panos_chem Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, παιδιά! Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής, υπάρχει πρόγραμμα που να απεγκαταστει προγράμματα, αλλά να τα απεγκαταστει τελειως!!! Σαν να μη τα εγκατέστησα ποτέ στον υπολογιστή μου. Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα?
panos_chem Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις σας! Κατέβασα το revo unistaller pro, για να κάνω απεγκατάσταση απλώς κάνω κλικ στο πρόγραμμα που θέλω να απεγκαταστήσω και μετά πάνω πάνω που λέει unistall? Αυτό ήταν?
elina_kal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 και μετα αν θες κανεις σκαναρισμα για χαζοαρχεια που τυχων εχουν μεινει και αν θες τα σβηνεις
Tompgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εγω κατηργησα με το revo το msn εσβησα ολα του τα αρχεια, και οταν ηθελα να το ξαναεγκαταστησω μου ελεγε οτι υπαρχει ηδη ενω δεν υπηρχε. Απο εδω και περα καταργω με το uninstaller των windows.
panos_chem Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εγω κατηργησα με το revo το msn εσβησα ολα του τα αρχεια, και οταν ηθελα να το ξαναεγκαταστησω μου ελεγε οτι υπαρχει ηδη ενω δεν υπηρχε. Απο εδω και περα καταργω με το uninstaller των windows. Έχω την εντύπωση ότι αφήνει κατάλοιπα των windows ο unistaller. Δλδ, μούφα και το revo?
JohnXarxas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, σε κάποιο σημείο σε λέει πως μπορείς να κάνει scan για κατάλοιπα τα επιλέγεις όλα και μετά πατάς διαγραφή
nikomas50 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αν ψάχνεις πρόγραμμα που να κάνει απεγκατάσταση με τρόπο ώστε να διαγραφούν και οι πληροφορίες που σχετίζονται με τις δοκιμαστικές εκδόσεις προγραμμάτων συγκεκριμένης διάρκειας, ξέχνα το. Δεν υπάρχει τέτοιο.
nickarmy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εγω κατηργησα με το revo το msn εσβησα ολα του τα αρχεια, και οταν ηθελα να το ξαναεγκαταστησω μου ελεγε οτι υπαρχει ηδη ενω δεν υπηρχε. Απο εδω και περα καταργω με το uninstaller των windows. επέιδή το έχω κάνει , δεν είχα τέτοιο πρόβλημα λέω revo λιπόν
micos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αφού πας για pro εκδόσεις και δεν θέλεις free δοκίμασε και το Total Uninstall Pro. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Revo free και μάλιστα την portable έκδοση (http://www.revouninstaller.com/download/revouninstaller.zip) επειδή δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι εγκαταστάσεις προγραμμάτων και όπου μπορώ το αποφεύγω.
JohnXarxas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 απο ότι κατάλαβα το θες για να βγάλει όλα τα κατάλοιπα απο τα windows προκειμένου να έχεις ένα πρόγραμμα επι πληρωμής για πάντα νόμιμα δλδ το βάζεις στο PC σε δοκιμαστική έκδοση τελειώνει η περίοδος δοκιμασίας το βγάζεις το ξαναβάζεις και η ζωή συννεχίζεται κάπως έτσι... νομίζω πως αυτό π ζητάς δεν γίνεται
micos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αν ισχύει το παραπάνω τότε δεν παίζει. Ξέχνα το. Δεν τα κοροϊδεύεις έτσι εύκολα τα trial. Σε κάποια παλαιότερα δούλευε η αλλαγή ημερομηνίας στο σύστημα αλλά δεν πιάνει πλέον. Το είχα κάνει (το κόλπο με τις ημερομηνίες) στο test4u (7 ενότητες) στην έκδοση του 2007 και δούλευε κανονικά μέχρι το 2011 ενώ ήταν για έναν χρόνο.
nikomas50 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 απο ότι κατάλαβα το θες για να βγάλει όλα τα κατάλοιπα απο τα windows προκειμένου να έχεις ένα πρόγραμμα επι πληρωμής για πάντα νόμιμα δλδ το βάζεις στο PC σε δοκιμαστική έκδοση τελειώνει η περίοδος δοκιμασίας το βγάζεις το ξαναβάζεις και η ζωή συννεχίζεται κάπως έτσι... νομίζω πως αυτό π ζητάς δεν γίνεται Εξηγείς με "σύγχρονα Ελληνικά" στο φίλο αυτό που ανέφερα στο post #10, αλλά πρέπει να περιμένουμε να μας πει ο φίλος τί ακριβώς ζητά και όχι να κάνουμε εικασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.