Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Για καινουργιο κοιτα κατι σε Κορεατικο οπως κανενα hyundai Γιωτα τριαντα η το Kia ceed.πολυ καλα αυτοκινητακια και τιμια για τα λεφτα τους.δεν υστερουν πουθενα.Και εγω καποτε τα εβριζα τα κορεατικα μεχρι που για 2 χρονια αναγκαστικα να συμβιωσω με ενα accent του 99.τι καλα που αναθεωρησα. Για μεταχειρισμενο με λιγα χιλιομετρα και 2-3 χρονων εχεις πολλες επιλογες σε αυτα τα λεφτα.Πρακτικα και το 2-3 χρονων καινουργιο ειναι.
Komorias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΡΕ. ρεσυ κανενα δεν σου κανει. εσυ για ποιο σκεφτεσαι?
apd453 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Και δε παίρνει ένα RAV4 να πάει και για κανένα ψάρεμα. Κανένα βουνό να πάρει καθαρό αέρα η γυναίκα.Πουλάω το δικό μου 2003 μοντέλο τα πάντα όλα (ηλιοροφές και δε συμμαζώνεται σε υπεράριστη κατάσταση και με λίγα χιλιόμετρα). Το RAV το δικο σου και το CRV /2008 το δικο μου κανεις δεν τα παιρνει πια.... Να είσαι καλά ρε Γιάννη.
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 ρεσυ κανενα δεν σου κανει. εσυ για ποιο σκεφτεσαι? Αφού μου λέτε όλο κάτι άκυρα Aygo, i10, Smart ρε. Πώς δεν μου κάνουν. Π.χ. σκέφτομαι Υaris, Jazz, Note. Αλλά υπάρχουν κι ένα σωρό άλλα μοντέλα που δεν τα ξέρω π.χ. Corsa, Fiesta και τέτοια. Για κορεάτικο χμ, σίγουρα είναι πολύ value for money αλλά δεν ξέρω πάνω από τα 100.000 χλμ αν θα αντέξει ή θα έχει γίνει κουδουνίστρα. Γιατί ξέχασα να αναφέρω οτι η μάνα μου δένεται με το αυτοκίνητο χειρότερα από ότι με τα παιδιά της και δεν το αποχωρίζεται μέχρι να σαραβαλιάσει. Ακόμα και την ύψιστη βλάβη να της βγάλει, προτιμάει να το επισκευάσει πληρώνοντας πολλαπλάσια παρά να το πουλήσει και να πάρει άλλο. Αυτό που έχει τώρα είναι με 310.000 χλμ., έχει κάψει 3 φορές εγκέφαλο (3x600€ γαμησιάτικα) για να μην αναφέρω όλες τις άλλες βλάβες, όλα τα όργανα του ταμπλό έχουν χαλάσει, η μηχανή ρετάρει, το κιβώτιο ψυχορραγεί, πίνει τη βερτζίνα με το καλαμάκι και η μάνα μου ακόμα σκέφτεται μαλακίες όπως "πόσο λυπάται να το δώσει" και "τιιι; μόνο 1000€ πιάνει στην απόσυρση; αφού το 1997 το είχα πάρει εφτάμισι εκατομμύρια", "δεν μπορεί, αυτό το αυτοκίνητο αξίζει 5000€ οπότε καλύτερα να σκάσω 3000€ και να το φτιάξω, παρά να το δώσω μόνο 1000€". Οπότε να της πάρω ένα να την βγάλει 12 χρόνια μέχρι τα 65 που θα παραδώσει το δίπλωμα και θα ησυχάσουμε.
Greco Mascara Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 ... μέχρι τα 65 που θα παραδώσει το δίπλωμα και θα ησυχάσουμε. Τάλα εσύ,είπες τώρα... Ο γέρος μου είναι 82,αλλά Άρτα-Θεσσαλονίκη τόχει για Παγκράτι-Κολιάτσου.Αν και τώρα τελευταία έχει αρχίσει και βαριέται,οδηγεί απ' τα 25.Οπότε κατά τα μαθηματικά μου έχει ακόμα 8 χρόνια,σωστά;Στα 65 δεν είπες ότι παραδίδει το δίπλωμα;
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Τρολάρεις σε τόπικ σχετικό με Την Μάνα μου; οτι μπορουμε κανουμε εκει που μενει εχει κοντα βενζιναδικο με lpg?
evabb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Τρολάρεις σε τόπικ σχετικό με Την Μάνα μου; δεν εχω ξεραθει ποτε στα γελια με ποστ οπως ξεραθηκα με αυτο εδω. εκλαιγα απο γελια.
elvisjedi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 σχετικά με την αξιοπιστία απο προσωπική εμπειρία και απο ότι βλέπω και απο φίλουσ/ γνωστούς νούμερο ένα θα έβαζα τα hyundai, όχι μονο γιατί είναι σκυλιά μαύρα αλλα και γιατί όταν χαλάσουν η επισκευή και τα ανταλακτικά δεν κοστίζουν μια περιουσία σε αντίθεση με τα mazda, τα οπελ, τα vw ή τα χοντα που και αυτα είναι πολύ αξιόπιστα αλλά άμα χαλάσει κατι θα πρέπει να βάλεις το χέρι βαθια στη τσέπη. εγω παντως τωρα εχω πεζο 306 cabrio του 00' με αρκετα απο τα προβληματα που αναφερεισ (πριν μια βδομαδα πεθαναν τα φωτα στο ταμπλο κτλ) αλλα οπως κ η μητερα σου, το αγαπαω απιστευτα κ δεν προκειται να το αλλαξω μεχρι να διαλυθει τελείως!
mavroulis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Νομίζω ότι το KIA cee'd με 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση στα ~13.000 ευρώ είναι ιδανικό για την περίπτωση.
freedubus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Το ceed είναι το χιουντάι άξεντ του 2011;
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Καλα το Ι30 δεν ειναι το accent.ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο το accent.Πιο πολυ σε lantra θα το ελεγα.
Komorias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 νομιζω παει καπως ετσι attos-i10,getz-i20,accent-i30 κ σιγουρα το i30 ειναι καλυτερο απτο accent
freedubus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Λέγοντας το Χιουντάι άξεντ του 2011 εννοώ value for money φτηνό αμάξι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, μέτριο σε όλα απλά κάνει τεράστιες μαζικές πωλήσεις λόγω τιμής και εξοπλισμού. Κάτι τέτοιο δεν είναι το ceed;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.