ifigeneia13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εχω μητρικη την ECS MCP61M-M3 πηρα ενα sata western digital Caviar Blue Sata 3 και τον εβαλα σα δευτερευων, τα bios τον βλεπουνε αλλα οχι τα windows. Tα 7 εχω
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μαλλον πρεπει να τον διαμορφωσεις πρωτα. Δεξι κλικ στο my computer-manage-disk management και με δεξι κλικ πανω στον δισκο τον φορμαρεις.
micos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Λογικά όμως θα έπρεπε τα 7άρια να τον δουν και να προτείνουν διαμόρφωση μόνα τους. Δες εκεί που σου λέει ο tskonas. Στα Ελληνικά 7 είναι: Δεξί κλικ στο Υπολογιστής->Διαχείριση και μετά στο Διαχείριση δίσκων.
trelomhxmhx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Εχω μητρικη την ECS MCP61M-M3 πηρα ενα sata western digital Caviar Blue Sata 3 και τον εβαλα σα δευτερευων, τα bios τον βλεπουνε αλλα οχι τα windows. Tα 7 εχω όταν λες δεν τον βλέπουν εννοείς δεν εμφανίζεται στον "υπολογιστή σου"; ή πας στο σύστημα-> διαχείριση συσκευών και δεν τον βλέπεις ούτε εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.