Προς το περιεχόμενο

Λάστιχο για πόρτα ψυγείου.


EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το ψυγείο σου είναι σχετικά καινούργιο(4-5 χρονών)τότε ίσως να χρειαστεί να το ζητήσεις στην αντιπροσωπεία έχοντας πάντα μαζί σου τον σειριακό αριθμό της συσκευής.

Αν είναι παλιότερο θα τη γλυτώσεις πολύ πιο φτηνά αφού τα λάστιχα κατασκευάζονται στις διαστάσεις που θέλεις.

Μετράς λοιπόν με ακρίβεια πλάτος-ύψος του λάστιχου από γωνία σε γωνία και απευθύνεσαι σε κάποιο μαγαζί με ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών.

Επειδή δεν υπάρχει μόνο ένα προφίλ λάστιχου,κάνε το εξής.Σήκωσε το λάστιχο που υπάρχει τώρα στο ψυγείο και δες αν είναι στερεωμένο με βίδες περιμετρικά στο πλαστικό της πόρτας.Αν ναι,τότε οι διαστάσεις και η αναφορά στις βίδες αρκούν για να το παραγγείλεις.Αν δεν υπάρχουν βίδες,τότε ή ζητάς από το κατάστημα να σου δώσουν δείγματα για να τσεκάρεις ποιο ταιριάζει και κατόπιν να παραγγείλεις,ή (το καλύτερο απ'όλα)βγάζεις το λάστιχο και το πας στο μαγαζί έτσι ώστε να είσαι σιγουρος και εσύ και αυτοί για το τι θα φτιαχτεί.

Σε κάθε περίπτωση,απευθύνσου πρώτα στα μαγαζιά γιατί οι αντιπροσωπείες βαράνε άσχημα τις τιμές.

 

 

Διάλεξε ποιο μαγαζί σε βολεύει και πήγαινε.Θα βγάλεις άκρη σίγουρα.

http://www.kominis.gr/

http://www.kourlaba.gr/eshop/

http://www.cortel.gr/search.php

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...