Προς το περιεχόμενο

Galaxy Ace vs Wildfire s

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυσκολη επιλογη...

το ενα εχει καλυτερο soc (επεξεργατη-καρτα γραφικων), το αλλο εχει περισσοτερη μνημη ram

θα επελεγα μαλλον το ace γιατι μου αρεσει περισσοτερο εξωτερικα, εχει καλυτερη καμερα + των παραπανω :-)

και με τα 20ε πινεις και 2 ποτακια :P

Δημοσ.

δυσκολη επιλογη...

το ενα εχει καλυτερο soc (επεξεργατη-καρτα γραφικων), το αλλο εχει περισσοτερη μνημη ram

θα επελεγα μαλλον το ace γιατι μου αρεσει περισσοτερο εξωτερικα, εχει καλυτερη καμερα + των παραπανω :-)

και με τα 20ε πινεις και 2 ποτακια :P

και εγώ για το ace λέω, πιστεύω ότι έχει καλύτερο design και αυτό μετρλαει πολύ για εμένα, και από χαρακτηριστηκά καλό είναι πάντος !

Δημοσ.

γιατι δεν βλεπεις και το ideos x5 το οποιο υπερτερει και απο αυτα τα 2;

καλό και το ίντεος, προτίμησα κινητά μόνο από το e-germanos και συγκεκριμένα αυτά τα δύο, στην τιμή των 300 ευρώ πάν κάτω

Δημοσ.

Εγώ εχω το wildfire και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Πηγα εχθές να δω το S και δεν μου άρεσε πολυ.Είναι μικροτερο καθ γενικα όχι τόσο καλό.Πήγαινε για ace.

Δημοσ.

καλό και το ίντεος, προτίμησα κινητά μόνο από το e-germanos και συγκεκριμένα αυτά τα δύο, στην τιμή των 300 ευρώ πάν κάτω

αν εχεις επιδότηση καλως αλλα αν δεν εχεις παρε το ιντεος που ειναι καλυτερο και 100€ κατω...

Δημοσ.

Εγώ εχω το wildfire και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Πηγα εχθές να δω το S και δεν μου άρεσε πολυ.Είναι μικροτερο καθ γενικα όχι τόσο καλό.Πήγαινε για ace.

Είναι σίγουρα καλύτερο από το Wildfire o διάδοχος του (Wildfire S)

Σε χαρακτηριστικά ίσως υπερτερεί λίγο το Ace, αλλά δεν ξέρω, σε θέμα design μου κάνει πολύ κλασσικό κόψιμο της Samsung.

Δημοσ.

Είναι σίγουρα καλύτερο από το Wildfire o διάδοχος του (Wildfire S)

Σε χαρακτηριστικά ίσως υπερτερεί λίγο το Ace, αλλά δεν ξέρω, σε θέμα design μου κάνει πολύ κλασσικό κόψιμο της Samsung.

έχει πιο ωραίο "κόψιμο" το ace πιστεύω, παραπ'εμπει σε ακριβό κινητό τύπου iphone κ.τ.λ. ναι έχω επιδότητση 125 ευρώ,θα 'επαιρνα το galaxy s αλλά το έχει 450 ευρώ ενώ στο skroutz πολλά καταστήματα το έχουν 330 τον απατεώνα τον γερμανό !

Δημοσ.

Είναι απαραίτητο να το αγοράσεις από τον Γερμανό; Δεν νομίζω να έχεις μόνο σε αυτόν την επιδότηση.

Δημοσ.

Χλαπάτσα η επιδότηση δεν ισχύει μόνο για το Γερμανό, και το MobileHellas (το λέω σαν παράδειγμα επειδή το ξέρω).

Και το συγκεκριμένο κατάστημα το έχει στα 242E...

Δημοσ.

Χλαπάτσα η επιδότηση δεν ισχύει μόνο για το Γερμανό, και το MobileHellas (το λέω σαν παράδειγμα επειδή το ξέρω).

Και το συγκεκριμένο κατάστημα το έχει στα 242E...

εχω 125 ευρω ε[ιδοτηση κοσμοτε μπορω να παρω το κινητο απο την mobilehellas ? πως θα εφαρμοσω την επιδοτηση ?

Δημοσ.

εχω 125 ευρω ε[ιδοτηση κοσμοτε μπορω να παρω το κινητο απο την mobilehellas ? πως θα εφαρμοσω την επιδοτηση ?

επιδοτηση εχεις απο ολα τα μαγαζια κινητης τηλεφωνιας που συνεργαζονται με την cosmote...

οπως καταλαβαινεις δεν ειναι μονο ο πανακριβος γερμανος ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...