SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Έχει αγοράσει ενας φίλος το ps3 slim κανα χρόνο τώρα, το θέμα ειναι οτι εχτες ξαφνικά μετα απο κανα 5λεπτο βγάζει μύνημα οτι το σύστημα ειναι πολύ ζεστό και κανει shutdown μονο του, Οταν το ακουμπάς απο κάτω βράζει κανονικά. Το playstation ειναι ναι μεν στην εγγύηση αλλα ο φίλος μου έχει πετάξει την απόδειξη και το κατάστημα που το αγόρασε δεν την έκοψε ονομαστικά οπότε δεν έχει στοιχεία και φυσικά δεν μπορεί να μας κάνει επανεκτύπωση. Σκέφτομαι να κάνουμε την εγχείρηση σε πρώτη φάση ανοίγωντας υο να το φυσήξουμε απο τυχόν σκονες που μπορεί να εχει πιάσει μήπως βελτιωθεί η κάτάσταση η και αλλάζωντας την πάστα. Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι αν κανένας φίλος το εχει ανοίξει για να το φυσήξει να αλλάξει την πάστα η αλλαγή του ανεμιστήρα, αν ειναι εύκολο γενικα η πρέπει να ακολουθήσω τίποτα οδηγίες για το λύσιμο του. Δεκτή οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια θα ηταν πολύτιμη
aekoupoli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 δεν γινεται στο σλιμ αυτο,εγω εχω ανοιξει μερικα fat κ δεν ειναι τπτ δυσκολο,υπαρχουν πολλοι οδηγοι στο youtube κ για σλιμ κ για φατ,με ποιο game του βγαζει αυτο το μυνημα?
SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Με κανένα game απο την στιγμή που ανοίγει μετα απο 5 λεπτά βγάζει το μύνημα για υπερθέρμανση και κανει shut down
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 εγω στο σλιμ το ειχα δοκιμασει με επιτυχια Αν και ο ηχος δεν ηταν και τρομερος σαν αυτον οταν πηγε τερμα ο ανεμιστηρας
aekoupoli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 αφου το σλιμ δεν εχει Power off κουμπι πως το εκανες?βγαζοντας την πριζα?δεν το εχω δοκιμασει βεβαια σε σλιμ αλλα εχω διαβασει οτι δεν γινεται edit: τωρα ειδα μερικα βιντεο στο youtube να το κανουν κ σε σλιμ αρα πετυχαινει
shadowmann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 μου φαίνεται γίνετε και στο slim είτε βγάζοντας το καλώδιο τροφοδοσίας και κάνοντας τα ίδια βήματα με αυτά του fat απλά στην προκειμένη περίπτωση βγάζεις και βάζεις το καλώδιο τροφοδοσίας, είτε αν έχεις πάρει κάποιον αντάπτορα με διακόπτη.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 βασικα πριζα δεν εβγαλα το πολυμπριζο εκλεισα μια και το ανοιξα! Αλλα ναι υπο κανονικες συνθηκες θα εβγαζα την πριζα. παντως στο 5λεπτο μου ακουγεται πολυ κουφο να κλεινει απο θερμοκρασια.Εκτος και αν ειτε εχει ψιλοχαλασει το φουρφουρι! ειτε το εχει σε τοσο ζεστο περιβαλλον και ουτε περνει τον αερα που πρεπει(καποιος πολυ στενος χωρος; ) προσωπικα χρησιμοποιω την κονσολα μονο πανω στα πλακακια του σπιτιου που ειναι δροσερα αλλα ακομα και να ζεσταθουν παραπανω απο 2 σκαλες το φουρφουρι ειχε ανεβει 1 φορα μονο στο gta iv μετα απο κανενα 3ωρο!
SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Και σε ανοιχτό χώρο που το έχω και πλαγιασμένο να μην ακουμπάει καν στο πάτωμα στο 5λεπτο ζεσταίνεται και κλείνει
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 H αντιπρoσωπεία εκτος εγγύησης ζητάει 150 euro και σου δίνει καινούργιο ps3 γιατι λέει το παλιό δεν φτίαχνεται το θέμα με την υπερθέρμανση. Αξίζει να προσπαθήσω να το επισκευάσω μόνος μου η να το πάω στην sony και να πάρω καινούργιο με 150 euro ?
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 το fan test το έκανες? Ναι πάει να αρχίσει να δουλεύει το ανεμιστηράκι κανει εναν πφφφφ (δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα ) και σβήνει, εντομεταξύ απο κάτω βράζει. Edit : Παίζει βασικά να μην δουλεύει καν το fan
tsakonas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 είναι τίγκα στη σκόνη τότε....άμα πιάνει το χέρι σου, θα βρείς πολλά βιντεάκια που δείχνουν πως να το ανοίξεις για καθάρισμα.. με καμια ηλεκτρική δοκίμασες να ρουφήξεις από το φανάκη? έχω καθαρίσει κάνα 2-3 φορες ps3 έτσι απέξω
gherudos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δεν δουλεύει το ανεμιστηράκι τότε, σε πρώτη φάση άνοιξέ το για να το επιεβαιώσεις, αλλιώς στείλε το στο ebw.gr και με τα μισά λεφτά απ ότι ζητάει η Sony θα στο αντικαταστήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.