deesnider Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καθόλου δεν καταλάβαμε ότι δημιουργήθηκε λογαριασμός για διαφήμιση της εταιρίας. Κάποιοι ή για πολύ έξυπνοι περνιούνται, ή νομίζουν ότι οι υπόλοιποι είναι βλάκες. Εσύ μωρ' αδερφάκι μου, μονίμως κακόπιστος, γκρινιάρης και καχύποπτος είσαι...αμάν πια!
danil0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου πρότεινα να αναθέσεις την ανακαινιση σε μια εταιρεία γιατί εγώ την πάτησα από τους μαστόρους. Υποτίθεται ότι θα τελείωναν Σεπτέμβριο και τελικά τελείωσαν Χριστούγεννα.. ααα εγω απο αυτούς την πάτησα ... πήγα εδώ και βρήκα την υγειά μου .... (πονηρός Νο2) χαχαχαχα
giannisss1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα παιδιά, Σκέφτομαι να προχωρήσω σε ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου. Σκεφτόμουν για όλο το σπίτι το μπατζετ όμως είναι περιορισμένο ξέρει κανείς κάποια αξιόπιστη εταιρία ? Είναι προτιμότερο να πας σε εταιρία η μεμονωμένους επαγγελματίες για κάθε εργασία ? Ευχαριστώ
g2econdo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Εμείς έχουμε μια μονοκατοικία του 1936!! Πολλές και συχνές εργασίες. Σε εταιρεία, απλά όχι πολύ μεγάλη. Μάστορα πρέπει να είσαι ήδη στο κουρμπετι, να ξέρεις να τον ελέγχει να είσαι σίγουρος τι δουλειά κάνει, να μην σε δαγκώσει κτλπ.
giannisss1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σου g2econdo, Έκανες ανακαινιση στη μονοκατοικία? Ξέρεις κάποια καλή εταιρία στην Αθήνα?
g2econdo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ξέρω μια στο Φάληρο. Χασάπης λεγόταν ο εργολάβος. Θα βρω και θα ποσταρω στοιχεία.
giannisss1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ωραία g2econdo καθώς το σπίτι είναι στο Μοσχάτο! Θα ψάξω και εγώ τώρα μπορεί να την βρω. 1
g2econdo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 210 9511361 Χασάπης Ευσταθοπουλου κατασκευαστική. Είχε έδρα Καλλιθέα, τώρα είναι στο Φάληρο. Ελπίζω να βοηθάει.
deesnider Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Χασάπης λεγόταν ο εργολάβος. Ο Χριστός, ο Μανιτού, ο Αλλάχ κι ο Όντιν! Πες του ρε 'συ τού ανθρώπου να περάσει από κάνα ληξιαρχείο...
g2econdo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ο Χριστός, ο Μανιτού, ο Αλλάχ κι ο Όντιν! Πες του ρε 'συ τού ανθρώπου να περάσει από κάνα ληξιαρχείο...;;; Να το αλλάξει;
deesnider Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 ;;; Να το αλλάξει; Όχι ρε, τι είναι αυτά που λες; Να το κατοχυρώσει μη τυχόν και τού το κλέψουν... ...μα...είναι όνομα επαγγελματία που δίνει προσφορές για δουλειά αυτό; 1
Tsino Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Να προτείνω και εγώ φίλο μου με εταιρία. Εξαιρετικός επαγγελματίας και τίμιος. www.xcon.gr o Γιώργος είναι ο αρχιτέκτονας για περισσότερες πληροφορίες πμ. PS: όχι δεν είμαι ο ίδιος και δεν εργάζομαι εκεί... αν θεωρηθεί διαφήμιση παρακαλώ να σβηστεί.
giannisss1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Έπειτα από αρκετό ψάξιμο βρήκα αυτό http://anakainisi-myconstructor.gr/ δεν είναι εταιρία ανακαίνισης περιγράφεις σε μια φόρμα τις εργασίες που θέλεις να κάνεις και σου στέλνουν προσφορές εταιρίες και επαγγελματίες. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς?? Νομίζω πως αξίζει μια απόπειρα.
sndev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 @giannisss1 μπηκα στο λουκι πριν 1 μιση χρόνο και έκανα ανακαίνιση μπανιο κουζινα ενω κατοικουσα ηδη μεσα. και εγω ψαχνόμουν σαν κια εσενα. κοιτα να δεις στο νετ θα βρεις παρα πολλα site που θα τιμες κτλ. να ξερεις οτι καθε περιπτωση διαφερει μπορει να σου βγάλουν κοστολόγιο μεσω φορμας 5000 και οταν ερθουν απο κοντα να χει ιδιαιτεροτητες και να αλαξει πληρως η τιμη. συμαντικο ρολο παιζουν και τα υλικά μη χανεις χρονο ψαχνοντας ονλινε. βρες 4-5 εταιριες που να χουν εικονες απο εργα που ΗΔΗ εχουν κανει να δεις τη δουλεια τους. παιρνεις τηλέφωνο κλεινεις ραντευουν ερχονται απο κοντα βλεπουν το χωρο συζητατε λεπτομεριες και μετα σου δινουν προσφορα. οταν ερθουν τους ρωτας αν υπαρχει καποιο εργο που μπορεις να πας να δεις απο κοντα. αρκετοι θα μπλοκαρουν στην ερωτηση. αποψη μου τους ριχνεις ακυρο να σου πω την εμπειρια μου? περασανε από το χωρο μου 6 διαφορετικοι ανθρωποι και μου δίνανε τιμές απο 7000 εως 24000 !?!?! για αυτα που ζητούσα. στην ερώτηση τι υλικα χρησημοποιουν αρχισανε σχεδον ολοι ε αυτο ετσι αλλα αν θες πχ χαλκο στης σωληνες + τοσο αν θες το ταδε ξυλο + τοσο. τελικα κατεληξα σε εναν ο οποιος απο την αρχη μου είπε εγω αυτα τα υλικα βάζω και μου το αιτιολογουσε για πιο λόγω βαζει το ταδε και οχι το ταδε(δεν ηταν ο πιο φθηνος αλλα ουτε και ο πιο ακριβός). οταν το ρωτησα να δω καποιο εργο του τοτε μου ειπε ελα στην ελευσινα που τελειωνω κατι να δεις τη δουλεια μου , δε πηγα ποτε. τελικα τον εμπιστευτικα γιατι φαινοταν πιο σωστος απο τους υπολοιπους. έτυχα και σε αμπλαουμπλες που ηταν απλα μεσαζονταις κ μετα σε στελνανε σε μηχανικο δικο τους που εχει συνεργεια. ειμαι ικανοποιημενος με το αποτελεσμα και μπορω αν θες να σου δωσω πληροφοριες σε Pm να έρθεις σε επικοινωνια. στο site tου εχει και τον χωρο μου πριν και μετα. δε το βαζω εδω τα στοιχεια μη πεταχτει κανεις και πει κανω διαφημηση γνωμη μου να σου συνοψίσω α) κλεινεις ραντευου με 4-6 να παρεις προσφορες απο ΚΟΝΤΑ και να κοψεις "μουρη" β) σε αυτους που καταλαγηγεις ρωτας για αλλα εργα αν μπορεις να δεις απο ΚΟΝΤΑ , στα σιτε μπορει να χουν φωτο απο αλλους (Επεσα σε 1 τετοια περιπτωση που το μαθα εκ τον υστέρων) γ) ρωτας τα υλικα δ)ρωτας το χρονοδιαγραμμα μετα βλεπεις το budget σου αφου παρεις τις προσφορες γιατι μπορει να σου προτεινει καποιος κατι καλυτερο και πιο ακριβό να αξιζει το κοπο και να το αναβαλεις για λιγο διαστημα να μαζεψεις τα χρηματα 3
giannisss1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σου sndev, Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες ήσουν πολύ κατατοπιστηκός. Θα λάβω σοβαρά υπόψη τις συμβουλές σου! Αν δεν σου είναι κόπος στείλε μου σε παρακαλώ το site της εταιρίας που ανέφερες. Θα προχωρήσω σε μια έρευνα αγοράς με 5-6 εταιρίες και θα ενημερώσω! Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα