qonquer7gate Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 καλησπερα δεν ξερω αν βαζω το θεμα σε σωστη ενοτητα για αυτο ζηταω συγγνωμη προκαταβολικα δεχθηκα εχτες κληση στο κινητο απο αυτο το νουμερο.Εψαξα στο internet και ειδα οτι παρα πολλοι εχουν δεχθει κλησεις στο κινητο τους το τελευταιο διαστημα...ο αριθμος ανηκει στο texas στην εταιρια sprint κινητης τηλεφωνιας!!?!! γνωριζει κανενας κατι για αυτο το θεμα? ειναι καποια απατη??? εγω δεν απαντησα στην κληση αν καποιος το σηκωσε η ξερει αν μπορει να πει και σε εμας τους υπολοιπους
parsifal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εντάξει, ας μην χρησιμοποιούμε το Google για να αντικαταστήσουμε και τον κοινό νου: Το νούμερο έχει δέκα ψηφία μόνο (χωρίς εθνικό αριθμό μπροστά) και το σημαντικότερο, αρχίζει από 210 που είναι ο τηλεφωνικός περιφερειακός κωδικός της Αθήνας. Το μυαλό σου θα πάει στο Texas και τη Sprint;
iniohos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 βαζοντας το νουμερο εδω για αναζητηση (συμπληρωνοντας με 0) μου εβγαλε νουμερο εταιριας. για δοκιμασε να δεις τι θα σου βγαλει, αφου εχεις ολοκληρο τον αριθμο. Αν δεν σου βγαλει αποτελεσμα, αυτο απλα σημαινει πως δεν ανηκει στο δικτυο του ΟΤΕ. υγ το εδω ειναι www.whitepages.gr
qonquer7gate Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 φιλε parsifal ειναι οντως περιεργο να ειναι ο αριθμος στο texas για αυτο και ρωτησα εδω αν καποιος ξερει κατι..χρησιμοποιησα 2 σελιδες που σου δειχνουν σε χαρτη που ειναι καποιος τηλεφωνικος αριθμος και μου εβγαλαν το ιδιο...επισης εψαξα στο ιντερνετ και οντως το 210 ειναι το προθεμα για το san antonio του texas! τα τηλ ειναι του στυλ 210-χχχ-χχχχ. αν γραψεις area code 210 στο wikipedia θα το δεις φιλε iniohos δοκιμασα το whitepages αλλα δεν βγαζει καποια καταχωρηση
parsifal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ειναι οντως περιεργο να ειναι ο αριθμος στο texas για αυτο και ρωτησα εδω αν καποιος ξερει κατι..χρησιμοποιησα 2 σελιδες που σου δειχνουν σε χαρτη που ειναι καποιος τηλεφωνικος αριθμος και μου εβγαλαν το ιδιο...επισης εξαψα στο ιντερνετ και οντως το 210 ειναι το προθεμα για το san antonio του texas! τα τηλ ειναι του στυλ 210-χχχ-χχχχ. αν γραψεις area code 210 στο wikipedia θα το δεις Οι ΗΠΑ έχουν πληθυσμό πολλές φορές μεγαλύτερο της Ελλάδας. Αν δε λάβεις υπ' όψιν τον εθνικό αριθμό (για την Ελλάδα είναι +30 ή 0030, για τις ΗΠΑ είναι +1 ή 001), είναι απόλυτα αναμενόμενο ψάχνοντας στο Google για κάποιον τηλεφωνικό αριθμό Ελλάδος να βρεις αποτελέσματα από ΗΠΑ (ή και άλλες πολυπληθείς χώρες). Δεν υπάρχει μυστήριο εδώ. δοκιμασα το whitepages αλλα δεν βγαζει καποια καταχωρηση Το whitepages περιλάμβάνει μόνο τους ανακοινώσιμους αριθμούς που ανήκουν σε συνδρομητές ΟΤΕ. Το νούμερο που σε κάλεσε ενδέχεται να ανήκει σε συνδρομητή που είτε έχει επιλέξει ο αριθμός του να είναι μη ανακοινώσιμος είτε έχει κάνει φορητότητα σε εναλλακτικό πάροχο τηλεφωνίας (ή και τα δύο μαζί, γιατί όχι; ).
qonquer7gate Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 μαλλον απο καποια εταιρια θα ναι εχεις δικιο..απλα με καποια τυχαια γεγονοτα κολλαγε η sprint..
australis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 και αν φοβασαι υπαρχει η απλη λυση για να μαθεις τι παιζει. Καλεσε τους απο ενα δημοσιο καρτοτηλεφωνο του ΟΤΕ...
παπι Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 καλησπερα δεν ξερω αν βαζω το θεμα σε σωστη ενοτητα για αυτο ζηταω συγγνωμη προκαταβολικα δεχθηκα εχτες κληση στο κινητο απο αυτο το νουμερο.Εψαξα στο internet και ειδα οτι παρα πολλοι εχουν δεχθει κλησεις στο κινητο τους το τελευταιο διαστημα...ο αριθμος ανηκει στο texas στην εταιρια sprint κινητης τηλεφωνιας!!?!! γνωριζει κανενας κατι για αυτο το θεμα? ειναι καποια απατη??? εγω δεν απαντησα στην κληση αν καποιος το σηκωσε η ξερει αν μπορει να πει και σε εμας τους υπολοιπους Διαφημιστικις εταιριες, απο κυψελη.
qonquer7gate Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 παπι thanks φιλε australis δεν ειναι οτι φοβαμαι..αλλα με ζαλιζουν συνεχεια..δεν μπορω να καταλαβω απο που βρισκουν τα κινητα..γιατι εγω το δικο μου δεν το δινω..τωρα απο προχτες με παιρνει τηλ αλλο νουμερο εξωτερικο μαλλον 00355695630χχχ αντε βρες τωρα απο που ειναι αυτο..και δεν εχω και καποιον συγγενη εξωτερικο
orlox Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Γιατι δεν το σηκωνεις? Πιο περιεργος μου φαινεσαι εσυ και τα αποτελεσματα των ερευνων σου παρα αυτοι που σε περνουν τηλ
Vasileios-gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 00357 είναι Κύπρος 00355 είναι Αλβανία
orotoi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 2108180000 http://www.chinese-chamber.gr/uploads/CVs/Kioleides_gr.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.