Προς το περιεχόμενο

Call of duty black ops και gtx295

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα διαβάσεις καλά το link που έβαλες τα παιχνιδια με τα οποία έγιναν οι μετρήσεις είναι αρκετά παλιά... δλδ δεν υποστηρίζουν και πολύ καλά τους πολλούς πυρήνες!!

Πλέον αυτό έχει αλλάξει αρκετά .... και αυτή η λίστα δεν είναι πλέον τόσο έγκυρη!!

Ωστόσο γενικά κυκλοφορεί ότι μετράει περισσότερο η συχνότητα,

παρά οι πυρήνες. Γενικά το έχω δει να ισχύει ,

σε μεγάλο αριθμό games.

Και βέβαια μετρά και η κάρτα γραφικών.

Σε δικές μου συγκρίσεις , κάρτες δικές μου , π.χ. GTX 295 & GTX 470

παίζουν καλύτερα στον Ε8600 (2 πυρήνες 3,33GHz) παρά στον i5 760 (4 πυρήνες , 2,8GHz).

Οι δεν "6πύρηνοι" της AMD (1075Τ, 1090Τ) απ'όσα διαβάζω

χάνουν παντού από 4πυρηνους όπως Q9650 στην πλειοψηφία των games.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμα διαβάσεις καλά το link που έβαλες τα παιχνιδια με τα οποία έγιναν οι μετρήσεις είναι αρκετά παλιά... δλδ δεν υποστηρίζουν και πολύ καλά τους πολλούς πυρήνες!!

Πλέον αυτό έχει αλλάξει αρκετά .... και αυτή η λίστα δεν είναι πλέον τόσο έγκυρη!!

Κοίτα μία πολύ ποιο πρόσφατη εδώ όπου ένας 2πύρινος sandy bridge τα καταφέρνει πολύ καλύτερα στα απαιτητικότερα games από x4 945 και 970. Και αυτό γιατί στις μεγάλες αναλύσεις το βάρος πάει στη κάρτα γραφικών κυριότερα και όχι στη cpu.. Βέβαια άλλο core2duo και άλλο SB άλλα δεν παύει να είναι 2πύρινος..

Δημοσ.

Αυτο το μηνυμα δεν ειναι καποια ερωτηση οποτε στην ουσια δε ψαχνει για καποια απαντηση.Θα μου πειτε "και τοτε γιατι γραφεις;"Ισως γραφω για να πω το πονο μου.Θα μπω στο θεμα.

Πριν απο σχεδον 2 χρονια αγορασα την gtx295.Τιμη 450 ευρω.Και αναφερω τη τιμη για να καταλαβετε (οσοι δε γνωριζετε) οτι επροκειτο για μια παρα πολυ καλη καρτα.Το ιδιο αλλωστε υποστηριζαν ο υπαλληλος και το αφεντικο του καταστηματος απ το οποιο τη προμηθευτηκα.Ομως η ηττα που εφαγα εχτες ηταν αρκετα δυνατη.Εγκατεστησα το call of duty black ops και διαπιστωσα οτι το παιχνιδι δε τρεχει ανετα.Για να γινω πιο συγκεκριμενος ,δε μπορω να πω οτι τοπαιχνιδι δε τρεχει αλλα δε μπορω να πω οτι τρεχει οπως θα ηθελα.Υπαρχουν στιγμες καθε καποιο διαστημα που η εικονα "κολαει" για μια στιμγη.Αυτο ομως προσωπικα με ενοχλει.Και το λεω αυτο γιατι δε περιμενα να υπαρξει τοσο γρηγορα ενα παιχνιδι που να μη μπορει να τρεξει μια καρτα για την οποια ειχα ακουσει τα καλυτερα λογια και μου κοστισε οσο προανεφερα.Εαν δηλαδη συνεχιστει αυτο σε κανα 6μηνο, ισως και λιγοτερο να χρειαζομαι καινουρια καρτα ενα θελω να μην αντιμετωπισω προβλημα με καποιο παιχνιδι.Ευχαριτω για το χρονο σας.Καθε σχολιο ευπροσδεκτο.

Αυτο οφειλετε στον σκληρο σου δισκο οπου αργει να φορτωσει τα textures.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...