8anos94 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδια λοιπον εχω ενα play station 3 και εχω αρκετα προβληματα στην αρχη ειχα ενα προβλημα με το χειριστηριο δεν το εβρισκε ασυρματα μονο με το καλοδιο εκανα format επανεκινηση στο control τιποτα δεν εδωσσα σημασια και επεζα μονο με το καλωδιο (το εκανε σε ολα τα χειριστηρια ps3) μετα απο κερω μου εμφανιζει αλλο προβλημα παταγα το κουμπι για να κλησει αλλα αντι για να κλησει ξανα αναβε ο μονος τροπος πια για α κληνω το ps3 ειναι να τραβαω την πρηζα για πειτε καμια συμβουλη
aekoupoli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 στο χειριστηριο πατημενο το κεντρικο κουμπι κ επιλεγεις turn of the sustem, για τα χειριστηρια εχει απο πισω μια τρυπιτσα με ενα πολυ μικρο κουμπακι που με αυτο ψαχνει για ps3
8anos94 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 το πρωτο το εκανα και τα ιδια κατσε κανω και το δευτερο και θα σου πω τιποτα δεν βρισκει τιποτα παντος και απο το πσ3 που εψανα να βρω το κινιτω π.χ με μπλεδοντι δεν εβρισκε τιποτα σαν να εχει χαλασει το μπλεδοντι του πσ3
aris1986 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 το πρωτο το εκανα και τα ιδια κατσε κανω και το δευτερο και θα σου πω τιποτα δεν βρισκει τιποτα παντος και απο το πσ3 που εψανα να βρω το κινιτω π.χ με μπλεδοντι δεν εβρισκε τιποτα σαν να εχει χαλασει το μπλεδοντι του πσ3 το bluetooth ειναι ρυθμισμενο να δεχεται μονο συσκευες και περιφεριακα του ps3(handset κτλπ)
8anos94 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 τοτε τι φτεει που δεν βρισκει το control? και μην ξεχναμε οτι οαν παω να το κλησω μετα απο λιγω ξανα αναβει μονο του :/
fearwhatnow Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 το bluetooth ειναι ρυθμισμενο να δεχεται μονο συσκευες και περιφεριακα του ps3(handset κτλπ) Δεν ισχυει αυτο.Ολα τα bluetooth αναγνωριζονται απο το ps3.Μου εχει αναγνωρισει και της Εricsson και της Nokia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.