tiniakos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Η χαιρεκακία κάποιον στα φόρουμ είναι παροιμιώδης.
EKTELESTES Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Η χαιρεκακία κάποιον στα φόρουμ είναι παροιμιώδης. Δικαίωση λέγεται αυτό, όχι χαιρεκακία. Πετάς που πετάς ό,τι ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα σου κατέβει, χρησιμοποίησε τη σωστή λέξη τουλάχιστον.
aslanG7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εχω την 47 lx9500 δυο εβδομαδες. Σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα καλη τηλεοραση για το χιλιαρικο που εδωσα. Σε καμια περιπτωση ομως δεν δικαιολογει την προ προσφορας τιμη. Το true motion κανει σπασιματα οποτε το εχω απενεργοποιησει. Το μεγαλυτερο της προβλημα ομως ειναι το banding. Εχω δει αρκετες ταινιες και παντα υπηρχε αλλα δεν με ενοχλουσε. Χθες προσπαθησα να δω το stardust, ομως ηταν τοσο εντονο το banding που οσο και αν προσπαθησα να το αγνοησω και να επικεντρωθω στην ταινια αυτο ηταν αδυνατο. Καλη η τιμη της τηλεορασης αλλα αρκετα τα προβληματα της... Επηδει την εχω και γω εδω και μια βδομαδα για τα λεφτα που την πηραμε πιστευω ειναι καλλη.Πες μου ομως στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο που την αγορασαμε πιστευεις οτι θα βρισκαμε κατι καλυτερο?Σημερα θα βαλω τις ρυθμισεις που εχουν δοση τα παιδια απο το αλλο φορουν και θα δω τι μπορει να γινει καλυτερο
mpokwsths Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Θα γίνω κουραστικός αλλά ... μου φαίνεται παράξενο να υπάρχει ακόμα πρόβλημα με το Trumotion. Έχω TV LG 32 LD550, η οποία έχει Trumotion, καί είναι της ίδια χρονιάς / γενιάς με την LX9500. Η δική μου δεν έχει απολύτως κανένα θέμα. Φίλε Dimzi, την έχεις την τηλεόραση σε 24p (24Hz) όταν βλέπεις ταινίες? Σε τι σύνδεση μιλάμε? Με PC, με Bluray? Με τι? Ρωτάω γιατί αν η ταινία είναι 23.976fps και δεν δουλεύει σε 24p mode, τότε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ. Όπως επίσης όταν βλέπουμε ταινίες 25fps (πολλές Ευρωπαικές) πρέπει να δουλεύει στα 25/50Hz η τηλεόραση. Αυτό συμβαίνει γιατί πρέπει να συμπίπτει ακριβώς η αλλαγή frame με την "ανανέωση" της οθόνης. Το 60 δε διαιρείται ακριβώς με το 24... Το 24 με το 24 ναι, το 50 με το 25 ναι, κτλ κτλ. Όσο για το banding, παρατηρείται σε πολλούς που δεν έχουν δοκιμάσει να της αλλάξουν ρυθμίσεις. Έχουν ένα σωρό ρυθμίσεις οι LG. Πειραματίσου λίγο με τα expert profiles.
dimzi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Θα γίνω κουραστικός αλλά ... μου φαίνεται παράξενο να υπάρχει ακόμα πρόβλημα με το Trumotion. Έχω TV LG 32 LD550, η οποία έχει Trumotion, καί είναι της ίδια χρονιάς / γενιάς με την LX9500. Η δική μου δεν έχει απολύτως κανένα θέμα. Φίλε Dimzi, την έχεις την τηλεόραση σε 24p (24Hz) όταν βλέπεις ταινίες? Σε τι σύνδεση μιλάμε? Με PC, με Bluray? Με τι? Ρωτάω γιατί αν η ταινία είναι 23.976fps και δεν δουλεύει σε 24p mode, τότε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ. Όπως επίσης όταν βλέπουμε ταινίες 25fps (πολλές Ευρωπαικές) πρέπει να δουλεύει στα 25/50Hz η τηλεόραση. Αυτό συμβαίνει γιατί πρέπει να συμπίπτει ακριβώς η αλλαγή frame με την "ανανέωση" της οθόνης. Το 60 δε διαιρείται ακριβώς με το 24... Το 24 με το 24 ναι, το 50 με το 25 ναι, κτλ κτλ. Όσο για το banding, παρατηρείται σε πολλούς που δεν έχουν δοκιμάσει να της αλλάξουν ρυθμίσεις. Έχουν ένα σωρό ρυθμίσεις οι LG. Πειραματίσου λίγο με τα expert profiles. Δεν μιλαω για σπασιματα μονο σε ταινιες αλλα γενικοτερα στο τηλεοπτικο σημα αναλογικο και ψηφιακο. Οσον αφορα το banding εχω δοκιμασει αρκετες ρυθμισεις και βρηκα τροπο να το μειωσω ανεβαζοντας την φωτεινοτητα αλλα ετσι χανω το μεγαλυτερο πλειονεκτημα της τιβι,το πολυ καλο μαυρο που αποδιδει.
mpokwsths Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Σε σύνδεση με PC, σε 24Hz η τηλεόραση κάνει σπασίματα το Trumotion στις 24p ταινίες? Εδώ λένε ότι έχει κάποια θεματάκια με το 1080p/24. Οπότε ίσως έχει δίκιο ο Dimzi και ο EKTELESTES.
EKTELESTES Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Mpokwsth - Όπως είπα φίλε μου, δε ξέρω γι'αυτή την τηλεόραση, γιατί απλά δε πρόκειται ύστερα απο όσα τράβηξα τότε να ασχοληθώ με LG πάλι. Αλλά είναι τραγικό να έχω έστω και μερικό δίκιο και 2 + χρόνια μετά να κάνει πάλι τα ίδια κόλπα. Επειδή βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι να πάρεις τηλεόραση, κοίτα καλύτερα στο avclub.gr, θα σε βοηθήσουν πολύ τα παιδιά εκεί, + πάνω απ όλα, πάρε ένα λαπτοπ με HDMI, και ό,τι άλλες συσκυές θες και πήγαινε σε καταστήματα να δοκιμάσεις τηλεοράσεις ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ! Είναι πολλά τα λεφτά για συμβιβασμούς και παιχνίδια με ρυθμίσεις! ^^ Για την ιστορία μόνο θα σου πω πως κατέληξα τότε στην Sony W5500 πηγαίνοντας με λαπτοπ με HDMI + XBOX 360 σε κατάστημα και δοκίμασα επί τόπου σε ολόφρεσκα μοντέλα Samsung και είχαν πρόβλημα (!) και μόλις σύνδεσα με την SONY...δε χρειάστηκε ούτε ανάλυση να αλλάξω στην οθόνη, τα ανίχνευσε όλα ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ και έπαθα πλάκα με την εικόνα! Μιλάω για πριν 2 χρόνια + όμως, έτσι..δε ξέρω τώρα ποια είναι τα καλύτερα μοντέλα γιατί ηρέμησε το κεφάλι μου και δε ξανα-ασχολήθηκα. Πήγαινε λοιπόν από κοντά να δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.