41ex Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Όπως τα λέει ο sndev και αφού τα συμφωνήσετε όλα (υλικά – χρόνους – κόστη) μπορείς αν θες μεγαλύτερη σιγουριά να υπογράψετε και ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο θα περιγράφονται τα παραπάνω. Μη γελάτε δεν είναι τρολιά υπάρχουν επαγγελματίες που το δέχονται και πιστεύω πρέπει κάποια στιγμή ν’ αρχίσουμε να τους επιβραβέυουμε. Μπορείς βέβαια να μη κάνεις τίποτα απ’ όλα αυτά και μετά να μπαίνεις σε φορουμ και να κλαίγεσαι για τον απατεώνα μαστοράκο που σου έτυχε!
sndev Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Σωστος ο 41ex , ξέχασα να το αναφέρω , εμένα αυτος που τελικά ανέλαβε το έργο με έβαλε ο ιδιος να υπογράψω ιδιωτικό συμφωνητικό., το οποίο περιέγραφε τις εργασίες και το χρονο καθως και τον τρόπο πληρωμής του. ειμαι άσχετος με το χωρο , δεν ηξερα οτι υπάρχει κατι τέτοιο και μου εξήγησε ότι ετσι καλύπτομαι και εγώ και αυτός. δε ξέρω βέβαια αν έπεφτα σε απατεωνακο πως θα βοηθούσε το συμφωνητικό για να βρω το δικιο μου και που..
g2econdo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Όπως τα λέει ο sndev και αφού τα συμφωνήσετε όλα (υλικά – χρόνους – κόστη) μπορείς αν θες μεγαλύτερη σιγουριά να υπογράψετε και ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο θα περιγράφονται τα παραπάνω. Μη γελάτε δεν είναι τρολιά υπάρχουν επαγγελματίες που το δέχονται και πιστεύω πρέπει κάποια στιγμή ν’ αρχίσουμε να τους επιβραβέυουμε. Μπορείς βέβαια να μη κάνεις τίποτα απ’ όλα αυτά και μετά να μπαίνεις σε φορουμ και να κλαίγεσαι για τον απατεώνα μαστοράκο που σου έτυχε! Να γελάνε, άμα γελάνε είναι άσχετοι. Μια καλή ανακαίνιση μπορεί να πάει και 100k, αλλά εγώ σου λέω και μια μικρή το ιδιωτικό συμφωνητικό είναι πολύ καλό εργαλείο.
ekikou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 ακου να δεις για μενα το καλυτερο ειναι να απευθινθεις σε μια εταιρεια που να αναλμβανει αυτη ολη την ανακαινηση . Το να πλιρωνεις παστορες ειναι ασκοπος χρονος. Πρωτον πολλα τα λεφταετσι και δευτερον μπορει ο ενας να σου ερθει οποτε του θιμιθει, ο αλλος να ειναι εκτος ή να αρωστησει και εσυ να μηνεις και να ονοιρευεσαι ποτε θα ανακινησεις το σπιτι... Παρε μια εταιρεια που εχει αυτη προσωπικο και δες στην πορεια και με αυτους... εγω εχω να σου προτινω καποια που αναλαμβανει γενικες ανακινησεις... δες εδω http://www.chromadecor.gr/anakenisis/
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 ακου να δεις για μενα το καλυτερο ειναι να απευθινθεις σε μια εταιρεια που να αναλμβανει αυτη ολη την ανακαινηση . Το να πλιρωνεις παστορες ειναι ασκοπος χρονος. Πρωτον πολλα τα λεφταετσι και δευτερον μπορει ο ενας να σου ερθει οποτε του θιμιθει, ο αλλος να ειναι εκτος ή να αρωστησει και εσυ να μηνεις και να ονοιρευεσαι ποτε θα ανακινησεις το σπιτι... Παρε μια εταιρεια που εχει αυτη προσωπικο και δες στην πορεια και με αυτους... εγω εχω να σου προτινω καποια που αναλαμβανει γενικες ανακινησεις... δες εδω http://www.chromadecor.gr/anakenisis/Πρώτον δεν πληρώνει πάστορες αλλά μάστορες Δεύτερον μην κάνεις διαφήμιση μέσω λινκ για ανακαινίσεις. Τρίτον όταν διαλέγεις να κάνεις ανακαίνιση σε όλα πακέτο από εταιρία είναι 1000000% σίγουρο ότι θα σου φάνε λεφτά με το κιλό πολλά παραπάνω,ενω επιλέγοντας μάστορα για την κάθε συγκεκριμένη εργασία γλυτώνεις αρκετά €€€ απλά θέλει λίγο ψάξιμο (Είμαι χρόνια στην οικοδομή και στον χώρο των ανακαινίσεων σπιτιών και εταιριών και γνωρίζω κατιτις...)
jennyV Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Αν ξέρεις κάποιον εγγυημένο μάστορα, τότε πιθανόν να σου βγει πιο φθηνά. Η ανακαίνιση στο μπάνιο μας κόστισε περίπου 1900 ευρω. Το ανέλαβε οικογενειακός φίλος και μας κατήυθυνε πολυ καλά. Μια φίλη μου που έκανε την ίδια εποχή ανακαίνιση στο δικό της μπάνιο μέσω εταιρείας πλήρωσε για τα ίδια τετραγωνικά και υλικά παρόμοιας ποιότητας 2800. Απλά είναι λαχείο, γιατί θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι ο μάστορας που διάλεξες ξέρει τη δουλειά του και θα είναι αξιόπιστος. Ενας γνωστος μου που έκανε ανακαίνιση στο μπάνιο των γονιών του με μάστορα που βρήκε ο ίδιος, το μετάνιωσε γιατί αφενός έκανε ένα μήνα να ολοκληρωσει τη δουλειά κι αφετέρου διαπιστώθηκαν πολλές κακοτεχνίες, αισθητικές και λειτουργικές.
Home Done Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Επίσης βασικό είναι μαζί με την προσφορά να πάρεις σχέδια, αναλυτική περιγραφή και προϋπολογισμό ανά κατηγορία εργασίας. Αλλιώς μετά θα αρχίσουν να εμφανίζονται κόστη από το πουθενά
Invader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Για γρήγορα μονόδρομος είναι το συνεργείο.ΓΙα οικονομικά μεμονωμένους μάστορες και προσωπική δουλειά.Τώρα για ποιότητα εργασίας ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος.Μακρυά σίγουρα από μαστοράτζες που ξέρουν και να βάφουν και να σοβατίζουν και να βάζουν πλακάκια κτλ.
stelios18120 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Κ αναλυτικη να παρεις παντα οσοι εχετε σκοπο να κανετε ανακαινιση παντα να υπολογιζεται παραπανω €€€ Παντα βγαινει κατι εξτρα ειτε απο εσας ειτε απο τους μαστορες. +++ αυτο π ειπε ο αποπανω. Μακρια απο τυπους (συνηθως αλλοδαπους) που ξερουν σοβατισμα,τεντες,πορτες,κεφτεδακια,πυραυλους και εκπαιδευση σκυλων. Θα σας παει αρκετα παραπανω €€ και δεν θα εχετε το επιθυμητο αποτελεσμα (εως για γελια,εχω παει σε σπιτι κ εχω κλαψει απο τα γελια με τοποθετηση πορτας και τοποθετηση μπανιερας απο τον ιδιο μαστορα)
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Στις 22/10/2017 στις 10:21 ΜΜ, stelios18120 είπε Κ αναλυτικη να παρεις παντα οσοι εχετε σκοπο να κανετε ανακαινιση παντα να υπολογιζεται παραπανω €€€ Παντα βγαινει κατι εξτρα ειτε απο εσας ειτε απο τους μαστορες. +++ αυτο π ειπε ο αποπανω. Μακρια απο τυπους (συνηθως αλλοδαπους) που ξερουν σοβατισμα,τεντες,πορτες,κεφτεδακια,πυραυλους και εκπαιδευση σκυλων. Θα σας παει αρκετα παραπανω €€ και δεν θα εχετε το επιθυμητο αποτελεσμα (εως για γελια,εχω παει σε σπιτι κ εχω κλαψει απο τα γελια με τοποθετηση πορτας και τοποθετηση μπανιερας απο τον ιδιο μαστορα) για ποιον λόγο;;;
stelios18120 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε για ποιον λόγο;;; Για τον λόγο ότι δεν μπορείς να υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους σε μια ανακαίνιση Μπορεί κάπου να χρειαστεί άλλαγμα, κάτι να πρέπει να περαστεί από αλλού και πολλά πολλά ακόμα. Πάντα πρέπει πριν την ανακαίνιση να μην είναι ο άλλος τσίμα τσίμα στα χρήματα. Επισεις μετά από 2 χρονια απάντησες.... 😁😁 (αν πάει το "για ποιο λόγο" το γιατί να παίρνεις αλλοδαπούς που ξέρουν τα πάντα, η απάντηση είναι, πάρε τους για να σου κάνουν ανακαίνιση και θα δεις) 😉 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από stelios18120
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν είναι Έλληνας που ξέρει τα πάντα; Δεν είναι παράλογο ο μαραγκός που θα σου φτιάξει την κουζίνα να μπορεί να μετακινήσει καναδυο πρίζες και να βάλει 10 πλακάκια νομίζω. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από μπιπ μπιπ
jon12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Στις 8/6/2011 στις 5:15 ΜΜ, vaggospat13 είπε ενδιαφέρομαι μεσα στον επόμενο μηνά να ανακαινίσω το μπάνιο και την κουζίνα του σπιτιού μου. συγκεκριμένα αλλαγή ντουλαπιών και αντικατάσταση λευκών συσκευών κουζίνας αλλαγή υδραυλικών μπάνιου αντικατάσταση ειδών υγιεινής και πλακιδίων καθώς και βάψιμο για τα 2 είμαι πραγματικά άσχετος δεν ξερω από που να αρχίσω το μόνο που έχω κάνει είναι να βρω τις λεύκες συσκευές για την κουζίνα και τα είδη υγιεινής που μου αρέσουν από κει και πέρα δεν ξέρω. Εχω βρει κάποιες εταιρίες που αναλαμβάνουν την ανακαίνιση από μόνες τους αξίζει κατι τέτοιο; ενας φιλος μου επεσε θυμα προσφατα σε μια τετοια εταιρια και του εφαγαν λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα