Προς το περιεχόμενο

Νεο PC με maximum budget 450 ευρω

sistah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ισχύει...

Πώς το εκμεταλλεύομαι ;

Η τρομακτική αυτή επίδοση του AVX απελευθερώνεται μόνο με το Service Pack 1 των Windows 7, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμο στο κοινό, παρά ως δοκιμαστική έκδοση (beta RC1). Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε το Intel Media SDK2 το οποίο κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Με την σειρά μας, κατεβάσαμε το λογισμικό από το MSDN της Microsoft και αρχίσαμε τα tests χρησιμοποιώντας το Intel Quick Sync.

Αυτο παλι.....ειμαι ενας beta tester.... :devil: :devil: καλα ρε,κανονικα δεν κυκλοφορισε το SP1?ειναι λιγο παλιο το αρθρο η μου φαίνεται?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο παλι.....ειμαι ενας beta tester.... :devil: :devil: καλα ρε,κανονικα δεν κυκλοφορισε το SP1?ειναι λιγο παλιο το αρθρο η μου φαίνεται?

E ενταξει δεν το ανανεωσε..

Εδω εκανε ουλακερο αρθρο..! :eek:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετα απο δυο μηνες κολοβαρεματος αποφασισαμε να κανουμε την Intel συνθεση.

Βεβαια απο τοτε αλλες τιμες ανεβηκανε και αλλες κατεβηκανε...

Τις RAM corsair δεν τις εχει πλεον.

Μπορειτε να μου προτεινετε καποιες αλλες και αν ειναι δυνατον και με λιγοτερα φραγκα?

Απορια ασχετης: Τι διαφορα εχουν αυτες Corsair XMS3 4GB DDR3 2x2 με αυτες Corsair XMS3 4GB DDR3 ?

το dual channel?

αν παρω την 4αρα σκετη? μου φαινεται πολυ φθηνη

για value ram στα 1333 ? Kingston ValueRAM 2x2

Δημοσ.

Kριμα φιλε που δεν θελει η κοπελια amd, τωρα ετοιμαζω για τον πατερα μου που κανει απλη χρηση υπολογιστη ενα pcακι που πιστευω οτι μαμαει για τα χρημματα του:

72610690.png

Συν το οτι της ερχεται και πολυ φθηνοτερα ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτελους το στησαμε το pc. (με intel)

Για τα λεφτα του παρα ειναι καλο. :-D :-D

Η Onboard ειναι μια χαρα για την ωρα.

Thnx σε ολους. ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...