Προς το περιεχόμενο

Νεος υπολογιστης για internet και games

Giwrgos1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν λες καλυτερο επεξεργαστη τι εννοεις?????

επισης εαν βαλουμε αυτες τις μνημες,με αυτη την ψυχτρα πες bye bye στα 2 slots για τις μνημες της μητρικης.

8 gigabyte μνημη δεν τα χρειαζεται σε καμια περιπτωση εαν ειναι για ιντερνετ και παιχνιδια.Την εκανα αυτη την μ@λ@κι@ εγω προσφατα απο 4 που τα εκανα 8 και τωρα απλα τα βλεπω να καθονται.εδω ουτε τα 4 δεν γεμιζουν.μην σου πω ουτε τα 3.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οταν λες καλυτερο επεξεργαστη τι εννοεις?????

επισης εαν βαλουμε αυτες τις μνημες,με αυτη την ψυχτρα πες bye bye στα 2 slots για τις μνημες της μητρικης.

8 gigabyte μνημη δεν τα χρειαζεται σε καμια περιπτωση εαν ειναι για ιντερνετ και παιχνιδια.Την εκανα αυτη την μ@λ@κι@ εγω προσφατα απο 4 που τα εκανα 8 και τωρα απλα τα βλεπω να καθονται.εδω ουτε τα 4 δεν γεμιζουν.μην σου πω ουτε τα 3.

εγω παλι εχω την αισθηση πως μου χρειαζονται λιγα gb ακομα...

Δημοσ.

εγω παλι εχω την αισθηση πως μου χρειαζονται λιγα gb ακομα...

Ρε συ εμανα τα 2 που εχω μου φτανουν και πεταω(οχι και πολυ ψιλα ομως)

Συμφωνω με την συνθεση του Θανου.. Τι να τον κανει το i5 για internet και ψιλοπαιχνιδια..

Δημοσ.

Ρε συ εμανα τα 2 που εχω μου φτανουν και πεταω(οχι και πολυ ψιλα ομως)

Συμφωνω με την συνθεση του Θανου.. Τι να τον κανει το i5 για internet και ψιλοπαιχνιδια..

διοτι αν στο κοντινο μελλον θελει να παει σε πιο βαρια παιχνιδια τι θα κανει; παντως εγω λεω απο την στιγμη που μπορουμε σε αυτο το ποσο να βαλουμε 2500k και 8gb ram (που καποτε μπορει να τα χρειαστει) γιατι να μην τα βαλουμε;

τεσπα ας κανει οτι θελει το παιδι...

και εγω τον η/υ της υπογραφης μου για gaming τον πειρα αλλα κατεληξα σε βαρια επεξεργασια βιντεο και τωρα ψαχνομαι... οποτε λεω να του βαλουμε τον i5 και τα 8gb ram ετσι ωστε αν τα χρειαστει να τα εχει. ετσι κι αλλιως δεν αλλαζει κατι στο ποσο οποτε με τα ιδια χρηματα παιρνει κατι καλυτερο ασχετα αν δεν το χρειαστει...(που μπορει στο μελλον να τα χρειαστει)

Δημοσ.

διοτι αν στο κοντινο μελλον θελει να παει σε πιο βαρια παιχνιδια τι θα κανει; παντως εγω λεω απο την στιγμη που μπορουμε σε αυτο το ποσο να βαλουμε 2500k και 8gb ram (που καποτε μπορει να τα χρειαστει) γιατι να μην τα βαλουμε;

τεσπα ας κανει οτι θελει το παιδι...

και εγω τον η/υ της υπογραφης μου για gaming τον πειρα αλλα κατεληξα σε βαρια επεξεργασια βιντεο και τωρα ψαχνομαι... οποτε λεω να του βαλουμε τον i5 και τα 8gb ram ετσι ωστε αν τα χρειαστει να τα εχει. ετσι κι αλλιως δεν αλλαζει κατι στο ποσο οποτε με τα ιδια χρηματα παιρνει κατι καλυτερο ασχετα αν δεν το χρειαστει...(που μπορει στο μελλον να τα χρειαστει)

Που ασχολισε ρε ολη μερα στο ινσομνια εισαι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κοιτα, τα σημερινα παιχνιδια ζηταν 1.5Gb αντε 2 καποια... Τα 4gb θα το πανε για πολυ καιρο ακομα.... Επισης απο που κι ως που να ασχολιθει ενα παιδι 15-16 χρονων με βαρια επεξεργασια βιντεο ή κατι παρομοιο? Με εναν Phenom II και 4Gb εγω θα ειμουν υπερ ευχαριστιμενος

Με τον επεξεργαστη τελικα?

Για'μενα πανε σε Phenom II x4-x6

Δημοσ.

Dbizakia βαλε σε παρακαλω μια συνθεση σε αυτα τα λεφτα αλλα με τον Ι-5 και 8 giga μνημη.αλλα ας μην ειναι απο pixmania.εχει πολλα μεταφορικα το μαγαζι.

Δημοσ.

Asrock 890GX Extreme3 106€

AMD Phenom II X4 955 97€

Corsair XMS3 4GB CL7 1600MHz 60€

Kingston 64GB V100 100€

500GB Caviar Green 36€

Radeon HD6850 150.50€

Xigmatek Asgard 49€

Corsair A70 36€

Samsung DVD±RW 22€

Corsair CX600 66€

Συνολο εισαι στα 722.50 απο vision studio αλλα εχεις και ssd μεσα τωρα αν δεν θελεις τον ssd βαζεις SpinPoint F3 1 tb 47.10€ και φτανεις στα 669,6 και παρνεις λιγο καλυτερο πληκτρολογιο οπως SideWinder X6 ή Logitech G11

Δημοσ.

Asrock 890GX Extreme3 106€

AMD Phenom II X4 955 97€

Corsair XMS3 4GB CL7 1600MHz 60€

Kingston 64GB V100 100€

500GB Caviar Green 36€

Radeon HD6850 150.50€

Xigmatek Asgard 49€

Corsair A70 36€

Samsung DVD±RW 22€

Corsair CX600 66€

Συνολο εισαι στα 722.50 απο vision studio αλλα εχεις και ssd μεσα τωρα αν δεν θελεις τον ssd βαζεις SpinPoint F3 1 tb 47.10€ και φτανεις στα 669,6 και παρνεις λιγο καλυτερο πληκτρολογιο οπως SideWinder X6 ή Logitech G11

+1 με τον samsung , αλλά μητρική . επίσης Βγάλε και τον caviar τον 500άρη και την ψύκτρα εάν δεν έχεις σκοπό να κάνεις OC . γλιτώνεις κανα 100άρικο ακόμα . και πιο μετά όταν σε παίρνει παίρνεις ένα 2λιτρο για αποθήκη .

EDIT : μπορείς να ρίξεις ακόμα λίγο την τιμή βάζοντας μνήμες αυτές .

λογικά θα πας γύρω στα 600 ευρώ και θα είσαι σούπερ και έτοιμος για μπουλτόζες με το καινούργιο chipset B)

Δημοσ.

Να το παρουμε λιγο απο την αρχη?

Λοιπον case θα ηθελα να ειναι αν γινεται με τζαμι στην μια μερια ωστε να βαλω fans με λαμπακια..

Επισης,Ολα ειναι ιδια στο εσωτερικο?δηλαδη δεν θα εχω προβλημα με την τοποθετηση των κομματιων?

Δημοσ.

Που ασχολισε ρε ολη μερα στο ινσομνια εισαι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κοιτα, τα σημερινα παιχνιδια ζηταν 1.5Gb αντε 2 καποια... Τα 4gb θα το πανε για πολυ καιρο ακομα.... Επισης απο που κι ως που να ασχολιθει ενα παιδι 15-16 χρονων με βαρια επεξεργασια βιντεο ή κατι παρομοιο? Με εναν Phenom II και 4Gb εγω θα ειμουν υπερ ευχαριστιμενος

Για'μενα πανε σε Phenom II x4-x6

ειδες πως τα προλαβαινω ολα...

Δημοσ.

Να το παρουμε λιγο απο την αρχη?

Λοιπον case θα ηθελα να ειναι αν γινεται με τζαμι στην μια μερια ωστε να βαλω fans με λαμπακια..

Επισης,Ολα ειναι ιδια στο εσωτερικο?δηλαδη δεν θα εχω προβλημα με την τοποθετηση των κομματιων?

Πέρα του να πάρεις κάτι ποιοτικό και με καλό air flow , ο μόνος αρμόδιος για την τελική επιλογή του κουτιού είσαι εσύ . ψάξε κουτάκι συνδίασε το με τις προτάσεις που σου έγιναν και μετά είσαι οκ . B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...