teodgeor Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Προσπαθω να αντιγραψω 2 ταινιες bluray απο το desktop σε εναν φορητο και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ελευθερος χορος να κανω εκκαθαριση δισκου. Ο φορητος εχει 80 gb αδεια. Τις περασα τις ταινιες απο το ενα desktop και σε δευτερο desktop που ειναι συνδεμενα με δικτυο, βαζω και εκει τον φορητο και μου βγαζει το ιδιο. Εκανα ομως μια αλλη αντιγραφη , οχι τις ταινιες και αυτο εγινε κανονικα. Τι μπορει να φταει?
teodgeor Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Είναι ntfs το file system? Στα desktop ειναι ntfs στον φορητο fat 32
rafail1994 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Κάτσε πως έχεις στον φορητό fat 32 δεν έχεις windows μέσα ;
rafail1994 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δεν μίλησε για win! Α οκ . Οπότε ευθύνεται το file system επειδή δεν μπορεί να μεταφέρει μεγαλύτερα αρχεία από 3,5gb
rafail1994 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Πρέπει να μετατρέψεις το file system από FAT32 σε NTFS. Έχεις άλλα αρχεία μέσα ;
teodgeor Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εχω αρκετα αρχεια,δηλαδη πρεπει να τα μεταφερω καπου και να κανω format τον φορητο σε ntfs? Υπαρχει αλλος τροπος χωρις format και μεταφορα αρχειων?
filip123go Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Από περιέργεια, τι λειτουργικό έχεις στον φορητό..? Και νομίζω ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις file system είναι το format :fear:
teodgeor Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Από περιέργεια, τι λειτουργικό έχεις στον φορητό..? Και νομίζω ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις file system είναι το format :fear: Παιδια σορυ εκανα λαθος, φορητο εννοουσα σκληρο δισκο, οχι λαπτοπ, εγω φταιω , δεν το εγραψα σωστα , τωρα καταλαβα που με ρωτησες για λειτουργικο. Στον σκληρο εξωτερικο δεν μπορω να κανω τις εγγραφες που γραφω ποιο πανω, και παλι σορρυ
TheELF Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Από περιέργεια, τι λειτουργικό έχεις στον φορητό..? Και νομίζω ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις file system είναι το format :fear: Από windows δίνεις εντολή «CONVERT X: /FS:NTFS» όπου X το γράμμα του δίσκου,δεν χάνεις δεδομένα(εκτός και αν πάει κάτι στραβά).
teodgeor Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Από windows δίνεις εντολή «CONVERT X: /FS:NTFS» όπου X το γράμμα του δίσκου,δεν χάνεις δεδομένα(εκτός και αν πάει κάτι στραβά). ΟΚ το προχωρησα εγραψα την εντολη και μετα παταω εντερ να ξεκινησει μου βγαζει: το συστημα αρειων ειναι fat32. εισαγαγεται την τρεχουσα ετικετα για την μοναδα H: Ti παταω μετα για να συνεχισει?
tsakonas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 http://support.microsoft.com/kb/307881 Τρόπος μετατροπής ενός τόμου FAT16 ή FAT32 σε σύστημα αρχείων NTFS στα Windows XP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.