Προς το περιεχόμενο

Αγορά τροφοδοτικού

NitromanseR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Επειδή το τροφοδοτικό μου, μου κάνει θεματάκια, πάω για καινούριο... Το σύστημα μου είναι αυτό της υπογραφής μου. Budget 60-70 ΤΟ ΠΟΛΥ! Όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα βέβαια

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

NitromanseR αυτό είναι το ένα κομμάτι του προβλήματός σου,με το τετράπινο της μητρικής σου τι έγινε;

Δημοσ.

NitromanseR αυτό είναι το ένα κομμάτι του προβλήματός σου,με το τετράπινο της μητρικής σου τι έγινε;

Τίποτα, φαινομενικά δουλεύει καλά...

ΥΓ: Thnx για τις προτάσεις.

Δημοσ.

Τίποτα, φαινομενικά δουλεύει καλά...

Μην αλλάξεις τροφοδοτικό πριν διαπιστώσεις αν έχει πρόβλημα το τετράπινο της μητρικής,γιατί αν ''άρπαξε'' κι'αυτό πρέπει δυστυχώς να αλλάξεις και μητρική.

Δημοσ.

Τροφοδοτικό θα αλλάξω γιατί αυτό που έχω είναι της κακιά ώρας :P

Η εσωχή του 4 pin είναι για την ακρήβεια 8 pin απλά το τροφοδοτικό μου έχει 4 pin (στα 4 ελεύθερα έχω ένα καπάκι)... Αν πάρω ένα καινούριο τροφοδοτικό 1) Θα μπορώ να το βάλω στα άλλα 4 pins χωρίς κάποιο πρόβλημα και 2) Αν βάλω 8 pin θα έχω πρόβλημα?

Δημοσ.

Παρ' ότι κι εγώ φανατίκλα των TT, σειρά Toughpower/XT/Grand Series, δεν θα συνιστούσα ένα Litepower για το PC σου. Σε κλάση είναι πιο κάτω και από την TR2 σειρά που και πάλι δεν θα στην πρότεινα.

Από την άλλη, ούτε σειρά CX της Corsair θα σου πρότεινα. Προορίζονται για mainstream PCs και το σχετικό τους μειονέκτημα είναι ότι δεν δίνουν αρκετά Α στην 12v, οπότε δεν είναι κατάλληλα για High-End κάρτες και φυσικά CF/SLI. Εννοείτε φυσικά ότι θα τον καλύψει για την 4870, αλλά είπαμε το PSU είναι ένα είδος επένδυσης. Το κρατάμε για πολλές αναβαθμίσεις.

Θα σου πρότεινα λοιπόν να ανέβεις μόλις λίγα ευρώ και να πας στην σειρά GS, Gaming Series της Corsair, όπου εκεί τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντα, και συγκεκριμένα στο πρώτο της σειράς το Corsair GS600. Παρότι είναι μόλις 600Watt (οι κάρτες γίνονται όλο και λιγότερο ενεργοβόρες) δίνει 48Α στην +12V! Και φυσικά η ποιότητα των πυκνωτών είναι πολύ ανώτερη από αυτήν της CX σειράς, άρα αντέχουν πολύ περισσότερo stress-load προτού "παραδώσουν πνεύμα". Skroutz GS600.

Αν παρ' όλα αυτά καταλήξεις σε σειρά CX, φρόντισε να είναι v2, γιατί μόνο αυτά είναι 80plus certified

Η εσωχή του 4 pin είναι για την ακρήβεια 8 pin απλά το τροφοδοτικό μου έχει 4 pin (στα 4 ελεύθερα έχω ένα καπάκι)... Αν πάρω ένα καινούριο τροφοδοτικό 1) Θα μπορώ να το βάλω στα άλλα 4 pins χωρίς κάποιο πρόβλημα και 2) Αν βάλω 8 pin θα έχω πρόβλημα?

Το καινούριο που θα πάρεις θα έχει 8πινο (4+4). Θα το κουμπώσεις πάνω στην mobo κι όλα μια χαρά.

Δημοσ.

είπες 60-70 γι αυτό δεν θα τα πρότεινα .

Εάν όμως πας για αναβάθμιση αξίζει να δώσεις τα 10 ευρώ παραπάνω και να πάρεις κάτι καλύτερο .

Μιλάω πάντα για το GS 600 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...