Προς το περιεχόμενο

Call of duty black ops και gtx295

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το μηνυμα δεν ειναι καποια ερωτηση οποτε στην ουσια δε ψαχνει για καποια απαντηση.Θα μου πειτε "και τοτε γιατι γραφεις;"Ισως γραφω για να πω το πονο μου.Θα μπω στο θεμα.

Πριν απο σχεδον 2 χρονια αγορασα την gtx295.Τιμη 450 ευρω.Και αναφερω τη τιμη για να καταλαβετε (οσοι δε γνωριζετε) οτι επροκειτο για μια παρα πολυ καλη καρτα.Το ιδιο αλλωστε υποστηριζαν ο υπαλληλος και το αφεντικο του καταστηματος απ το οποιο τη προμηθευτηκα.Ομως η ηττα που εφαγα εχτες ηταν αρκετα δυνατη.Εγκατεστησα το call of duty black ops και διαπιστωσα οτι το παιχνιδι δε τρεχει ανετα.Για να γινω πιο συγκεκριμενος ,δε μπορω να πω οτι τοπαιχνιδι δε τρεχει αλλα δε μπορω να πω οτι τρεχει οπως θα ηθελα.Υπαρχουν στιγμες καθε καποιο διαστημα που η εικονα "κολαει" για μια στιμγη.Αυτο ομως προσωπικα με ενοχλει.Και το λεω αυτο γιατι δε περιμενα να υπαρξει τοσο γρηγορα ενα παιχνιδι που να μη μπορει να τρεξει μια καρτα για την οποια ειχα ακουσει τα καλυτερα λογια και μου κοστισε οσο προανεφερα.Εαν δηλαδη συνεχιστει αυτο σε κανα 6μηνο, ισως και λιγοτερο να χρειαζομαι καινουρια καρτα ενα θελω να μην αντιμετωπισω προβλημα με καποιο παιχνιδι.Ευχαριτω για το χρονο σας.Καθε σχολιο ευπροσδεκτο.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Asus P5B

Intel P965

Intel Core 2 Duo E6700 @ 2666MHz

4096MB (4 x 1024 DDR2-SDRAM )

NVIDIA GeForce GTX 295

Western Digital WD2500JS-63MHB5 (250GB)

HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42L

ZMHM TU3S9EJ

Microsoft Windows XP Home Edition 5.01.2600 Service Pack 3 (32-bit)

Φιλε Δημητρη επειδη ειμαι λιγο ασχετος.Η MSI 9600GT που λες ειναι καλυτερη η υποδιαιστερη της gtx295;;

Δημοσ.

H gtx295 είναι πολυ πολυ καλύτερη απο την 9600!!

Το προβλημα σου είναι κλασσικο στις κάρτες που χρησιμοποιούν 2 GPUs και λεγεται microstuttering!

Ελπίζω να έχεις περάσει καινούργιους drivers απο εδω.

Επίσης μπορέις να ενεργοποιησεις το vsync που αρκετές φορές εξαλείφει ή μειώνει αρκετά το πρόβλημα!!

Ακόμη ο επεξεργαστής σου είναι πολύ αδύναμος και κρατάει την πολύ δυνατή σου κάρτα πίσω (bottleneck) .. ήταν πολύ υπερβολική λύση αυτή η κάρτα για το σύστημα σου!!

Τελος παράτα τα καταραμένα τα xp και πανε σε 7αρια!!!

Δημοσ.

Να μην σηκωνει το παιχνιδι η καρτα σου δεν υπαρχει περιπτωση. Μηπως διαβαζει τιποτα ο δισκος και κολλαει?

Δημοσ.

αποκλειεται με την 295 να μην παιζει νερο το cod

βαλε τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων σου κ κανε κ update στο cod ειχε αρκετα προβληματακια οταν βγηκε

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις απαντησεις σας.Θα κανω οσα μου ειπατε.Απλα με στεναχωρησε λιγο αυτο που ειπε ο φιλος stm00192.Yπαρχει αληθεια περιπτωση να ειναι θεμα επεξεργαστη;;;

Δημοσ.

Δεν νομιζω το συγκεκριμένο πρόβλημα να έιναι λόγο επεξεργαστή... αλλά το ότι γενικά ο επεξεργαστής σου κρατάει αρκετά πίσω την κάρτα σου είναι γεγονός!!

Δεν ξέρω πόση εμπειρία έχεις απο υπολογιστές ... αλλά με λίγο overclocking στο επεξεργαστή θα βελτιωνόταν η κατασταση κάπως!

Δημοσ.

Αυτο που ειπε ο stm00192 ειναι οτι ο επεξεργαστης δεν προκειτε να φτασει ποτε την καρτα γραφικων στα ορια της.δηλαδη πρωτα θα αρχισει να καθυστερει ο επεξεργαστης και μετα η συγκεκριμενη καρτα.κανε αυτο που σου ειπε ο stm με τους drivers.

Ριξε και ενα overclock στον επεξεργαστη.

Δημοσ.

Τωρα αμα σας πω οτι δεν εχω ιδεα πως να κανω overclock στον επεξεργστη...Αν μπορουσατε να με βοηθησετε...Επισης θα ηθελα να ξερω ποιο ειναι το αρνητικο κομματι σε ενα overclocking.Υπαρχουν ενδεχομενες κακες συνεπειες;

Δημοσ.

Οχι απο τη στιγμη που δεν πειραξεις ρευματα η απο τι στιγμη που

τα πειραξεις μεσα στα ασφαλη πλαισια

Η 295 τρεχει το blackops σφαιρα και καλος η κακος ειναι πολυ απαιτητικη για

το συστημα

Ενδεχομενο αλλαγης της σε 6 μηνες απλα δεν υπαρχει ,απο αποψη δυναμης

ειναι απο τις δυνατοτερες καρτες που εχουν κυκλοφορησει

Δημοσ.

Οχι απο τη στιγμη που δεν πειραξεις ρευματα η απο τι στιγμη που

τα πειραξεις μεσα στα ασφαλη πλαισια

Η 295 τρεχει το blackops σφαιρα και καλος η κακος ειναι πολυ απαιτητικη για

το συστημα

Ενδεχομενο αλλαγης της σε 6 μηνες απλα δεν υπαρχει ,απο αποψη δυναμης

ειναι απο τις δυνατοτερες καρτες που εχουν κυκλοφορησει

Και απο τις πιο ζεστές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...