Προς το περιεχόμενο

Μιγαδικοί απλή ερώτηση

gpapava

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Το ερώτημά μου είναι στον υπολογισμού του φανταστικού αριθμού i των μιγαδικών. το i στο τετράγωνο είναι ίσο με -1. Το i εις την 19 για παράδειγμα είναι ίσο με -i κτλ κτλ.

Το i εις την 1/2 πως μπορούμε να το υπολογίσουμε;; Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

θετεις (α+ιβ)²=z οπου z ο μιγαδικος του οποιου ψαχνεις την ριζα. αναπτυσεις τετραγωνο, πραγματικο φανταστικο μερος και λυνεις το συστημα. για κυβικες ριζες και πανω τα συστηματα γινονται βαρβατα οποτε προτεινω 8ab037a0d3f321422e977ca0312f54e6.png

1/n για την ρζα που θες και k απο 0 μεχρι n-1. ολες οι τιμες που δινει ο τυπος ειναι ριζες του z

Δημοσ.

γυναικα που να ξέρει βασικά μαθηματικά? αν ξέρεις και από μαγειρική εύα στείλε pm με λεπτομέρειες συνάντησης για να σου κάνω πρόταση γάμου! :P

Δημοσ.

γυναικα που να ξέρει βασικά μαθηματικά? αν ξέρεις και από μαγειρική εύα στείλε pm με λεπτομέρειες συνάντησης για να σου κάνω πρόταση γάμου! :P

Άσε, δεν θες να φας, γλαρόσουπα σου λέω.;ρ

Δημοσ.

εχω ποσταρει καμποσες φορες τα μαγειρικα μου επιτευγματα εδω στο ινσομνια και εχω προκαλεσει το μισος πολλων συμφορουμητων. αλλα ειμαι πιασμενη απο τον στατους. :P

Δημοσ.

θετεις (α+ιβ)²=z οπου z ο μιγαδικος του οποιου ψαχνεις την ριζα. αναπτυσεις τετραγωνο, πραγματικο φανταστικο μερος και λυνεις το συστημα. για κυβικες ριζες και πανω τα συστηματα γινονται βαρβατα οποτε προτεινω 8ab037a0d3f321422e977ca0312f54e6.png

1/n για την ρζα που θες και k απο 0 μεχρι n-1. ολες οι τιμες που δινει ο τυπος ειναι ριζες του z

μαθηματικος εισαι???

Δημοσ.

ευα αν παντρευτεις τον papajo please μαθε του λιγα μαθηματικα

φυσικά και έχει διαφορα! εκεί στηρίζεται και όλο το συγκεκριμένο σύστημα! στις πιθανότητες. άπαξ και βγει ένα χρώμα είναι λιγότερο πιθανό να ξαναβγεί το ίδιο! γιαυτο αλλάζεις χρώμα όταν νικάς και για τον ίδιο ακριβώς λόγο επιμένεις στο ίδιο χρώμα όταν χάνεις

http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=post&section=post&do=reply_post&f=9&t=399062&qpid=3865305

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...