Προς το περιεχόμενο

Αδυναμια αντιγραφης απο δισκο σε δισκο

teodgeor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να αντιγραψω 2 ταινιες bluray απο το desktop σε εναν φορητο και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ελευθερος χορος να κανω εκκαθαριση δισκου. Ο φορητος εχει 80 gb αδεια. Τις περασα τις ταινιες απο το ενα desktop και σε δευτερο desktop που ειναι συνδεμενα με δικτυο, βαζω και εκει τον φορητο και μου βγαζει το ιδιο. Εκανα ομως μια αλλη αντιγραφη , οχι τις ταινιες και αυτο εγινε κανονικα. Τι μπορει να φταει?

Δημοσ.

Εχω αρκετα αρχεια,δηλαδη πρεπει να τα μεταφερω καπου και να κανω format τον φορητο σε ntfs? Υπαρχει αλλος τροπος χωρις format και μεταφορα αρχειων?

Δημοσ.

Από περιέργεια, τι λειτουργικό έχεις στον φορητό..?

Και νομίζω ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις file system είναι το format :fear: :fear:

Παιδια σορυ εκανα λαθος, φορητο εννοουσα σκληρο δισκο, οχι λαπτοπ, εγω φταιω , δεν το εγραψα σωστα , τωρα καταλαβα που με ρωτησες για λειτουργικο. Στον σκληρο εξωτερικο δεν μπορω να κανω τις εγγραφες που γραφω ποιο πανω, και παλι σορρυ

Δημοσ.

Από περιέργεια, τι λειτουργικό έχεις στον φορητό..?

Και νομίζω ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις file system είναι το format :fear: :fear:

Από windows δίνεις εντολή «CONVERT X: /FS:NTFS» όπου X το γράμμα του δίσκου,δεν χάνεις δεδομένα(εκτός και αν πάει κάτι στραβά).

Δημοσ.

Από windows δίνεις εντολή «CONVERT X: /FS:NTFS» όπου X το γράμμα του δίσκου,δεν χάνεις δεδομένα(εκτός και αν πάει κάτι στραβά).

ΟΚ το προχωρησα εγραψα την εντολη και μετα παταω εντερ να ξεκινησει μου βγαζει:

το συστημα αρειων ειναι fat32.

εισαγαγεται την τρεχουσα ετικετα για την μοναδα H:

Ti παταω μετα για να συνεχισει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...