Προς το περιεχόμενο

Pirelli router

Theodor77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω ολα τα μελη .

Λοιπον .

Εχτες παρελαβα το καινουριο router απο την cyta , και ειναι ενα pirelli p.rg a4201g .

Σημερα ηρθε ενας τεχνικος για να δει την γραμμη , και στην ερωτηση μου αν το usb που εχει το συγκεκριμενο router ειναι για να δινεις ιντερνετ σε υπολογιστη μεσω usb η για να συνδεεις εναν εκτυπωτη η ενα σκληρο για να τον κανεις δυκτιου , μου απαντησε οτι ειναι το δευτερο .

Του ειπα οτι θελω να συνδεσω ενα usb εξωτερικο σκληρο για να τον εχω σαν σκληρο δυκτιου .

Μου ειπε οτι μπορω να συνδεσω τον σκληρο και να κανω αυτο που θελω η ακομα και ενα πολυμηχανημα η εκτυπωτη.

Επισης των ρωτησα αν χρειαζετε καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανω για να δωσει προφανως το royter καποια IP σε αυτο το μηχανημα .

Μου απαντησε οτι θελει καποιες ρυθμισεις οποσδηποτε , αλλα δεν ξερει τιποτα περι το ποιες ρυθμησεις ειναι αυτες .

Τωρα .

Υπαρχει καποιος εδω που να μπορει να μου πει ποιες ειναι αυτες οι ρυθμισεις που πρεπει να κανω και φυσικα πως να τις κανω ?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ..

Δημοσ.

στο thomson που εχει Usb αν του βαλεις δισκο πανω απλα μετα πας μεσα στο μενου και σου εχει επιλογες αν θες να φαινεται σαν ftp και media server κτλ κτλ.καπως ετσι θα παιζει και εκει.και οχι δεν εχω δει να δινεις ιντερνετ σε αλλο υπολογιστη απο το usb αυτο.συνηθως δισκο και εκτυπωτη παιρνουν.το manual θα γραφει παντως.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν κρίνω από το ότι το Pirelli μου έχω από την ON είναι το ίδιο με το intracom NETfaaster IAD , από το manual του 2ου αναφέρει ότι η USB είναι για σύνδεση με τον ΗΥ. δεν αναφέρει τίποτα για δίσκο/εκτυπωτή.

Και από όσο θυμάμαι το μενού του δεν υπάρχει τέτοια καρτέλα.

Δημοσ.

Προφανώς θα ειναι διαφορετικό μοντέλο. Πάντως η διαδικασία για να βάλεις τον δίσκος πάνω να τον ρυθμίσεις κτλπ ειναι σχετικά απλή διαδικασία αν ακολουθήσεις το manual όπως ειπε και ο poulinos.

Δημοσ.

Ότι είπαν οι poulinos και spank

Αν κρίνω από το ότι το Pirelli μου έχω από την ON είναι το ίδιο με το intracom NETfaaster IAD , από το manual του 2ου αναφέρει ότι η USB είναι για σύνδεση με τον ΗΥ. δεν αναφέρει τίποτα για δίσκο/εκτυπωτή.

Δεν ξέρω για το NetFaster 1 αλλά στο 2 η usb θύρα είναι για σύνδεση δίσκου/εκτυπωτή. Το ίδιο είναι και στο pirelli

Δημοσ.

αναλογως πως ειναι η Usb.αν η usb πανω στον ρουτερ ειναι οπως ειναι στο Mobo τοτε ειναι για σκληρο δισκο ,usb stick,3g stick,Printer.

αν το βυσμα ειναι οπως ειναι πχ πανω στον εκτυπωτη οχι δηλαδη το παραλληλογραμο αλλα το Usb σε σχημα σαν D(ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ) τοτε ειναι για να το συνδεσεις στο pc με Usb αντι για ethernet.σιγα σιγα βεβαια αυτος ο τυπος Usb καταργειται γιατι απλα πλεον ολα τα pc εχουν ethernet.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια απο τις ρυθμίσεις του συγκεκριμενου router , που μπορεις να δεις ποιοι είναι συνδεδεμένοι ασύμαρτα με το router?

Δημοσ.

επειδη δεν θυμαμαι το συγκεκριμενο αν γινεται η οχι συνηθως μπορεις να δεις ποιος ειναι συνδεδεμενος απο καποιο status του dhcp poy διχνει ποιος εχει παρει Ip.βεβαια αυτο μπορει να ειναι για οσους παιρνουν απο dhcp Mono οποτε αν καποιος εχει καρφωτα μπορει να μην τον δεις οπως επισης υπαρχει περιπτωση να σου δειχνει και αυτους που ειναι με καλωδιο.

σε μερικα ρουτερ υπαρχει και καρτελλα που δειχνει ποιοι ειναι με dhcp και αλλη καρτελλα ποιοι ειναι με wireless ασχδετα με dhcp.δεν ξερω για το συγκεκριμενο αλλα δεν θα σου παρει παραπανω απο 10 λεπτα να το ψαξεις.λιγα μενου ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...