Προς το περιεχόμενο

Logitech Illuminated keyboard, να το τολμήσω;

Greek_Tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ

Μετά από χρόνια με ένα άθλιο Microsoft Mediaκάτι πληκτρολόγιο που το έχω σιχαθεί για την άθλια αίσθηση των πλήκτρων, τα πλαστικά τα άθλια καθώς και το ότι έχουν σβηστεί τα περισσότερα πλήκτρα που χρησιμοποιώ συχνά μάλλον θα βάλω το χέρι στην τσέπη για να αγοράσω αυτό. Τα κριτήρια που βάζω για το πληκτρολόγιο που θέλω είναι τα εξής:

Θέλω να είναι καταρχάς ενσύρματο, φωτιζόμενο και να έχει τέλεια ΤΕΛΕΙΑ ΟΜΩΣ αίσθηση όταν πληκτρολογώ κείμενα. Δεν καίγομαι για τα gaming keyboards με τις καγκουριές και τα macros, αλλά παίζω ενίοτε και games που δουλεύουν αρκετά το κλασικό WASD συνδυασμό πλήκτρων οπότε θέλω να έχει και μια αντοχή, να μη χαλάσει στον πρώτο χρόνο!

Το έχει κάποιος το πληκτρολόγιο που με ενδιαφέρει να μου πει εντυπώσεις; Από αίσθηση στην πληκτρολόγηση και εργονομία πώς τα πάει;

Είναι αρκετά ακριβό και δε θέλω να αγοράσω κάτι με τόσα χρήματα χωρίς να είμαι σίγουρος... Έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο;

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά και εγώ το razer θα έπερνα , αλλά το παιδί ηθέλε να πάρει κάτι λεπτό και μαζεμένο και από ότι κατάλαβα δεν πάει για τρελό gaming .

Μήπως το lycosa είναι υπερβολή ; :rolleyes:

Δημοσ.

γιατί να δώσει τόσα για πληκτρολόγιο αφού δεν καίγεται για gaming? μην τρελένεσται ρε έλεος..αφού δεν θέλεις καγκουριές που λες τον φωτισμό στα κουμπιά τι τον χρειάζεσαι? πήγαινε σε ένα μαγαζί δοκίμασε το και όποιο σε βολευει πάρτο. έχω δει πληκτρολόγια με 10 ευρώ με πολύ καλύτερη "αίσθηση" απο το Lycosa

Δημοσ.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όπως έγραψα και παραπάνω δε θα αξιοποιήσω τις λειτουργίες των "gaming" keyboards αλλά θέλω αυτό με την καλύτερη αίσθηση στην αγορά και φωτισμό πλήκτρων με τιμή εκεί γύρω στα 80€. Το Lycosa είναι όντως τόσο καλό σε αίσθηση; Γιατί έχω μια επιφύλαξη για τη Microsoft (και αν κατάλαβα καλά Razer=Microsoft ?? )

Δημοσ.

Όσο αφορά το Lycosa που προτείνετε στο παλικάρι, υπάρχουν ουκ ολίγες περιπτώσεις με προβλήματα στα πλήκτρα στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Επίσης όσο αφορά το mirror Lycosa όμορφο για να το βλέπεις (αν σoυ αρέσει η glossy φάση, προσωπικά όχι) αλλά τι να το κάνεις που θα το πιάνεις και θα γίνεται κώλος απο τις δακτυλιές με το παραμικρό?

No Thanks.

Εγώ προσωπικά θα πρότεινα στο παλικάρι ένα οικονομικό λεπτό πληκτρολόγιο με Low profile πλήκτρα τύπου laptop, κανονικού μεγέθους όμως, για να γράφει smoothly και αθόρυβα. Στα παιχνίδια επίσης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Τέλος, δεν χρειάζεται να είναι φωτιζόμενο. ;)

Δημοσ.

εγω δν εχω κανενα προβλημα....αλλα κ να χαλασει π λες αλλαζονται πανευκολα με ενα κλικ ;)

Δημοσ.

Όσο αφορά το Lycosa που προτείνετε στο παλικάρι, υπάρχουν ουκ ολίγες περιπτώσεις με προβλήματα στα πλήκτρα στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Επίσης όσο αφορά το mirror Lycosa όμορφο για να το βλέπεις (αν σoυ αρέσει η glossy φάση, προσωπικά όχι) αλλά τι να το κάνεις που θα το πιάνεις και θα γίνεται κώλος απο τις δακτυλιές με το παραμικρό?

No Thanks.

Εγώ προσωπικά θα πρότεινα στο παλικάρι ένα οικονομικό λεπτό πληκτρολόγιο με Low profile πλήκτρα τύπου laptop, κανονικού μεγέθους όμως, για να γράφει smoothly και αθόρυβα. Στα παιχνίδια επίσης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Τέλος, δεν χρειάζεται να είναι φωτιζόμενο. ;)

@Greek_Tornado κάτι τέτοιο θα σου πρότεινα:

MediaTech Extended Slim MT 1240

ή αν θέλεις πιο εφετζίδικο αυτό:

ΜediaTech MT1238GR

Πολλά τα λεφτά για το illuminated, δεν νομίζω ότι τα αξίζει. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...