Προς το περιεχόμενο

AIRTIES AIR-4420STB για Connx tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανένας τα AIR-4420STB της airties? Υποτίθετε ότι κάνουν την ίδια δουλειά με τα ruckus που δίνει ο ΟΤΕ και υποστηρίζουν και 5ghz n δίκτυο και κοστίζουν περίπου 100 ευρώ! Τα έχει βάλει κανένας για connx-tv;

http://www.skroutz.gr/s/333863/AirTies-AIR-4420-STB.html

Δημοσ.

100 ευρω για τουρκικο air ties εγω δεν θα τα δινα.

επισης βλεπω οτι ειναι μονο router οχι adsl router.

Δεν λέω σαν χρήση ρούτερ, για χρήση σαν bridge λέω πάνω στο ρούτερ που μου έχω από τον ΟΤΕ, για να μεταφέρει σήμα τηλεόρασης του connx χωρίς την χρήση καλωδίου, όπως ακριβώς κάνουν τα ruckus που προτείνει ο ΟΤΕ.

P.S Λίγο ρατσισικό ακούγετε αυτό... :-D "100 ευρω για τουρκικο air ties εγω δεν θα τα δινα."

Δημοσ.

δεν εχω θεμα ρατσιστικο.ετσι και αλλιως απο τα crypto Που ειναι ελληνικα καλυτερα ειναι τα air ties.απλα θα προτιμουσα μια εταιρεια που να παιζει πιο πολλα χρονια στο χωρο.αλλες τοσες μαρκες υπαρχουν που ειναι πιο γνωστες

Δημοσ.

Λίγο που το έψαξα διάβασα οτι το THOMSON TG585 v7 υποστηρίζει κανονικά το connex tv οπότε θα ηταν καλή λύση σε σχέση με το air ties.

Περισσότερα θα μας διαφωτίσει o poulinos που έχει δουλέψει τα Thomson

Δημοσ.

to thomson ο οτε το πουλαει ηδη για το Iptv του.απλα την τεταρτη θυρα την εχουν κανει stb.o φιλος ομως θελει να κανει repeating το σημα και να συνδεσει μετα τον αποδικωποιητη στο δευτερο ρουτερ.το Thomson υποστηριζει wds αλλα πρεπει να υπαρχουν 2 thomson.καποιος αλλος φιλος το ειχε κανει εδωμεσα δεν θυμαμαι το θεμα και στο τελος τα καταφερε απλα ειχε διαφορα περιεργα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...