Greek_Tornado Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά illuminated επειδή πολλές φορές πετάω νύχτα στο flight simulator έχω σκοτεινό δωμάτιο για να βλέπω καλά το περιβάλλον έξω και άρα θέλω φωτιζόμενες ενδείξεις στο πληκτρολόγιο, όπως ακριβώς φωτίζεται κάθε κουμπί και ένδειξη στο cockpit χωρίς να επηρεάζει την ορατότητα προς τα έξω. Για το Logitech πάντως που εξαρχής με ενδιέφερε δεν έχει ΟΥΤΕ ένας άποψη; Όπως το βλέπω τώρα δηλαδή πάμε για το Razer, αλλά τι προβλήματα αναφέρετε; Δε θέλω να δώσω τόσα χρήματα και να έχω προβλήματα ρε παιδιά, σε αντίθεση με τα Logitech που τα εμπιστεύομαι ΠΑΡΑ πολύ σε όλα τους τα περιφερειακά και δεν έχω κανένα πρόβλημα Επίσης το Logitech που παρέθεσα έχει υποτίθεται ως ατού τη μαμάτη αίσθηση των πλήκτρων, το Razer θα είναι έτσι; Υ.Γ. Τώρα είδα το video review πάνω που παραθέσατε και πρόσεξα ότι είναι όλο mirror επιφάνεια! Είναι δυνατό να κάνεις την επιφάνεια που πάνε συνεχώς και αποκλειστικά τα χέρια mirrored για να γεμίζει δαχτυλιές καλύτερα;
chakra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Επειδη το ψαχνω και γω φιλε μου για πληκτρολογιο στα λεφτα που θες και συ και το χω ψαξει καπως το θεμα και γω να σου πω την αληθεια το ζαχαρωνω πολυ το illuminated.Ειναι πολυ κομψο και εχει και πολυ καλο φωτισμο στα πληκτρα του με πολυ καλη αισθηση.Αν και υπερβολικα ακριβο.Μετα το microsoft χ4 φενεται αρκετα συμπαθητικο και ειναι και 30 ευρω φθηνοτερο.Το razer αν και εντυπωσιακο με ολη την γυαλαδα του και το κοψιμο του απο ποιοτητα τελικα δεν λεει και πολλα και επισης γεμιζει παρα πολυ ευκολα δακτυλιες οπως ειπε και ενα παιδι πριν.Το Logitech G510 γουσταρω πιο πολυ απο ολα τα σπαει αλλα εχει και 110 ευρω..Στο τελος με κανα του 20σαρικου με βλεπω αλλα τελος παντων..
Tsekis Han Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εγώ έχω να προτείνω αυτό http://www.skroutz.gr/s/65078/Logitech-G15-Keyboard.html Το έχω εδώ και χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα αν και έχει τραβήξει πολλά Φωτιζόμενα πλήκτρα με ρύθμιση έντασης του φωτός προγραμματιζόμενα 6 πλήκτρα επί 3. Μου αρέσει η αφή με οθόνη για να βλέπεις την χρήση της cpu και ram. Το προτείνω για την αντοχή του κυρίως..
MetalripperSeller Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Επειδη το ψαχνω και γω φιλε μου για πληκτρολογιο στα λεφτα που θες και συ και το χω ψαξει καπως το θεμα και γω να σου πω την αληθεια το ζαχαρωνω πολυ το illuminated.Ειναι πολυ κομψο και εχει και πολυ καλο φωτισμο στα πληκτρα του με πολυ καλη αισθηση.Αν και υπερβολικα ακριβο.Μετα το microsoft χ4 φενεται αρκετα συμπαθητικο και ειναι και 30 ευρω φθηνοτερο.Το razer αν και εντυπωσιακο με ολη την γυαλαδα του και το κοψιμο του απο ποιοτητα τελικα δεν λεει και πολλα και επισης γεμιζει παρα πολυ ευκολα δακτυλιες οπως ειπε και ενα παιδι πριν.Το Logitech G510 γουσταρω πιο πολυ απο ολα τα σπαει αλλα εχει και 110 ευρω..Στο τελος με κανα του 20σαρικου με βλεπω αλλα τελος παντων.. logitech δαγκωτό φιλε...ίσος τα καλύτερα keyboard που χρησιμοποίησα στην ζωή μου...
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Γνώμη μου μην πας στο lycosa. Δύο πέρασαν από τα χέρια μου, το ένα με το που το σύνδεσα δεν δούλευαν όλα τα κάτω πλήκτρα στην σειρά και το δεύτερο που πήρα μετά από αλλαγή του πρώτου σταμάτησε μετά από 2-3 μήνες να δουλεύει το ctrl.... γενικά αν ψάξεις στο ιντερνετ θα βρεις πάαααρα πολλά προβλήματα που αφορούν το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο. Είναι όμορφο πάντως ειδικά σε σκοτεινό περιβάλλον αλλά βρομίζει πολύ εύκολα λόγω του υλικού του.
Greek_Tornado Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 OK με πείσατε, τρομάζω μ'αυτά που ακούω και για να μαι ειλικρινής από Razer ποντίκια φίλων μου έχω τρομερά κακές εμπειρίες (το Habu πχ που σε ένα χρόνο κόντεψε να αρχίσει να λιώνει το ηλίθιο υλικό που έχει γύρω γύρω και ξεφλούδισε το ίδιο το πλαστικό, ή τα πλήκτρα του που χαλάσανε) οπότε μάλλον μόνο Logitech εμπιστεύομαι από ποιότητα. Έχω G25 τιμόνι, Momo Racing τιμόνι, G27 τιμόνι, πολλά joysticks όλα απροβλημάτιστα, ηχεία, και το G5 το ποντίκι που εξελίχθηκε σε all-time classic μαζί με το MX518. Οπότε το δίλημμα είναι: να πάω για το Illuminated ή να πάω για σειρά G και συγκεκριμένα το G110: Σίγουρα το G θα έχει τα macros και τα gaming κουμπιά από την άλλη θα θυσιάζει λέτε ποιότητα στο πάτημα των πλήκτρων σε σχέση με το illuminated που είναι πιο "σοβαρό" και έχει κι αυτό που λέει η Logitech "Perfect Keystroke system" ;
Greek_Tornado Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 μακριά απο logitech πληκτρολόγια. Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Γιατί μάλλον έχω καταλήξει στο Illuminated μέχρι τώρα... Μακριά απ'το ένα μακριά απ'το άλλο... ποιο μένει ρε παιδιά στα 80 €; Είπαμε θέλω την καλύτερη δυνατή αίσθηση στα πλήκτρα, ΧΩΡΙΣ θόρυβο στην πληκτρολόγηση και φωτισμό.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αυτο φανταζομαι το εχεις τσεκαρει ετσι ? Microsoft SideWinder X6
Greek_Tornado Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ναι και δεν ξαναπαίρνω Microsoft hardware, είναι απλά απαράδεκτο.
johnieXoX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 τσίμπα το illuminated να ξεμπερδεύεις.. αν ψάξεις στο net θα δεις ότι παίρνει εξαιρετικές κριτικές. απλά δεν είναι για να το χτυπάς.. δεν είναι ότι πιο ανθεκτικό υπάρχει, από την άλλη, η εγγύηση που δίνει η logitech είναι απίστευτη, οπότε είσαι καλυμμένος.. υ.γ. εμένα μου αλλάξαν σετ πληκτρολόγιο - ποντίκι, μετά από 4 χρόνια και με ληγμένη εγγύηση.. μου έκαναν δώρο ένα χρόνο εγγύηση και μου τα άλλαξαν..
Greek_Tornado Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Έχω χαλάσει τρεις (ναι 3 G25 τιμονιέρες) εντός εγγύησης και η Logitech ήταν τόσο καλή στο service που στην τελευταία μου έδωσαν τη G27 αφού G25 δεν υπήρχε στην αγορά πλέον. Τι να λέμε, Logitech πολύ μπροστά. Ψήθηκα για το Illuminated, μέσα στην επόμενη βδομάδα θα το χω Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή τους στο θέμα μου!
johnieXoX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Βρε, δεν υπάρχει το aftersales και η εξυπηρέτηση της logitech.. Μου άλλαξαν τοσετ Logitech MX 3000 με εγγύηση ληγμένη εδώ και ένα χρόνο (χώρια που είχε 3 χρόνια εγγύηση από μόνο του..) με το σετ Logitech MX 5500 επειδή είχε χαλάσει το ποντίκι.
uprising1987 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πραγματικά άθλιο πληκτρολόγιο πάρε καλύτερα άλλη μάρκα δεν υπάρχει χειρότερο απο logitech
johnieXoX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πραγματικά άθλιο πληκτρολόγιο πάρε καλύτερα άλλη μάρκα δεν υπάρχει χειρότερο απο logitech uprising1987, βασίζεται κάπου η υποκειμενική σου άποψη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.