NitromanseR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά... Επειδή το τροφοδοτικό μου, μου κάνει θεματάκια, πάω για καινούριο... Το σύστημα μου είναι αυτό της υπογραφής μου. Budget 60-70 ΤΟ ΠΟΛΥ! Όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα βέβαια Ευχαριστώ!
pano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 NitromanseR αυτό είναι το ένα κομμάτι του προβλήματός σου,με το τετράπινο της μητρικής σου τι έγινε;
pamaxon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ως θαυμαστής της thermaltake σου προτείνω Thermaltake Litepower 600W
NitromanseR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 NitromanseR αυτό είναι το ένα κομμάτι του προβλήματός σου,με το τετράπινο της μητρικής σου τι έγινε; Τίποτα, φαινομενικά δουλεύει καλά... ΥΓ: Thnx για τις προτάσεις.
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εγώ σου προτείνω αυτό: Corsair CX500 +1 Ως θαυμαστής της thermaltake σου προτείνω Thermaltake Litepower 600W -1
pano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Τίποτα, φαινομενικά δουλεύει καλά... Μην αλλάξεις τροφοδοτικό πριν διαπιστώσεις αν έχει πρόβλημα το τετράπινο της μητρικής,γιατί αν ''άρπαξε'' κι'αυτό πρέπει δυστυχώς να αλλάξεις και μητρική.
NitromanseR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Τροφοδοτικό θα αλλάξω γιατί αυτό που έχω είναι της κακιά ώρας Η εσωχή του 4 pin είναι για την ακρήβεια 8 pin απλά το τροφοδοτικό μου έχει 4 pin (στα 4 ελεύθερα έχω ένα καπάκι)... Αν πάρω ένα καινούριο τροφοδοτικό 1) Θα μπορώ να το βάλω στα άλλα 4 pins χωρίς κάποιο πρόβλημα και 2) Αν βάλω 8 pin θα έχω πρόβλημα?
rafail1994 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 +1 στο τροφοδοτικό που σου πρότεινε ο Μάνος . Αν θέλεις να πας σε κάποιο thermaltake τότε να πας στην σειρά toughpower
ninos30 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Παρ' ότι κι εγώ φανατίκλα των TT, σειρά Toughpower/XT/Grand Series, δεν θα συνιστούσα ένα Litepower για το PC σου. Σε κλάση είναι πιο κάτω και από την TR2 σειρά που και πάλι δεν θα στην πρότεινα. Από την άλλη, ούτε σειρά CX της Corsair θα σου πρότεινα. Προορίζονται για mainstream PCs και το σχετικό τους μειονέκτημα είναι ότι δεν δίνουν αρκετά Α στην 12v, οπότε δεν είναι κατάλληλα για High-End κάρτες και φυσικά CF/SLI. Εννοείτε φυσικά ότι θα τον καλύψει για την 4870, αλλά είπαμε το PSU είναι ένα είδος επένδυσης. Το κρατάμε για πολλές αναβαθμίσεις. Θα σου πρότεινα λοιπόν να ανέβεις μόλις λίγα ευρώ και να πας στην σειρά GS, Gaming Series της Corsair, όπου εκεί τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντα, και συγκεκριμένα στο πρώτο της σειράς το Corsair GS600. Παρότι είναι μόλις 600Watt (οι κάρτες γίνονται όλο και λιγότερο ενεργοβόρες) δίνει 48Α στην +12V! Και φυσικά η ποιότητα των πυκνωτών είναι πολύ ανώτερη από αυτήν της CX σειράς, άρα αντέχουν πολύ περισσότερo stress-load προτού "παραδώσουν πνεύμα". Skroutz GS600. Αν παρ' όλα αυτά καταλήξεις σε σειρά CX, φρόντισε να είναι v2, γιατί μόνο αυτά είναι 80plus certified Η εσωχή του 4 pin είναι για την ακρήβεια 8 pin απλά το τροφοδοτικό μου έχει 4 pin (στα 4 ελεύθερα έχω ένα καπάκι)... Αν πάρω ένα καινούριο τροφοδοτικό 1) Θα μπορώ να το βάλω στα άλλα 4 pins χωρίς κάποιο πρόβλημα και 2) Αν βάλω 8 pin θα έχω πρόβλημα? Το καινούριο που θα πάρεις θα έχει 8πινο (4+4). Θα το κουμπώσεις πάνω στην mobo κι όλα μια χαρά.
Erashep Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 είπες 60-70 γι αυτό δεν θα τα πρότεινα . Εάν όμως πας για αναβάθμιση αξίζει να δώσεις τα 10 ευρώ παραπάνω και να πάρεις κάτι καλύτερο . Μιλάω πάντα για το GS 600 .
NitromanseR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ok, μάλλον θα πάω για το GS Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.