kosmas3d Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Γεια σας, Λέω να πάρω το Navigon N40 plus από την shell με πόντους που έχω μαζέψει. Το έχει κανένας; Οι χάρτες του είναι καλοί; Μπορώ να βάλω άλλους χάρτες από το ίντερνετ; https://www.wing.gr/smart/catalog/ShowProduct.html?prodID=2&site=gr-el&pId=3300228462&pType=c
palawiaris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Σύμπτωση;Σήμερα παρήγγηλα το 40 πρεμιουμ για να μην πολυδουλεύω αυτό του αμαξιού. Navigon έχω από την εποχή του navigon 5 και πάντα είμουν ευχαριστημένος αλλά για πλοήγηση ευρώπης γενικά. Στην ελλάδα και ειδικά μεγάλες πόλεις και στα στενά έχω κατά καιρούς διαβάσει όχι και καλά σχόλια.Θέλει ακόμα λίγο στρώσιμο Θα σου πρότεινα αν το χρησιμοποιής μόνο ελλάδα να ψάξεις κάτι πιο ψαγμένο για τους ελληνικούς δρόμους. Αν το χρησιμοποιής ευρώπη τότε είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για μένα. Σαν μηχάνημα αξίζει και έχει αναβαθμίσεις κάθε τετράμηνο αν δεν κάνω λάθος.Και με 20 ευρώ σου δίνει για 2 χρόνια τζάμπα αναβαθμίσεις + τζάμπα τον τελευταίο χάρτη.
kosmas3d Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μόνο για Ελλάδα το θέλω, ακούω και άλλες απόψεις.
GR1337 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μια χαρά είναι το Navigon 40 και για Ελλάδα με αναβάθμιση χαρτών κάθε τρίμηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.