GtcTurbo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Υπαρχει τροπος να κανω αναζητηση σε διαφορα forum με μια εφαρμογη .exe ? Δηλαδη τι ενοω...αν πχ βαλεις στο Google "pc site:www.insomnia.gr"(χωρις τα " ) θα σου βγαλει οτι εχει σχεση με pc. Τελος αυτο που θελω να κανω ειναι να κλικαρω το exe και στο πρωτο βημα να εισαγω το forum και δευτερο βημα με ενα next την λεξη που ψαχνω. Πιστευω να καταλαβατε πως το ενοω.
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ανάλογα την γλώσσα προγραμματισμού που θα χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις το εκτελέσιμο αρχείο σου, υπάρχουν και οι αντίστοιχες λύσεις. Γενικά πάντως, ναι γίνεται.
PCharon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Τϊ διαφορά δηλαδή θα έχει το exe από το να πας στη σελίδα προχωρημένης αναζήτησης του google και να κάνεις το ίδιο βάζοντας τις λέξεις στα πεδία; Επίσης αν θες να έχεις έτοιμα πχ τα forum URLs και να γίνεται μια απλή επιλογή με drop down, μπορείς πανεύκολα να το κάνεις με απλή html, δε χρειάζεσαι κανένα exe. Μπορείς να το κάνεις και exe (για μούρη, whatever), αλλά θα ανοίγει το αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο φυλλομετρητή του συστήματος. Σε προχωρημένες καταστάσεις (διαχείριση των αποτελεσμάτων και παρουσίασή τους μέσα από το πρόγραμμα), συμφέρει να χρησιμοποιήσεις τη μηχανή του google με χρήση του σχετικού google ΑΡΙ (εναλλακτικά φτιάχνεις απλά ένα custom parse της σελίδας των αποτελεσμάτων), αλλά γι αυτό που θέτεις είναι περιττός κόπος.
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Γιατί να ανοίγει τα αποτελέσματα στον προεπιλεγμένο φυλομετρητή του συστήματος; Τα αποτελέσματα μπορούν να εμφανιστούν μια χαρά και μέσα στο πρόγραμμα, χωρίς την ανάγκη ανοίγματος του φυλομετρητή. Βέβαια αυτό είναι ανάλογο με την γλώσσα προγραμματισμού που θα χρησιμοποιηθεί. Επίσης, αν και θα συμφωνήσω για τον περιττό κόπο, ίσως να έχει σκεφτεί κάτι ο TS που να πιστεύει ότι θα είναι χρήσιμο (ας το μοιραστεί μαζί μας αν θέλει).
PCharon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Γιατί να ανοίγει τα αποτελέσματα στον προεπιλεγμένο φυλομετρητή του συστήματος; Τα αποτελέσματα μπορούν να εμφανιστούν μια χαρά και μέσα στο πρόγραμμα, χωρίς την ανάγκη ανοίγματος του φυλομετρητή. Βέβαια αυτό είναι ανάλογο με την γλώσσα προγραμματισμού που θα χρησιμοποιηθεί. Σε αυτή τη παράγραφο άλλο εννοούσα: φτιάχνεις την HTML σελιδούλα και τη μετατρέπεις σε exe όπως είναι, χωρίς κανένα προγραμματισμό (οπότε θα χρειαστεί κάποιος φυλλομετρητής για να δεις το αποτέλεσμα). Αυτό που περιγράφεις το περιγράφω κι εγώ στην επόμενη παράγραφο. Δεν υπάρχει ένας τρόπος, υπάρχουν πολλοί.
GtcTurbo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εγω χασαπης ειμαι και απο αυτα ειμαι ασχετος Μηπως μπορει καποιος να μου φτιαξει αυτη την εφαρμογη?
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Σε αυτή τη παράγραφο άλλο εννοούσα: φτιάχνεις την HTML σελιδούλα και τη μετατρέπεις σε exe όπως είναι, χωρίς κανένα προγραμματισμό (οπότε θα χρειαστεί κάποιος φυλλομετρητής για να δεις το αποτέλεσμα). Αυτό που περιγράφεις το περιγράφω κι εγώ στην επόμενη παράγραφο. Δεν υπάρχει ένας τρόπος, υπάρχουν πολλοί. Απολογούμαι τότε.
b_real Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εγω χασαπης ειμαι και απο αυτα ειμαι ασχετος Μηπως μπορει καποιος να μου φτιαξει αυτη την εφαρμογη? τι το θες τοτε;;να στο φτιαξει κ αλλος κιολας... εκτος και αν θες να ψαχνεις για κρεατα
GtcTurbo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Τι παει να πει τι το θελω, ετσι μου ηρθε στην τρελα μου και ρωτησα αμα γινεται και αμα μπορει καποιος να το φτιαξει...αυτο ειναι ολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.