Προς το περιεχόμενο

Σήμα κινητής τηλεφωνίας

john_shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση:

Μόλις μετακόμισα και στο καινούργιο σπίτι μου μέσα δεν έχω σχεδόν καθόλου σήμα!(cosmote)

ρωτάω λοιπόν, υπάρχει μήπως κάποιού είδους κεραία η οποία να τοποθετείτε έξω ώστε να μου παρέχει σήμα μέσα στο σπίτι?

Κυρίως επειδή δεν θέλω να αλλάξω εταιρία λόγω what's up...

ευχαριστώ πολλή.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Η vodafone έχει μία συσκευή που την ονομάζουν full σήμα (εμπορική ονομασία) την οποία την συνδέεις στην τηλεφωνική γραμμή του σπιτιού σου με την προϋπόθεση ότι έχεις internet την γραμμή και ενισχύει το σήμα μέσα στο σπίτι σου . Τώρα μπορείς να καλέσεις στην cosmote και να ρωτήσεις αν έχουν κάτι παρόμοιο…..

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Η vodafone έχει μία συσκευή που την ονομάζουν full σήμα (εμπορική ονομασία) την οποία την συνδέεις στην τηλεφωνική γραμμή του σπιτιού σου με την προϋπόθεση ότι έχεις internet την γραμμή και ενισχύει το σήμα μέσα στο σπίτι σου . Τώρα μπορείς να καλέσεις στην cosmote και να ρωτήσεις αν έχουν κάτι παρόμοιο…..

Ναι όντως έχω δει την διαφήμιση.. Θα κάνω ένα τηλεφώνημα να δω αύριο απλά μήπως είχε κανείς στο νου του καμιά συσκευή έλεγα..

ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Και εγώ με Cosmote έχω πρόβλημα στο σπίτι. Ανάθεμα αν πιάνει σε 3 σημεία σε όλο το σπίτι, και εννοείτε το ένα τελείως άκυρο με το άλλο.

Το μόνο που ίσως μπορείς να κάνεις είναι να σταμπάρεις τις περιοχές που έχεις ίσως λίγο σήμα, τόσο ώστε να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.

Το Vodafone Full Σήμα είναι μόνο για Vodafone κινητά και δεν χρειάζεται να έχεις σήμα στο σημείο που το χρησιμοποιείς.

Δεν ενισχύει δηλαδή κάποιο υπάρχον σήμα αλλά το δημιουργεί και μεταδίδει τα φωνή(και τα δεδομένα) μέσω της aDSL γραμμής που το συνδέεις.

Δημοσ.

Το αλουμινοχαρτο δεν δουλεψε? Ειναι αλουμινοχαρτο φορμαρισμενο με καλαμακια και γεμιστο με αμμο γατας για να ειναι βαρυ και να μην πεφτει απο το βαρος του κινητου. ^^

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το αλουμινοχαρτο δεν δουλεψε? Ειναι αλουμινοχαρτο φορμαρισμενο με καλαμακια και γεμιστο με αμμο γατας για να ειναι βαρυ και να μην πεφτει απο το βαρος του κινητου. ^^

δεν μου έκανε δουλειά εν τελει... :mad:

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και πες ότι δεν έχεις καθόλου σήμα και ζήτα μετά να ενημερωθείς για το 3G Booster. Υπάρχει μπορεί να μην το ξέρουνόλοι στην εξυπηρέτηση πελατών αλλά να επιμήνεις. Μπορεί να είναι μόνο για τους "καλούς" πελάτες μια και είναι πιλοτικό ακόμη. Είναι μια συσκευή που μπαίνει κάπου κοντά στο σπίτι που έχει σήμα και "λύνει" κάπως το πρόβλημα.

Να αναφέρω ότι δεν την έχω χρησιμοποιήσει αλλά έχω ακούσει και διαβάσει πολλά για αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...