SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μπορεί όντως πάντως μια asus και μια pny που ειχαν περάσει απο τα χέρια μου ηταν σκέτη κόλαση
FaRMaKhs Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Oι dual pcb δεν παλευοντε με τιποτα thats 4 sure
vaggelisp7406 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μη το λες ειναι και το κομματι η δικια μου πανω απο 68C δεν εχει παει Εχεις και μονου pcb εσυ..Γι'αυτο εχεις αυτες τις θερμοκρασιες..
john2gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Το Black Ops είναι CPU bound. Σαφώς και παίζει ρόλο ο επεξεργαστής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τρέξε FRAPS και δες τι frames έχεις. Αν το πρόβλημά σου είναι ένα μικρό κόλλημα (ενός δευτερολέπτου) τότε μιλάμε για micro-stuttering και λύση δεν υπάρχει. ΕΚΤΟΣ κι αν τρέξεις το παιχνίδι σε Single GPU Mode
Dr_73 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Με κανά 100στάρικο πάντως τώρα άνετα βρίσκεις έναν Ε8400 . Πουλάς κι ένα 20άρικο αυτόν που έχεις και πας σφαίρα. Εμένα σε ένα pc με GTX295 και Ε8400 στα 3,25 GHz το παιχνίδι πάει σφαίρα.
panos_chem Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Το ίδιο και εμένα με το σύστημα της υπογραφής μου!!!! Εννοείται βέβαια όλα στο φουλ!!!! very high details, anti-aliasing anisotropic, τέρμα όλα!!!! Και δεν κολλάει πουθενά!!!! Ούτε ένα κοψιματακι!!!!
vagelis81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Με κανά 100στάρικο πάντως τώρα άνετα βρίσκεις έναν Ε8400 . Πουλάς κι ένα 20άρικο αυτόν που έχεις και πας σφαίρα. Εμένα σε ένα pc με GTX295 και Ε8400 στα 3,25 GHz το παιχνίδι πάει σφαίρα. Ειδα λιγο καθυστερημενα τις τελευταιες απαντησεις...Ξαναλεω επειδη ειμαι λιγο ασχετος σε γνωσεις hardware.Οποτε τον συγκεκριμενο επεξεργαστη δε τον γνωριζω.Δηλαδη δε γνωριζω ποσο "δυνατος ειναι".Ηθελα λοιπον να ρωτησω ,αξιζει να κανω αυτη την αναβαθμιση;Δεδομενου οτι τωρα εχω τον intel core 2 duo E6700 2.66 θα αλλαξει κατι με τον e8400 η η διαφορα θα ειναι ανυπαρκτη;Επισης η μητρικη μου τον υποστηριζει;;(ΑSUS P5B).Φυσικα η αναβαθμιση αυτη του επεξεργαστη θα αφορα γενικα την αποδοση του υπολογιστη μοy οχι μονο το call of duty... Ευχαριστω!
panos_chem Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Από την στιγμή που είναι διπύρηνος και ο Ε8400 και έχεις ήδη έναν διπύρηνο, δεν νομίζω να δεις διαφορές. Διαφορές θα δεις άμα πας σε 4πυρηνο! Και επίσης την διαφορά της επεξεργαστικής ισχύος θα την δεις σε εφαρμογές converting video, εικόνας κτλ κτλ. Τώρα σε παιχνίδια τον πρώτο λόγο τον έχει η κάρτα γραφικών! Με τους directx physx τα αναλαμβάνει η κάρτα. Ενα παράδειγμα για να μη νομίζεις ότι σου λέω παπάδες, την δικιά μου την κάρτα την έχω δώσει και σε έναν φίλο με τριπυρηνο και έπιασε ακριβώς τα ίδια frames, την ίδια επίδοση ακριβώς. Οπότε άμα είναι να αλλάξεις επεξεργαστή πήγαινε σε 4πυρηνο, δεν αξίζει η αναβάθμιση από 2πυρηνο σε 2πυρηνο, αλλά και πάλι μη περιμένεις σε παιχνίδια να δεις καμιά τρελή διαφορά! Ήδη η 295 είναι πολύ καλή κάρτα γραφικών. Έχει ψωμιά ακόμα. Τώρα για την μητρική σου πρέπει να ψάξεις στο site της asus εάν έχει λίστα με τους υποστηριζόμενους επεξεργαστές και με ποια έκδοση bios, τώρα άμα είναι αρχαιολογικό μουσείο η μητρική πιθανόν να μην υπάρχει στο site της asus.
vagelis81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Από την στιγμή που είναι διπύρηνος και ο Ε8400 και έχεις ήδη έναν διπύρηνο, δεν νομίζω να δεις διαφορές. Διαφορές θα δεις άμα πας σε 4πυρηνο! Και επίσης την διαφορά της επεξεργαστικής ισχύος θα την δεις σε εφαρμογές converting video, εικόνας κτλ κτλ. Τώρα σε παιχνίδια τον πρώτο λόγο τον έχει η κάρτα γραφικών! Με τους directx physx τα αναλαμβάνει η κάρτα. Ενα παράδειγμα για να μη νομίζεις ότι σου λέω παπάδες, την δικιά μου την κάρτα την έχω δώσει και σε έναν φίλο με τριπυρηνο και έπιασε ακριβώς τα ίδια frames, την ίδια επίδοση ακριβώς. Οπότε άμα είναι να αλλάξεις επεξεργαστή πήγαινε σε 4πυρηνο, δεν αξίζει η αναβάθμιση από 2πυρηνο σε 2πυρηνο, αλλά και πάλι μη περιμένεις σε παιχνίδια να δεις καμιά τρελή διαφορά! Ήδη η 295 είναι πολύ καλή κάρτα γραφικών. Έχει ψωμιά ακόμα. Τώρα για την μητρική σου πρέπει να ψάξεις στο site της asus εάν έχει λίστα με τους υποστηριζόμενους επεξεργαστές και με ποια έκδοση bios, τώρα άμα είναι αρχαιολογικό μουσείο η μητρική πιθανόν να μην υπάρχει στο site της asus. Ευχαριστω πολυ!Κατατοπιστικοτατος!!
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Από την στιγμή που είναι διπύρηνος και ο Ε8400 και έχεις ήδη έναν διπύρηνο, δεν νομίζω να δεις διαφορές. Διαφορές θα δεις άμα πας σε 4πυρηνο! Και επίσης την διαφορά της επεξεργαστικής ισχύος θα την δεις σε εφαρμογές converting video, εικόνας κτλ κτλ. Τώρα σε παιχνίδια τον πρώτο λόγο τον έχει η κάρτα γραφικών! Με τους directx physx τα αναλαμβάνει η κάρτα. Ενα παράδειγμα για να μη νομίζεις ότι σου λέω παπάδες, την δικιά μου την κάρτα την έχω δώσει και σε έναν φίλο με τριπυρηνο και έπιασε ακριβώς τα ίδια frames, την ίδια επίδοση ακριβώς. Οπότε άμα είναι να αλλάξεις επεξεργαστή πήγαινε σε 4πυρηνο, δεν αξίζει η αναβάθμιση από 2πυρηνο σε 2πυρηνο, αλλά και πάλι μη περιμένεις σε παιχνίδια να δεις καμιά τρελή διαφορά! Ήδη η 295 είναι πολύ καλή κάρτα γραφικών. Έχει ψωμιά ακόμα. Τώρα για την μητρική σου πρέπει να ψάξεις στο site της asus εάν έχει λίστα με τους υποστηριζόμενους επεξεργαστές και με ποια έκδοση bios, τώρα άμα είναι αρχαιολογικό μουσείο η μητρική πιθανόν να μην υπάρχει στο site της asus. Πανό θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου στο ότι η αναβάθμιση από διπυρηνο σε διπύρινο δεν αξίζει με την καμία.... αλλά θα διαφωνήσω σε αυτό που λες ότι ο επεξεργαστής δεν μετράει στα παιχνιδια.... παλιότερα που τα παιχνίδια δεν υποστήριζαν πολλούς πυρήνες ναι ίσχυε αλλά τώρα πλέον μια πολύ καλή κια δυνατή κάρτα όπως η 295 θέλει πάντρεμα με τετραπυρηνο η στην χειρότερη τρίπυρηνο για να απόδοσει σωστα και στα μέγιστα της.... ειδικά τώρα πλέον που τα περισσότερα games είναι μεταφορές από της κονσόλες με αποτέλεσμα να είναι υπερβολικά πολύ CPU bound.... Για να καταλάβεις λίγο καλύτερα πόσο σημαντικός είναι πλέον και ο επεξεργαστής δες το θέμα του georgeman με το crossfire
vagelis81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Kαι ρε παιδια να ρωτησω κατι ακομα;Αν υποθεσουμε οτι παω να αγορασω εναν 4πυρηνο επεξεργαστη.Ποιον θα προτεινατε;
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Με αναβάθμιση bios αποτι βλέπω η μητρική σου παίρνει οποιοδήποτε σοκετ 775 επεξεργαστή.. αλλα για καινουργιο δεν αξίξει ... μονο αμα βρεις καποιον μεταχειρισμένο ... Ο καλύτερος που μπορεις να βάλεις είναι ο Q9550 http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5B/#CPUS
Dr_73 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Στη λίστα του Tom's Hardware για επιδόσεις επεξεργαστών για gaming ο Ε8400 είναι δύο σκαλιά πιο πάνω από τον Ε6700 και στο ίδιο επίπεδο με Phenom II X4 945, 940, 920, 910, 910e, 810 Phenom II X3 Black Edition 720, 740 και πιο πάνω από Athlon II X3 455, 450, 445, 440, 435 Phenom II X4 905e, 805 Phenom II X3 710, 705e Η λίστα εδώ: http://www.tomshardware.com/reviews/best-gaming-cpu,2951-5.html
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Στη λίστα του Tom's Hardware για επιδόσεις επεξεργαστών για gaming ο Ε8400 είναι δύο σκαλιά πιο πάνω από τον Ε6700 και στο ίδιο επίπεδο με Phenom II X4 945, 940, 920, 910, 910e, 810 Phenom II X3 Black Edition 720, 740 και πιο πάνω από Athlon II X3 455, 450, 445, 440, 435 Phenom II X4 905e, 805 Phenom II X3 710, 705e Η λίστα εδώ: http://www.tomshardware.com/reviews/best-gaming-cpu,2951-5.html Αμα διαβάσεις καλά το link που έβαλες τα παιχνιδια με τα οποία έγιναν οι μετρήσεις είναι αρκετά παλιά... δλδ δεν υποστηρίζουν και πολύ καλά τους πολλούς πυρήνες!! Πλέον αυτό έχει αλλάξει αρκετά .... και αυτή η λίστα δεν είναι πλέον τόσο έγκυρη!!
FaRMaKhs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Eναν q6600 η ακομα καλυτερα κανα Q9xxx βρισκει μτχ σε πολυ καλες τιμες Οποτε και ειναι πολυ καλες αγορες και οι δυο και θα δωσουν αερα στο συστημα Εννοειτε βεβαια οτι θα χρειαστουν κλοκι και αυτοι δε το σηζηταμε αλλωστε Ειναι πολυ απαιτητικη καρτα δυστηχως ακομα και στον i7 στα 2.8 σε μενα δεν την παλευει ποσο μαλλον σε πιο αδυναμους επεξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.