xlapatsas4000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ποιο υπερτερεί ? Samsung Galaxy Ace 280 euro e-germanos HTC Wildfire s 300 euro e-germanos και τα δύο κινητά με 8γιγα μνήμη !
vasilisga Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 δυσκολη επιλογη... το ενα εχει καλυτερο soc (επεξεργατη-καρτα γραφικων), το αλλο εχει περισσοτερη μνημη ram θα επελεγα μαλλον το ace γιατι μου αρεσει περισσοτερο εξωτερικα, εχει καλυτερη καμερα + των παραπανω και με τα 20ε πινεις και 2 ποτακια
xlapatsas4000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 δυσκολη επιλογη... το ενα εχει καλυτερο soc (επεξεργατη-καρτα γραφικων), το αλλο εχει περισσοτερη μνημη ram θα επελεγα μαλλον το ace γιατι μου αρεσει περισσοτερο εξωτερικα, εχει καλυτερη καμερα + των παραπανω και με τα 20ε πινεις και 2 ποτακια και εγώ για το ace λέω, πιστεύω ότι έχει καλύτερο design και αυτό μετρλαει πολύ για εμένα, και από χαρακτηριστηκά καλό είναι πάντος !
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 γιατι δεν βλεπεις και το ideos x5 το οποιο υπερτερει και απο αυτα τα 2;
xlapatsas4000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 γιατι δεν βλεπεις και το ideos x5 το οποιο υπερτερει και απο αυτα τα 2; καλό και το ίντεος, προτίμησα κινητά μόνο από το e-germanos και συγκεκριμένα αυτά τα δύο, στην τιμή των 300 ευρώ πάν κάτω
kostas_tech Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εγώ εχω το wildfire και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Πηγα εχθές να δω το S και δεν μου άρεσε πολυ.Είναι μικροτερο καθ γενικα όχι τόσο καλό.Πήγαινε για ace.
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 καλό και το ίντεος, προτίμησα κινητά μόνο από το e-germanos και συγκεκριμένα αυτά τα δύο, στην τιμή των 300 ευρώ πάν κάτω αν εχεις επιδότηση καλως αλλα αν δεν εχεις παρε το ιντεος που ειναι καλυτερο και 100€ κατω...
Eversor Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εγώ εχω το wildfire και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Πηγα εχθές να δω το S και δεν μου άρεσε πολυ.Είναι μικροτερο καθ γενικα όχι τόσο καλό.Πήγαινε για ace. Είναι σίγουρα καλύτερο από το Wildfire o διάδοχος του (Wildfire S) Σε χαρακτηριστικά ίσως υπερτερεί λίγο το Ace, αλλά δεν ξέρω, σε θέμα design μου κάνει πολύ κλασσικό κόψιμο της Samsung.
xlapatsas4000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Είναι σίγουρα καλύτερο από το Wildfire o διάδοχος του (Wildfire S) Σε χαρακτηριστικά ίσως υπερτερεί λίγο το Ace, αλλά δεν ξέρω, σε θέμα design μου κάνει πολύ κλασσικό κόψιμο της Samsung. έχει πιο ωραίο "κόψιμο" το ace πιστεύω, παραπ'εμπει σε ακριβό κινητό τύπου iphone κ.τ.λ. ναι έχω επιδότητση 125 ευρώ,θα 'επαιρνα το galaxy s αλλά το έχει 450 ευρώ ενώ στο skroutz πολλά καταστήματα το έχουν 330 τον απατεώνα τον γερμανό !
Eversor Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Είναι απαραίτητο να το αγοράσεις από τον Γερμανό; Δεν νομίζω να έχεις μόνο σε αυτόν την επιδότηση.
Tomahawk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Χλαπάτσα η επιδότηση δεν ισχύει μόνο για το Γερμανό, και το MobileHellas (το λέω σαν παράδειγμα επειδή το ξέρω). Και το συγκεκριμένο κατάστημα το έχει στα 242E...
xlapatsas4000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Χλαπάτσα η επιδότηση δεν ισχύει μόνο για το Γερμανό, και το MobileHellas (το λέω σαν παράδειγμα επειδή το ξέρω). Και το συγκεκριμένο κατάστημα το έχει στα 242E... εχω 125 ευρω ε[ιδοτηση κοσμοτε μπορω να παρω το κινητο απο την mobilehellas ? πως θα εφαρμοσω την επιδοτηση ?
vasilisga Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 εχω 125 ευρω ε[ιδοτηση κοσμοτε μπορω να παρω το κινητο απο την mobilehellas ? πως θα εφαρμοσω την επιδοτηση ? επιδοτηση εχεις απο ολα τα μαγαζια κινητης τηλεφωνιας που συνεργαζονται με την cosmote... οπως καταλαβαινεις δεν ειναι μονο ο πανακριβος γερμανος
aliv3soul Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Χμ, που βρίσκουμε με ποιους συνεργάζεται η κοσμοτε? Με ένα γρήγορο search στο site της δεν βρήκα κάτι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.