naruto14 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείς να παίζεις το παιχνίδι είτε offline είτε online. Επίσης αν τελειώσει η συνδρομή μέχρι να συνδεθείς στο PSN θα μπορείς να το παίζεις το παιχνίδι (offline).
naruto14 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ήρθε και το δικό μου... add με. LordLoshen 1
optimus_crime Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ήρθε και το δικό μου... add με. LordLoshen Καλορίζικο Όταν ανάψω το δικό μου θα σε κάνω add
naruto14 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Καλορίζικο Όταν ανάψω το δικό μου θα σε κάνω add Σε ευχαριστώ φίλε. Θα περιμένω
mtzs Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ήρθε και το δικό μου... add με. LordLoshen Καλοριζικο και καλοπαιχτο !!!
naruto14 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Καλοριζικο και καλοπαιχτο !!! Ευχαριστώ πολύ mtzs! Άντε υπομονή έρχεται και το δικό σου
spinemm Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ήρθε και το δικό μου... add με. LordLoshen Καλοριζικο και καλοπαιχτο!!!!! Σε κανω add (Dewars76 ειναι το δικο μου)
JohnVani18 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ήρθε και το δικό μου... add με. LordLoshen Με γειά και απο εδώ! Δεν με κάνεις εσύ μιας και θα το σκαλήσεις τώρα..?
naruto14 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά. John σε κάνω. Spinemm σε αποδέχομαι
Kapws Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά. John σε κάνω. Spinemm σε αποδέχομαι Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πριν την αγορά για PSVita... αξίζει να περιμένω μέχρι Κυριακή/Δευτέρα για καμιά προσφορά ή τσαμπα θα με τρώει όλο το ΣΚ; Σίγουρα δε μπορεί να ξέρει/μαντεύει κανείς, αλλά ποτέ δε ξέρεις....
naruto14 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πριν την αγορά για PSVita... αξίζει να περιμένω μέχρι Κυριακή/Δευτέρα για καμιά προσφορά ή τσαμπα θα με τρώει όλο το ΣΚ; Σίγουρα δε μπορεί να ξέρει/μαντεύει κανείς, αλλά ποτέ δε ξέρεις.... Ποτέ δεν ξέρεις κάτι μπορεί να παιχτεί. Πάρτο την παραμονή ως δώρο από τον Ἁι Βασίλη" :-D Παιδιά μια ερώτηση. Έχω συνδέσει τα ακουστικά από το smartphone Xperia Neo V αλλά λειτουργούν όπως να ναι. Πχ στο UC GA οι φωνές της κοπελιάς δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου ενώ στο Gravity Rush δεν ακούω τα βήματα της δεσποινίδος, πρόβλημα που δεν υπάρχει όταν αναπαράγω από τα ηχεία της συσκευής ή απο ένα ψώφιο pc headset. Σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω kit μιας και το βρίσκω σε πολύ δίκαια τιμη΄για αυτά που προσφέρει. Λέτε να έχω το ιδιο θέμα με τα ακουστικά?? http://www.plaisio.gr/Gaming/Accessories/ps-vita/Subsonic-PS-Vita-Travel-Pack-1-27-65-08-001.htm
kjtzemis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ποτέ δεν ξέρεις κάτι μπορεί να παιχτεί. Πάρτο την παραμονή ως δώρο από τον Ἁι Βασίλη" :-D Παιδιά μια ερώτηση. Έχω συνδέσει τα ακουστικά από το smartphone Xperia Neo V αλλά λειτουργούν όπως να ναι. Πχ στο UC GA οι φωνές της κοπελιάς δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου ενώ στο Gravity Rush δεν ακούω τα βήματα της δεσποινίδος, πρόβλημα που δεν υπάρχει όταν αναπαράγω από τα ηχεία της συσκευής ή απο ένα ψώφιο pc headset. Σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω kit μιας και το βρίσκω σε πολύ δίκαια τιμη΄για αυτά που προσφέρει. Λέτε να έχω το ιδιο θέμα με τα ακουστικά?? http://www.plaisio.gr/Gaming/Accessories/ps-vita/Subsonic-PS-Vita-Travel-Pack-1-27-65-08-001.htm εγω θα σου ελεγα αν ειναι να αγορασεις ακουστικα για το vita τσιμπα τα ακουστηκα της SONY που τα εβγαλε για το φορητο της.20Ε εχουνε δλδ 4Ε παραπανω απο αυτα τα subsonic που ειδες απο το plaisio και πιστευω θα ξερεις τι θα περνεις μιας και μιλαμε για SONY (γενικα τα περελκομενα/αξεσουαρ που βγαζει η SONY γυρω απι τις κονσολες/φορητα της ειναι πολυ καλα σε ποιοτητα).
naruto14 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 εγω θα σου ελεγα αν ειναι να αγορασεις ακουστικα για το vita τσιμπα τα ακουστηκα της SONY που τα εβγαλε για το φορητο της.20Ε εχουνε δλδ 4Ε παραπανω απο αυτα τα subsonic που ειδες απο το plaisio και πιστευω θα ξερεις τι θα περνεις μιας και μιλαμε για SONY (γενικα τα περελκομενα/αξεσουαρ που βγαζει η SONY γυρω απι τις κονσολες/φορητα της ειναι πολυ καλα σε ποιοτητα). Ναι αλλά το kit έχει και θήκη, προστατευτικά οθόνης, φορτιστή αυτοκινήτου και audio splitter. Χίλιες φορές να πάρω και αυτά μαζί στα 16 από το να πάρω σκέτα ακουστικά στα 20, όσο καλά και να είναι. Η Sony πρέπει να αλλάξει τακτική γιατί όλα τα προιόντα της είναι πανάκριβα.
kjtzemis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αλλά το kit έχει και θήκη, προστατευτικά οθόνης, φορτιστή αυτοκινήτου και audio splitter. Χίλιες φορές να πάρω και αυτά μαζί στα 16 από το να πάρω σκέτα ακουστικά στα 20, όσο καλά και να είναι. Η Sony πρέπει να αλλάξει τακτική γιατί όλα τα προιόντα της είναι πανάκριβα.δεν ξερω τι να σου πω. εγω γιαυτο ειχα τσιμπησω τοτε την προσφορα που ειχε και το travel kit μιας και ειχε αναγκαια πραγματα (ειδικα η θηκη ). στην θεση σου παντως αν ειχα καποια λεφτα να διαθεσω θα επερνα τα ακουστικα της sony και το travel kit που βγαινουνε συνολο στα 45Ε περιπου. σαν αν αγοραζες ενα αυθεντικο παιχνιδι. οσο για την τακτικη της sony ειναι η ιδια τακτικη που ακολουθει τοσα χρονια, ιδια κλασσικη sony.απο χρονο σε χρονο δεν βλεπω και καμια διαφορα..απλα αυτη ειναι η πολιτικη τους.τι να πω. οπως και να εχει εγω προσωπικα εμπιστευομαι SONY. 1
naruto14 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πάλι δεν ξέρω. Τα 45Ε μου φαίνονται υπερβολικά πολλά για ενΑ κιτ και ακουστικά. Και το κιτ δεν έχει κάτι που δικαιολογει την τόσο υψηλή τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα