vasilisga Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Χμ, που βρίσκουμε με ποιους συνεργάζεται η κοσμοτε? Με ένα γρήγορο search στο site της δεν βρήκα κάτι.. βρησκεις το καταστημα που θες και τους παιρνεις ενα τηλεφωνακι τοσο απλο
Komorias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ποιο απο τα 2 εχει καλυτερο touch?? νομιζω το HTC
xlapatsas4000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 τώρα βλέπω το ideos x5 και πολλά βιντεάκια ανεφέρουν ότι είναι καλύτερο και απο το γκαλαξι ς και ότι πρέπει να κοστολογηθεί γύρω στα 400 ευρώ.είναι καλό κινητό καλύτερο από το galaxy ace ? το έχει κανείς να μου πεί την άποψη του ?
orlox Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Απο το ace σιγουρα. Τα εχω δουλεψει και τα 2 και το ace τρωει σκονη
tsourakis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 τώρα βλέπω το ideos x5 και πολλά βιντεάκια ανεφέρουν ότι είναι καλύτερο και απο το γκαλαξι ς και ότι πρέπει να κοστολογηθεί γύρω στα 400 ευρώ.είναι καλό κινητό καλύτερο από το galaxy ace ? το έχει κανείς να μου πεί την άποψη του ? ε καλά όχι και καλύτερο από το galaxy,!!! μην τρελαθούμε..! πάντως καλύτερο από το Ace..Το μόνο αρνητικό του είναι η ποιότητα κατασκευής του...
gs20309 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 παίδες καταρχάς το htc έχει κ το htc sense το οποίο θεωρώ Μεγα ατού, κατά 2ον όποιος το πάρει από Γερμανό τσιμπάει κ free ticket για BON JOVI ! σε ασημί είναι πολύ καλύτερο από μαύρο.. επιδοτηση εχεις απο ολα τα μαγαζια κινητης τηλεφωνιας που συνεργαζονται με την cosmote... οπως καταλαβαινεις δεν ειναι μονο ο πανακριβος γερμανος προφανώς υπάρχει λόγος που είναι λίγο πιο ακριβός. βλέπε β διαλογής κινητά κτλ σε παραμάγαζα 50ευρώ κάτω. ο γερμανός παίρνει κατευθείαν από την αποθήκη της κάθε εταιρίας, κ όχι ότι να ναι.. κ αντε βρες άκρη αν σου κάτσει κινητό χαλασμένο εκεί, τουλάχιστον στο γερμανό υπάρχει κ σωστή διαδικασία DOA κ τώρα το G-money back , αν δεις ότι δεν σου κάνει το κινητό το γυρνάς κ παίρνεις άλλο (αρκεί να είσαι σωστός στις προυποθέσεις της υπηρεσίας αυτής).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.