Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 βγηκε και υβριδικο jazz Τσιμπαει η τιμη του ομως....
apd453 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Και δε παίρνει ένα RAV4 να πάει και για κανένα ψάρεμα. Κανένα βουνό να πάρει καθαρό αέρα η γυναίκα. Πουλάω το δικό μου 2003 μοντέλο τα πάντα όλα (ηλιοροφές και δε συμμαζώνεται σε υπεράριστη κατάσταση και με λίγα χιλιόμετρα).
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Και δε παίρνει ένα RAV4 να πάει και για κανένα ψάρεμα. Κανένα βουνό να πάρει καθαρό αέρα η γυναίκα. Πουλάω το δικό μου 2003 μοντέλο τα πάντα όλα (ηλιοροφές και δε συμμαζώνεται σε υπεράριστη κατάσταση και με λίγα χιλιόμετρα). Το RAV το δικο σου και το CRV /2008 το δικο μου κανεις δεν τα παιρνει πια....
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Το RAV4 θα το πάρω εγώ που είμαι και φυσιολάτρης. Το τωρινό yaris είναι καλό; Λογικά αφού θα παίξει καινούργιο μέσα στο 2011, θα υπάρξουν προσφορές στο απερχόμενο μοντέλο. Αξίζει ή είναι ξεπερασμένο και καλύτερα να περιμένει το καινούργιο; Nissan Micra το καινούργιο; Ή είναι σαμιαμίδι σαν το παλιό; Nissan Note; Κάτι i10, Aygo και γενικά αμαξίδια πόλεως απορρίπτονται. Η μάνα μου ζεί σε χωριό, και κυκλοφορεί σε επαρχιακούς σκατόδρομους, όχι στο Παγκράτι. Και δεν υπάρχει κόλλημα του στύλ γυναίκα=μικρό,χαριτωμένο αμαξάκι. Ούτε θα είναι 2ο αμάξι, θα εξυπηρετεί ολόκληρη οικογένεια. Απλά να έχει οικονομικό κινητήρα (κάτω από 1.6), να μην είναι μαούνα (sedan) και χάτσμπακ της κάνει δηλαδή, και να κοστίζει μέχρι 14 χήνες ντούκου.
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 αφου δε το προσεχει ας παρει ενα s2000 που εχει κοφτη στις 9000. μεχρι τις 3000 που θα το ανεβαζει παιζει να μη χρειαστει και σερβις ποτε
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Τρολάρεις σε τόπικ σχετικό με Την Μάνα μου;
Komorias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Η μάνα μου ζεί σε χωριό, και κυκλοφορεί σε επαρχιακούς σκατόδρομους, όχι στο Παγκράτι. Και δεν υπάρχει κόλλημα του στύλ γυναίκα=μικρό,χαριτωμένο αμαξάκι. Ούτε θα είναι 2ο αμάξι, θα εξυπηρετεί ολόκληρη οικογένεια. Απλά να έχει οικονομικό κινητήρα (κάτω από 1.6), να μην είναι μαούνα (sedan) και χάτσμπακ της κάνει δηλαδή, και να κοστίζει μέχρι 14 χήνες ντούκου. το Suzuki Jimni?
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Χμ, όχι. Διάβασε μέχρι τέλους την παράγραφο που παρέθεσες να δείς γιατί.
Greco Mascara Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Θες να ξανανοιώσει η μαμά,με κίνδυνο να σε αποκληρώσει;να δούμε μετά πως θα πλησιάζεις τον παπού-τσέλιγγα... Smartάκι άντρα,το αυτοκινητάκι. Σοβαρά μιλάω.
poedeer7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 kia ceed το χα οδηγησει(το pro)και ειναι απο τα λιγα αμαξια που μου αρεσαν και 7 χρονια εγγυηση και απο τιμη πρεπει να ναι εκει γυρω
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Smartάκι γουάτ δε..; Ρε μασκαρά ειλικρινά μερικές φορές πιστεύω οτι κάποιοι απαντάτε διαβάζοντας μόνο τον τίτλο του τόπικ.
Greco Mascara Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 γουάτ δε..; Ρε μασκαρά ειλικρινά μερικές φορές πιστεύω οτι κάποιοι απαντάτε διαβάζοντας μόνο τον τίτλο του τόπικ. Nαι,όπως και μερικοί έχουν άποψη για το στρατό,υπηρετώντας μόνο ένα βράδυ.
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ακριβώς. Υπηρετώντας. Φούλ υπηρεσίες, ντύσιμο, φωνές, φάκελος, απειλές, αναφορές, γεύμα/δείπνο/πρωινό, κοριοί, ψάρωμα. Μέχρι και ξύρισμα έριξα. Τι 1 βράδι, τι 9 μήνες. Δεν έχει σημασία η ποσότητα αλλά η ποιότητα.
Greco Mascara Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ακριβώς. Υπηρετώντας. Φούλ υπηρεσίες, ντύσιμο, φωνές, φάκελος, απειλές, αναφορές, γεύμα/δείπνο/πρωινό, κοριοί, ψάρωμα. Μέχρι και ξύρισμα έριξα. Τι 1 βράδι, τι 9 μήνες. Δεν έχει σημασία η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Το ίδιο μου λέει κι ο κουνιαδάκος μου.Αλλά όταν πάμε για σκοποβολή,με ταπώνει από πάνω μέχρι κάτω. Όταν ο τελευταίος στρατόκαυλος στραγγαλιστεί με τα έντερα του τελευταίου πατριώτη.....
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ήμουν πιστολέρο και πριν πάω στρατό, μούχει βγεί ο ώμος από μπουρδέλο δίκανο baikal του '50 που ενίοτε πέφταν και τα δυο κοκόρια μαζί. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΡΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.