι - αναλυτικές οδηγίες. Ευχαριστώ για το χρόνο σας
veteranos123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ακολoυθισε τον οδηγο του driftingcris Link.Ειναι πολυ καλο,πολυ ευκολο και δουλευει τελεια γιατι το εχω κανει και εγω
gherudos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 http://www.pspgr.net έχουμε αναλυτικούς οδηγούς στα ελληνικά για να περάσεις custom firmware σε οποιοδήποτε PSP.
driftingcris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ειτε πας στο pspgr ειτε δεις το οδηγο μου δεν θα εχεις προβληματα
blacksuede Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 αν κάνεις βήμα βήμα αυτά που λέει ο driftingcris στο λινκ που σου έδωσε ήδη ο veteranos θα είσαι οκ, για απορίες μπορείς να ποστάρεις στο θέμα... Εδώ είναι το insomnia.gr απο κει και πέρα υπάρχει και το google και οτιδήποτε άλλο αν δεν καλύπτεσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.