annakihlia Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Παιδιά καλησπέρα για άλλη μια φορά. Πρόσφατα δημιούργησα ένα site σε joomla, το οποίο έχει ανέβει κανονικά στον internet κι έχω το εξής πρόβλημα. Κατέβασα το virtuemart, ένα zipαρισμένο αρχείο μέσα στο οποίο υπάρχουν: 1)ένας φάκελος (αzipάριστος) modules 2)ένας φάκελος (αzipάριστος) plugins 3)ένας φάκελος (zipαρισμένος) com_virtuemart_1.1.8.j15 4)ένα pdf με οδηγίες που δε με βοήθησε ιδιαίτερα Ο φάκελος με τα modules έχει 12 zipαρισμένους φακέλους με ονόματα com_virtuemart_ΚΑΤΙ_1.1.8.j15 όπου ΚΑΤΙ=διάφορα ονόματα όπως login. Ο φάκελος plugin έχει τους εξής zipαρισμένους φακέλους : virtuemart.search_1.1.8.j15 vmproductsnapshots_1.1.8.j15 και vmxsearch.plugin_1.1.8.j15 Αρχικά προσπάθησα να εγκαταστήσω τον αρχικό φάκελο όλο μαζί, αλλά μου έλεγε error. Έτσι άρχισα να εγκαθιστώ κάθε zipαρισμένο φάκελο μεμονωμένα. Τα εγκατέστησε όλα μια χαρά εκτός από έναν που ήταν μέσα στον φάκελο module με το όνομα mod_virtuemart_1.1.8.j15 όπου μου εμφάνισε το εξής μήνυμα : "Module Install: Another module is already using directory: "/home/www/ebusinessresearch.eu/modules/mod_virtuemart"" Επίσης δεν κατάφερε να εγκαταστήσει το zipαρισμένο φάκελο com_virtuemart_1.1.8.j15(που ίσως είναι ο ίδιος με τον άλλο απλώς έχουν άλλο μέγεθος(!). Παρόλα αυτά ενεργοποίησα όσα είχε ήδη εγκαταστήσει και πήγα να δω τι είχε γίνει, αλλά το site έχει εξαφανιστεί και μου εμφανίζεται μια λευκή σελίδα. Τι μπορεί να φταίει και να μη μπορεί να εγκαταστήσει αυτά τα 2 αρχεία; Γίνεται να διορθωθεί η λευκή οθόνη και να τρέξουν τα υπόλοιπα χωρίς αυτά; Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για την έκταση του μηνύματος.
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Κάπου σε έχασα. Πρώτα από όλα: "Module Install: Another module is already using directory: "/home/www/ebusinessresearch.eu/modules/mod_virtuemart"" Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ήδη ένας φάκελος με το ίδιο όνομα και για αυτό δε σε αφήνει να εγκαταστήσεις (ξανά) το Module. Εδώ, τι εννοείς; Επίσης δεν κατάφερε να εγκαταστήσει το zipαρισμένο φάκελο com_virtuemart_1.1.8.j15(που ίσως είναι ο ίδιος με τον άλλο απλώς έχουν άλλο μέγεθος(!).
annakihlia Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ξερω οτι τα ειπα πολυ περιπλοκα αλλα ετσι καπως ειναι Καταλαβα οτι εννοει πως ηδη υπαρχει ενα αρχειο με αυτο το ονομα, αλλα δεν υπαρχει! Η τουλαχιστον δεν το βρισκω εγω. Σε αυτο που με ρωτας εκανα λαθος, ξεχνα αυτο που ειπα για 2 ιδια αρχεια, κρατα απλως πως εκτος απο το mod_virtuemart_1.1.8.j15 που οταν παω να το εγκαταστησω μου πεταει το μηνυμα λαθους που ειπα πριν, και το com_virtuemart_1.1.8.j15 δεν καταφερνει να εγκατασταθει. Γιατι ομως? Γενικα ολα αυτα τα θελω για 3 λογους: 1)αστερακια προτιμησης χρηστη(ποσο του αρεσει κατι) 2)comments χρηστη και 3)να κανω recommendations προϊόντων στο χρηστη αναλογα με το προφιλ του. Μηπως λοιπον υπαρχει καποιο αλλο εκτος απο το virtuemart που θα μπορουσε να κανει τη δουλεια μου;
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Επειδή δεν έχω χρόνο για να κοιτάξω και το δεύτερο πρόβλημα, ας δούμε για αρχή το πρώτο. Δες στη Database σου μήπως δεν έχει διαγραφεί και από εκεί το αρχείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.