Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με γραμμή γλώσσας

paokfever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος για το αν γράφω στο σωστό topic, αλλα συγχωρέστε με. :rolleyes:

Δώστε καμια βοήθεια , γιατί δe με βλέπω καλά. Κάπως έτσι έχει η ιστορία μου: Γυρνάω μια μέρα μετά τις εξετάσεις στο σπίτι, και πάω να κάτσω στο pc, (καθόταν πριν η αδερφή μου, και ήταν ανοιχτό) . E, κουνάω το ποντίκι για να ανοίξει η οθόνη, και βλέπω σχεδόν στην μέση, την μπάρα, η οποια συνήθως βρίσκετε στην γραμμή εργασιών, και λέει την γλώσσα. Έκανε πατάτα η αδερφή μου και δεν το παραδέχεται... την ξέρω εγώ. E, προσπαθώ να το ξαναβάλω πίσω, αλλα δεν μπαίνει. Πάνω δεξιά, είχε το σύμβολο της ελαχιστοποίησης. Το πατάω, και πάπαλα η γραμμή γλώσσας. Εξαφανίστηκε, και τώρα γράφω μονο με αγγλικούς χαρακτήρες... Καμια ιδέα?

Δημοσ.

Πάνε στον πίνακα ελέγχου->Περιoχή και γλώσσα στην καρτέλα «Πληκτρoλόγια και γλώσσες» πάτα το «Aλλαγή πληκτρoλoγίων...» εκεί πάνε στην καρτέλα «Γραμμή γλώσσας» διάλεξε το

«Aγκυρωμεvη στη γραμμή εργασιών» πάτα εφαρμογή και μάλωσε την αδερφή σου,έτσι να περάσει το απογευματάκι.

Δημοσ.

xmmm... Δεν έχω τέτοια επιλογή στον πινακα ελεγχου. Το μενού πληκτρολόγιο είναι σκέτο και δεν έχει καμια σχέση με τις γλώσσες, και επιλογή γλώσσες μονη της δεν υπάρχει...

Δημοσ.

xmmm... Δεν έχω τέτοια επιλογή στον πινακα ελεγχου. Το μενού πληκτρολόγιο είναι σκέτο και δεν έχει καμια σχέση με τις γλώσσες, και επιλογή γλώσσες μονη της δεν υπάρχει...

Μήπως να μας έλεγες ποια έκδοση windows έχεις;

Περιoχή και γλώσσα έχει σε όλα τα windows για δες καλά(βάλτο να σου δείξει όλα τα στοιχεία και όχι μόνο της ομάδες)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...