Προς το περιεχόμενο

δεν τρεχει παιχνιδι στο ps3

Παναγιωτης1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εφεραν δωρο το mortal kombat και και οποτε το βαζω δεν τρεχει κανει ενα θορυβο το ps3 μονο μια φορα επαιξε απο εκει και περα ολα τα παιχνιδια που εχω τρεχουν κανονικα τι να κανω?να τους το παω πισω?να θελει καθαρισμα καινουργιo game δεν νομιζω

Δημοσ.

slim

να φταει αυτο ενα χρονο τοχω το πλει να ψωφησει απο τωρα???

και πως να ψωφησει αφου εχω δοκιμασει αλλα 7 παιχνιδια και παιζουν αμεσως

να το παω τελικα πισω αυριο?

Δημοσ.

Αν παίζουν ΟΛΑ τα άλλα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σου έπαιξαν τότε να το πάς πίσω, λογικά είναι χαλασμένο το bluray.

Δημοσ.

το πηγα πισω και του ετρεξε εκεινου και μ λεει πως το μονο που μπορει να κανει ειναι να μου δωσει κανενα μεταχειρισμενο να το δοκιμασω και θα μ φερει λεει ενα την τριτη

Δημοσ.

Ειναι και ευεσθιτα τα Blu-ray ετσι δεν ειναι? Κατι λαθος να πηγε στο εργοστασιο.. Αυτο ηταν!

Σωστα???

Δεν είναι καθόλου ευαίσθητα τα Blu Ray. Ίσα ίσα το αντίθετο. Έχουν πολύ σκληρή επίστροση και είναι κατά κάποιον τρόπο αντι σκράτς.

Αν παίζουν όλα τα παιχνίδια και μόνο αυτό δεν παίζει, έχει πρόβλημα το δισκάκι.

Πριν το πας πίσω όμως καλό θα ήταν για να έχεις περισσότερο θάρρος σε περίπτωση που δεν στο αλλάζουν, να νοικιάσεις το ίδιο παιχνίδι από Video Club, να δεις τι συμβαίνει.

Αν δεν παίζει ούτε αυτό από το Video Club, κάτι άλλο γίνεται. Αν παίζει, τότε προφανώς το δισκάκι έχει πρόβλημα.

Δοκίμασε τέλος και το δισκάκι σε κάποιο PS3 φιλου σου.

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου ευαίσθητα τα Blu Ray. Ίσα ίσα το αντίθετο. Έχουν πολύ σκληρή επίστροση και είναι κατά κάποιον τρόπο αντι σκράτς.

Αν παίζουν όλα τα παιχνίδια και μόνο αυτό δεν παίζει, έχει πρόβλημα το δισκάκι.

Πριν το πας πίσω όμως καλό θα ήταν για να έχεις περισσότερο θάρρος σε περίπτωση που δεν στο αλλάζουν, να νοικιάσεις το ίδιο παιχνίδι από Video Club, να δεις τι συμβαίνει.

Αν δεν παίζει ούτε αυτό από το Video Club, κάτι άλλο γίνεται. Αν παίζει, τότε προφανώς το δισκάκι έχει πρόβλημα.

Δοκίμασε τέλος και το δισκάκι σε κάποιο PS3 φιλου σου.

αν δεις το τοπικ ειπα πως το πηγα πισω και οταν το δοκιμασε αυτος του επαιξε....παντως καλη ιδεα θα παω να το νοικιασω να δω αν θα παιζει αν και εχω αρχισει να φοβαμαι μηπως εχει καποιο προβλημα το πλει γιατι googlaρα και ειδα οτι εχουν αρκετοι το ιδιο προβλημα

Δημοσ.

Τελικα προβλημα του play . Πηγα και νοικιασα το παιχνιδι αλλα παλι δεν το διαβαζε . Βεβαια τα αλλα μου παιζουν κανονικα αλλα διαβαζα πως αν αριχισει να σου κανει κολπα σε ενα παιχνιδι θα αρχισει και σε αλλα μετα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...