Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό για Toshiba Satellite A210-16F

NitromanseR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

πριν από λίγο κάηκε το τροφοδοτικό του laptop της κοπέλας μου, το οποίο είναι το για Toshiba Satellite A210-16F (DC 19V - 6.3A). Μπορείτε να προτήνετε κάποιο ανταλλακτικό?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Θα χρειαστεις ενα τροφοδοτικο 120W (μεγαλο), με ταση 19V και ενταση ρευματος 6,3Α.

Για δες, η φισα ταιριαζει με αυτο?

http://www.batteries.gr/product.asp?catid=3738

Φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα, απλά επειδή στα συμβατά μοντέλα δε γράφει αυτό που αναφέρω εγώ, λέτε να υπάρχει πρόβλημα?

Δημοσ.

Πάρε ένα τηλ. στην ideal και ρώτα πόσο έχει το κανονικό. Αν είναι να δώσεις 32 για κλώνο και έχει 40 το δικό του, απλά να πάρεις το κανονικό. Το δικό μου είχε 60 euro και πήρα ένα generic, αλλά δεν ήταν καλή επιλογή, γιατί δεν έχει σωστή γείωση με αποτέλεσμα να βγάζει στατικό ηλεκτρισμό στο πλαίσιο του τροφοδοτίκού (πλαίσιο αλουμινίου). Α, όσο για το e-bay.... Θέλει μεγααααααααλη προσοχή με τροφοδοτικά και μπαταρίες, έχω δεί σε αρκετούς φίλους να καίγονται τροφοδοτικά ξανά και έναν τον πρόλαβα με μπαταρία λίγο πριν αρπάξει φωτιά (είχε φτάσει στους 85 βαθμούς!!!!)

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα ήρθε ο φορτιστής και το βίσμα παρόλο που φένεται ίδιο είναι λίγο μεγαλύτερο και δε κάνει... Τι μπορώ να κάνω? Πήρα αυτό που είχε βάλει το παιδί στη πρώτη απάντηση

Δημοσ.

Πάρε ένα τηλ. στην ideal και ρώτα πόσο έχει το κανονικό. Αν είναι να δώσεις 32 για κλώνο και έχει 40 το δικό του, απλά να πάρεις το κανονικό. Το δικό μου είχε 60 euro και πήρα ένα generic, αλλά δεν ήταν καλή επιλογή, γιατί δεν έχει σωστή γείωση με αποτέλεσμα να βγάζει στατικό ηλεκτρισμό στο πλαίσιο του τροφοδοτίκού (πλαίσιο αλουμινίου). Α, όσο για το e-bay.... Θέλει μεγααααααααλη προσοχή με τροφοδοτικά και μπαταρίες, έχω δεί σε αρκετούς φίλους να καίγονται τροφοδοτικά ξανά και έναν τον πρόλαβα με μπαταρία λίγο πριν αρπάξει φωτιά (είχε φτάσει στους 85 βαθμούς!!!!)

Με κάλυψες πλήρως! Με τα τροφοδοτικά δεν παίζουμε.

Δημοσ.

Koβεις το βυσμα του παλιου και το προσαρμοζεις στο καινουργιο.Αν ξερεις καλως,αν δεν ξερεις το πας καπου που ξερουν.

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα ήρθε ο φορτιστής και το βίσμα παρόλο που φένεται ίδιο είναι λίγο μεγαλύτερο και δε κάνει... Τι μπορώ να κάνω? Πήρα αυτό που είχε βάλει το παιδί στη πρώτη απάντηση

Ρε συ, ρε συ, στο link γραφει ακριβως τις διαστασεις του βισματος! Ενα χαρακακι χρειαζοσουν και τιποτα παραπανω.

Αρα ειτε προσαρμοζεις το βισμα του δικο σου σε αυτο, ειτε το γυρνας πισω. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ok, μου το άλλαξαν και όλα καλά :)

ΥΓ: Είχα τσεκάρει το βίσμα αλλά όταν μπήκα να το παραγγείλω πάτησα καταλάθος στο ακριβώς από κάτω :P (my fault)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...