Προς το περιεχόμενο

προβλημα αναλυσης οθονης

thanolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η κανονικη αναλυση της οθονης μου ειναι 1366x768 αλλα τωρα που εβαλα τα windows 7,βαζοντας την αναλυση 1366x768 και μερικες αλλες η οθονη φαινεται να παει πιο αριστερα και κριβεται ενα μερος της...η μεγαλυτερη που μπορω να βαλω ειναι 1280x768. η αναλυση αυτη ομως δεν ειναι καθολου καλη!

Δημοσ.

Τα win7 έχουν αναγνωρίσει το μοντέλο της οθόνης που έχεις (δες στο device manager)?

το εχουν αναγνωρισει

Δημοσ.

Τα drivers της καρτας γραφικων τα περασες?

το εδωσα σε προγραμματιστη και μου εκανε μαζι και format οποτε σιγουρα θα τα περασε

αν και θα τα ξαναδοκιμασω αμα ειναι και θα πω αν δεν γινει τιποτα...αλλα εχω και ενα ακομα προβλημα...ο ηχος μου ειναι χαλια ακουγεται σαν να μιλαει robot εκανα update τα drivers αλλα τιποτα καμια λυση??

Δημοσ.

η κανονικη αναλυση της οθονης μου ειναι 1366x768 αλλα τωρα που εβαλα τα windows 7,βαζοντας την αναλυση 1366x768 και μερικες αλλες η οθονη φαινεται να παει πιο αριστερα και κριβεται ενα μερος της...η μεγαλυτερη που μπορω να βαλω ειναι 1280x768. η αναλυση αυτη ομως δεν ειναι καθολου καλη!

Μιλάμε για laptop η κανονικό; Αν είναι ξεχωριστή ή οθόνη μέσα από το μενού της έχει ρυθμίσεις για να την φέρεις δεξιά-αριστερά και πάνω-κάτω.

Αν είναι laptop πρέπει να το κάνεις μέσα από της ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

Μιλάμε για laptop η κανονικό; Αν είναι ξεχωριστή ή οθόνη μέσα από το μενού της έχει ρυθμίσεις για να την φέρεις δεξιά-αριστερά και πάνω-κάτω.

Αν είναι laptop πρέπει να το κάνεις μέσα από της ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών.

κανονικο pc εχω ...εκανα αυτο που λες πανω κατω αλλα πχ αν το παω δεξια χανονται τα δεξια και εμφανιζονται τα αριστερα

κανονικο pc εχω ...εκανα αυτο που λες πανω κατω αλλα πχ αν το παω δεξια χανονται τα δεξια και εμφανιζονται τα αριστερα

κανω update ta drivers αλλα λεει οτι δεν χρειαζεται γιατι αν τα κανω θα εγκαταστησει παλιοτερη εκδοση

Δημοσ.

κανω update ta drivers αλλα λεει οτι δεν χρειαζεται γιατι αν τα κανω θα εγκαταστησει παλιοτερη εκδοση

Εκτός από το δεξιά-αριστερά έχει και μάζεμα ή άπλωμα εικόνας,μην μας βάζεις να τα λέμε ένα-ένα.

Δημοσ.
Εκτός από το δεξιά-αριστερά έχει και μάζεμα ή άπλωμα εικόνας,μην μας βάζεις να τα λέμε ένα-ένα.

Βρε, μην τρομοκρατείς τα νέα μέλη :P :P :P :P

Δημοσ.

Βρε, μην τρομοκρατείς τα νέα μέλη :P :P :P :P

Σιγά ρε'συ την τρομοκρατία... ^_^ αλλά γίνεται κάποιος να μπει στο μενού της οθόνης να φτιάξει το πάνω κάτω και να μην δει ότι έχει και άπλωμα-στένεμα δηλαδή;;..θα φρικάρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...