darvinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 καλησπέρα σε όλους. εντελώς ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το πληκτρολόγιο και το touch pad στο φορητό μου. Με εξωτερικό σετάκι λειτουργεί κανονικά. Δοκίμαδα drivers καινούριους αλλά τίποτε. Αποφάσισα να κάνω format μιας και δεν είχα πολλά πράγματα στο δίσκο. Είτε από το recovery partition, είτε από δισκάκια, είτε αν δοκιμάσω άλλη έκδοση windowws (7, xp), μου παρουσιοάζει το εξής πρόβλημα. Ξεκινάει και μέχρι να βρει γραφικό περιβάλλον δουλεύει και το touch και το πληκτρολόγιο (πατάω f2 για το bios, λειτουργεί το caps lock, num lock και το scrlk). Μόλις βρεθεί σε γραφικό περιβάλλον σβήνουν όλα τα λαμπάκια και δεν κινείται τίποτε. Ακόμη και ένα κουμπάκι πουμ έχει το φορητό για να σβήνει την οθόνη, μέχρι να μπει στα γραφικά της εγκατάστασης λειτουργεί. Αμέσως μόλις μπει σε γραφικό περιβάλλον σβήνει. SONY VPCF13E1E/H ενός μήνα. άλλαξα μνήμες και δίσκο οπότε δεν ξέρω αν παίζει εγγύηση. Αλλά και αγγύηση να παίζει δεν θέλω να το χάσω για κάνα 2μηνο. HELP
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 τι να πω; ασυμβατότητα; δοκιμασε να βαλεις και τα xp και πες μας αν εγινε τιποτα...
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Φίλε μου απο την στιγμή που σου έβγαλε οποιοδήποτε πρόβλημα και εισαι εντος εγγύηση έπρεπε να το πας για έλεγχο. Τώρα απο την στιγμή που άλλαξες ram και δίσκο δεν ξέρω αν ισχύει πιά. Πολύ πιθανόν να παίζει πρόβλημα στην motherboard απο την στιγμή που λες οτι και μετα απο format και πέρασμα των windows σου ξανα κάνει το ίδιο, εχεις πειράξει τίποτα στο bios ? Δοκίμασε να περάσεις windows xp και ενα live cd με ubuntu να δούμε. Το θέμα ειναι οτι μπορεί να έχεις πρόβλημα και θα πληρώσεις και απο πάνω αν δεν είναι εγγύηση επειδή βιάστηκες Edit : Δεν θα το έχανες για 2 μήνες αντε για μερικές ημέρες
filip123go Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Για δοκίμασε ένα clear cmos, μπας κ έχει "σκαλώσει" τπτ εκεί μέσα....!
darvinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 δοκίμασα xp αλλά κάνει τα ίδια. άλλαξα μνήμες, δίσκο δυστυχώς τίποτε. Παίζει να φταίει το bios?
filip123go Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Παίζει να φταίει το bios? Κάνε clear cmos για να δούμε...! Επίσης δοκίμασε και το live cd που λένε τα παιδιά απο πάνω..!
darvinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 live cd δοκίμασα αλλά δυστυχώς τα ίδια σκ@τ@. Hardware δείχνει και μάλλον την πάτησα. Από την εταιρία που το πήρα μου λένε ότι δεν θα το δεχτούν στη SONY.
filip123go Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Clear cmos έκανες....? Εγώ εκεί πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.