Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση άσχετου για ubiquiti

frostman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ένα πολύ δυνατό ρουτερ ασύρματο ωστε να μοιράζω ιντερνετ σε ενα ξενοδοχείο απο πέτρα. Μπορώ να πάρω ενα ubiquiti και να το συνδέσω πάνω στο υπάρχον modem/router και αυτό να μοιράζει ασύρματα? αν ναί ποιο μου προτείνετε? Το pico ή το nano? Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

οσο δυνατο και να ειναι ( στα λογικα ορια) , παλι θα εχεις προβλημα με χοντρους πετρινους τοιχους...

το καλυτερο ειναι απλα και φτηνα access points (2-4 αναλογως τον χωρο) με ethernet sto modem/router

Δημοσ.

κανονικα wi fi ειναι.παντως ενημερωτικα επειδη ειχα κανει εγκατασταση access point των 300 mw μεσα σε πετρινο σπιτι οταν βγηκα εξω απο αυτο το σημα μου το ειχε σκισει.δεν μιλαω για συμβατικο ρουτερ των 100 Mw αλλα για 300 mw .απο πετρα δεν περναει σχεδον τιποτα.οποτε το να προσπαθεις με ενα δυνατο wifi να το καλυψεις το ξεχνας.συνηθως παιζεις με πολλαπλα access points οπως γινονται ολοι οι μεγαλες εγκαταστασεις Hot spot.τωρα επειδη εχει τυχει να εχω στησει σε διαφορα ξενοδοχεια wi fi λογω της δουλειας μικρα ξενοδοχεια των 20 δωματιων πχ ειχαν καλυφτει με 4 access points.ενα σε καθε οροφο και ενα access point εξωτερικα για να παιζει και ο εξωτερικος χωρος αλλα σε πιο μεγαλα ξενοδοχεια εχουν μπει και 20 και 25 access points για να καλυφτει ολοκληρος ο χωρος ειδικα οταν ειναι bungalows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...