Konsul Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 που όταν κάνεις copy μέσα στο <body> της σελίδας, στο paste να σου εμφανίζει μαζί με το κείμενο που διάλεξες, το url της σελίδας ή έστω ένα έξτρα κείμενο που θα επιλέξω εγώ. Ή καλύτερα να εμφανίζει στο paste μόνο το url, χωρίς το κείμενο που διάλεξες. Δεν έχω βρει τίποτα τέτοιο μέχρι τώρα γι'αυτό και ρωτάω εδώ. Ή τουλάχιστον αν ξέρετε να μου πείτε ένα σαιτ που να το κάνει για να δω τον κώδικα του. Ευχαριστω΄εκ των προτέρων
theomalegan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο καθώς όταν κάνεις αντιγραφή αντιγράφετε το κείμενο στο λειτουργικό σου σύστημα στο οποίο δεν έχουν πρόσβαση οι γλώσσες προγραμματισμού.
_tasos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Υπάρχει τέτοιο script. Το έχω προσέξει σε διάφορα blogs όπου κάνοντας copy ένα άρθρο, το paste έχει και ένα reference με το url του άρθρου. Δεν θυμάμαι που το είχα δει, θα το ψάξω και αν θυμηθώ, θα το κάνω post.
NiKoS WSN Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μου φαίνεται είναι θέμα λογισμικού, το onenote Πχ βάζει πηγή ενώ το word όχι
aledjo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 γινεται με πολλους τροπους ενας http://www.teamgr.gr/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=49&id=1789&Itemid=282#
Konsul Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ aledjo και τους υπόλοιπους, κάτι τέτοιο έψαχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.