Giorgos09 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Στο λαπτοπ μου αλλοι ηχοι ακουγονται απο τα ηχεια και αλλοι απο τα ακουστικα. Επισης αν αποσυνδεσω τα ακουστικα τοτε οι ηχοι του δεν μεταφερονται στα ηχεια. Τι συμβαινει?
PCharon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Στην υποδοχή των ακουστικών υπάρχει ένας μηχανικός διακόπτης (ένα έλασμα) όπου όταν εισάγεις το βύσμα το κύκλωμα καταλαβαίνει πως έβαλες ακουστικά και απενεργοποιεί τα ηχεία. μερικές φορές αυτό χαλάει και συμβαίνουν παρόμοια παράξενα, όπως αναφέρεις. Υποθέτω πως ΙΣΩΣ φταίει αυτό. Δοκίμασε να παίξεις λίγο με την υποδοχή βγάζοντας/βάζοντας ακουστικά, αργά, να δεις μήπως αλλάζει κάτι στο τί ακούγεται, αν έχει κολήσει, ίσως ξεκολλήσει. Αν δεν αλλάξει τίποτα και πάλι φταίει αυτό, ίσως να έχει χαλάσει το κύκλωμα παραμέσα που απομονώνει τη μία έξοδο από την άλλη. Υποθετικά πάντα, είναι μια πιθανότητα αυτό που λέω.
Giorgos09 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εκανα restart και εβγαλα τα ακουστικα. Οταν τον ανοιξα στο playback devices υπηρχαν μονο τα ηχεια του λαπτοπ. Οταν ανοιξα ενα προγραμμα που πριν ακουγοταν μονο απο τα ακουστικα τοτε εμφανιστικα και ακουστικα και επεζαν κανονικα χωρις εγω αν ακουω τιποτα η να εχω συνδεσει κατι. Δεν εχω πειραξει τους drivers ειναι με αυτους που ηρθε. Edit. Πηγα στο προγραμμα και ειδα οτι στις επιλογες ειχε να ακουγεται η απο τα ηχεια η απο τα ακουστικα. Μετα απο αυτο απο το ιδιο προγραμμα αλλοι ηχοι ακουγονται απο τα ηχεια και αλλοι απο τα ακουστικα! Βοηθεια!
PCharon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 playback devices? Απ'όσο ξέρω, τα ακουστικά δεν τα βλέπεις ξεχωριστά ως έξοδο μέσα από το σύστημα, αλλά με το που εισάγεις το βύσμα απλά το κύκλωμα κόβει τα ηχεία και δίνει στα ακουστικά χωρίς να λλάζει κάτι μέσα στα Windows. Oπότε προσωπικά δε καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να επιλέγονται ακουστικά ή ηχεία μέσα από τα Windows. Επειδή ίσως εγώ να έχω χάσει κάποιο επεισόδιο, ας περιμένουμε μήπως πει και κανάς άλλος άποψη.
uprising1987 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 το ίδιο πρόβλημα είχε και ο μπατζανάκης μου, με format θα φτίαξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.